Következő találkozó:Tatabánya Évadzáró2010-10-09
Idézetet írta: Joci - 2011. január 11. - 08:50:24Idézetet írta: Gabesz - 2011. január 10. - 18:32:30Na!!!Egyre jobb!!!! Az enyém is ilyen "szakon" végzett....... Az enyém nem
Idézetet írta: Gabesz - 2011. január 10. - 18:32:30Na!!!Egyre jobb!!!! Az enyém is ilyen "szakon" végzett.......
Na!!!Egyre jobb!!!!
Ma találkoztam Dinivel. Elmesélte az otóó történetét... igencsak izgalmas volt . Említette a nagy találkozót. Én már most mondom, hogy csak 1 napra tudok menni, ha tudok, mivel másnap érettségizem... . De egy este mindenképp ott leszek
nekem ugyan ez volt;D de azért péntektől vasárnapig lent voltam
Ha kell én segítek!Nálunk 6000Ft jattért mindent átnyomnak! Autó nem is kell csak a forgalmi!
Hali elvette a rendőr a forgalmimat.Xenon illetve első ablak foliázás miatt. Ilyenkor mi a teendő lessz-e pénzbüntetés, Vaagy mi merre, meddíg???
Idézetet írta: Bazsi - 2011. január 12. - 07:47:19nekem ugyan ez volt;D de azért péntektől vasárnapig lent voltam Más azért felmenni, hogy megvedd, de mil nem olyan arc (ránézésre )
Faludbeli vóóót. Veszprém jössz kifele várpalota fele a Veszprém táblát elhagyod, hid/felüljáro után. Pont ott áltak ahol már városon kivül vagy ugyhogy ha nincsen felkapcsolva akkor meg azért állít meg.Mai nap 50 % os volt. Kresz vizsga sikerült, utána hazajönni anyira nem.