Következő találkozó:Tatabánya Évadzáró2010-10-09
Idézetet írta: Joci - 2010. december 31. - 16:49:42Idézetet írta: Bazsi - 2010. december 31. - 16:18:23Boldog új évet Te még józan vagy??? BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!!!!BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!!!!BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!!!!
Idézetet írta: Bazsi - 2010. december 31. - 16:18:23Boldog új évet Te még józan vagy??? BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!!!!BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!!!!BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!!!!
Boldog új évet
Idézetet írta: mil - 2010. december 31. - 12:59:05Idézetet írta: Bazsi - 2010. december 30. - 09:38:5313 hiba az a lambda szondaMotormosás:ha direkt szűröd van azt mindenképp zacskózd be!én még a gyújtás elosztót szoktam.mondjuk nem magasnyomásúval mostam le.bocsi, hülyén írtam 13, 31 a hibakódok . Nincs direktszűrőn, nem is lesz... akkor a gyújtáselosztót lezacskózom, és adok neki nagynyomásúval đSzia!A 31-es nem számít, hacsak nem járó motornál villogtattad. És milyen nick-néven rakjunk fel az oldalra? Azt el felejtetted megírni.....
Idézetet írta: Bazsi - 2010. december 30. - 09:38:5313 hiba az a lambda szondaMotormosás:ha direkt szűröd van azt mindenképp zacskózd be!én még a gyújtás elosztót szoktam.mondjuk nem magasnyomásúval mostam le.bocsi, hülyén írtam 13, 31 a hibakódok . Nincs direktszűrőn, nem is lesz... akkor a gyújtáselosztót lezacskózom, és adok neki nagynyomásúval đ
13 hiba az a lambda szondaMotormosás:ha direkt szűröd van azt mindenképp zacskózd be!én még a gyújtás elosztót szoktam.mondjuk nem magasnyomásúval mostam le.
Milán, vagy Milcsuu vagyok akkor csak lambdaszonda! yeah. Termosztát is beszart. És fogy a vizem a víz mitől folyhat? egy helyen a motorral ha szemben állunk ami megy jobb oldalt rá cső van megdagadva. Az vízcső? Lehet azon hajszálrepedés?
Idézetet írta: Joci - 2010. december 31. - 13:09:33Idézetet írta: mil - 2010. december 31. - 12:59:05Idézetet írta: Bazsi - 2010. december 30. - 09:38:5313 hiba az a lambda szondaMotormosás:ha direkt szűröd van azt mindenképp zacskózd be!én még a gyújtás elosztót szoktam.mondjuk nem magasnyomásúval mostam le.bocsi, hülyén írtam 13, 31 a hibakódok . Nincs direktszűrőn, nem is lesz... akkor a gyújtáselosztót lezacskózom, és adok neki nagynyomásúval đSzia!A 31-es nem számít, hacsak nem járó motornál villogtattad. És milyen nick-néven rakjunk fel az oldalra? Azt el felejtetted megírni.....Milán, vagy Milcsuu vagyok akkor csak lambdaszonda! yeah. Termosztát is beszart. És fogy a vizem a víz mitől folyhat? egy helyen a motorral ha szemben állunk ami megy jobb oldalt rá cső van megdagadva. Az vízcső? Lehet azon hajszálrepedés?
megy lesőbe a gép Dises XE-n mennyit dob egy chip és egy powercap? a chipet csinálni érdemesebb, vagy Subi féle is jóanyag? Etanollal vannak vkinek tapasztalatai ezekbe a masinákba?
Idézetet írta: mil - 2011. január 02. - 18:17:53megy lesőbe a gép Dises XE-n mennyit dob egy chip és egy powercap? a chipet csinálni érdemesebb, vagy Subi féle is jóanyag? Etanollal vannak vkinek tapasztalatai ezekbe a masinákba? Az igazság az hogy szívó motoron a chip nem sokat dob, de Subit ajánlanám, ő ért hozzá.....Etanolrol fingom sincs.....
Nemcsak az etanolról!