Szerző Téma: Csevegő  (Megtekintve 21097 alkalommal)

selekta

• HGDC tag
  • GSinélküli
    • Profil megtekintése
Re:Csevegő
« Válasz #540 Dátum: 2011. január 13. - 19:41:15 »
Az ilyen majmokon át kéne hajtani lassítás nélkül!

selekta

• HGDC tag
  • GSinélküli
    • Profil megtekintése
« Válasz #541 Dátum: 2011. január 13. - 19:42:43 »
És hová tűnt az avatarképem :o :o ::) :o :o :(

mil

• HGDC tag
    • Profil megtekintése
« Válasz #542 Dátum: 2011. január 13. - 23:14:31 »
valakinek megvan az így csináld könyv gépen? vagy a kezelési utasítás? :D esetleg mind2? :)

mil

• HGDC tag
    • Profil megtekintése
« Válasz #543 Dátum: 2011. január 13. - 23:38:47 »
köszi, közben találtam :)

selekta

• HGDC tag
  • GSinélküli
    • Profil megtekintése
« Válasz #544 Dátum: 2011. január 14. - 07:52:29 »
nekem meg van. de ha jól emlékszem van vagy 150MB  ???

milan_87

• HGDC tag
  • *
    • Profil megtekintése
« Válasz #545 Dátum: 2011. január 14. - 12:55:45 »
c16se imotorom van és jelentkezett egy probléma, csak szeretném kérdezni, hogy nálad volt-e ilyen mert akkor talán tudtok adni tanácsot....az van hogy elkezdem nyomni a gázt és megbolondul a motor fordulata és rángat leesik a fordulat 1200-re majd fel 3200-re... vagy teljesen leáll. mi lehet a baj? alapjárati motor vagy a levegőcső falsot szív?! az alapjárti motort csatiját lehúztam róla ugye ekkor1100 lett azalapjárat...de gyorsításkor a rángatást nem hagyta el. lehet h az a hibás? nagyon bosszantó h nem tudok rájönni a hibára :S esetleg van ötletetek vagy alkatrész?

várom válaszod!

köszi

norbi24

• Vendég
« Válasz #546 Dátum: 2011. január 14. - 13:37:48 »
check világit???lehet:alapjárati moci(tisztitsd ki),lambda szonda,falslevegö.....

milan_87

• HGDC tag
  • *
    • Profil megtekintése
« Válasz #547 Dátum: 2011. január 14. - 23:43:26 »
check világit???lehet:alapjárati moci(tisztitsd ki),lambda szonda,falslevegö.....

nem. nem világít.alapjárati motort kitakarítottam (a szelepet benne kézzel tudom mozgatni ez természetes?) a 2 elektromos vezetéket mind1 hogy kötöm rá?, a lambda szondát nem néztem még, de sztem a fals-levegő lesz a hibás... hozzá való levegő(gumi)csövet hol tudok venni?

mil

• HGDC tag
    • Profil megtekintése
« Válasz #548 Dátum: 2011. január 16. - 13:36:15 »
üdv főnökurak!
tippeket szeretnék kérni, jövő héten megy a gép rendberakásra, és pár dologban, még nem vagyok biztos, hogyan kéne csinálni :).
A csomagtartó ugye le van falazva. Most egy ilyen bovdenes megoldás van, ( egyik ember az utastérben bovden meghúz, másik ember csomagtartó megemel ). Na, ezt hogyan érdemes csinálni? Én arra gondoltam, hogy egy csomagtér pattintót veszek valahol, és azt berakni, a pattintót pedig rákötni a távirányítóra ( egy gomb a kpzáré, a másik pedig lenne ez ).
a másik: jó kárpitost ismer valaki? az első ülések kicsit kivannak szakadva... nem én szaggattam ki, csak rendbe szeretném tenni...
a harmadik: méretpontos szőnyeget kinél tudnék szerezni? :) Vagy varratni érdemes?
« Utoljára szerkesztve: 2011. január 16. - 13:42:59 írta mil »

dini

• HGDC tag
  • **
    • Profil megtekintése
« Válasz #550 Dátum: 2011. január 16. - 15:23:14 »
Szerintem főtengely jeladó hiba lesz... azért rángat, ingadozik stb. De először nézd végig azért nem kap e falsot. Abban még nem volt MAF meg IAT ugye? (légtömegmérő, és bemeneti levegő hőmérő sensor) Ha van akkor azokis lehetnek,plusz még egy rakás más dolog..
Dini / 2,2 Bertone

norbi24

• Vendég
« Válasz #551 Dátum: 2011. január 16. - 17:59:24 »
hát az nembiztos hogy nagyon egészséges ha ugy mozog.....annak van gyári csatija ne cseréld fel....de asszem megvan jelölve a +és a-...ugy kitudod mérni melyik melyik.....

mil

• HGDC tag
    • Profil megtekintése
« Válasz #552 Dátum: 2011. január 16. - 22:07:09 »
egy gyors kérdés: milyen izzó kell az ótóba ködlámpába, és hátsó ködlámpába? nemtok alámászni, tiszta sár minden...  >:( >:(.

milan_87

• HGDC tag
  • *
    • Profil megtekintése
« Válasz #553 Dátum: 2011. január 16. - 23:08:27 »
Szerintem főtengely jeladó hiba lesz... azért rángat, ingadozik stb. De először nézd végig azért nem kap e falsot. Abban még nem volt MAF meg IAT ugye? (légtömegmérő, és bemeneti levegő hőmérő sensor) Ha van akkor azokis lehetnek,plusz még egy rakás más dolog..

légtömegmérő van rajta... főtengely jeladó....hmm az merre van?  :D

milan_87

• HGDC tag
  • *
    • Profil megtekintése
« Válasz #554 Dátum: 2011. január 16. - 23:09:13 »
hát az nembiztos hogy nagyon egészséges ha ugy mozog.....annak van gyári csatija ne cseréld fel....de asszem megvan jelölve a +és a-...ugy kitudod mérni melyik melyik.....

sajnos nincs jelölve ha lenne akkor nem kérdeztem volna  :P ;D :D