Szerző Téma: Csevegő  (Megtekintve 21090 alkalommal)

norbi24

• Vendég
Re:Csevegő
« Válasz #645 Dátum: 2011. január 27. - 17:46:35 »
sziasztok...egy gyors kérdésem lenne:egy ideje a váltó(f20) hidegen-melegen 5.-ben 50-80km.h között hülye sipoló hangot ad...mi lehet???olajszintre tippelek....ha ez hol kell nézni,milyet kell bele önteni???

Joci

• Globális moderátor
  • HGDC tag
  • HGDC Elnök, Fórum Admin
    • Profil megtekintése
« Válasz #646 Dátum: 2011. január 27. - 18:31:10 »
sziasztok...egy gyors kérdésem lenne:egy ideje a váltó(f20) hidegen-melegen 5.-ben 50-80km.h között hülye sipoló hangot ad...mi lehet???olajszintre tippelek....ha ez hol kell nézni,milyet kell bele önteni???

Elvileg van rajta valami kupak féle.......
Sima GM váltóolajat önthetsz bele. ;) ;)
Undisputed Astra GSi C20LET inside

Gabesz

• HGDC tag
    • Profil megtekintése
« Válasz #647 Dátum: 2011. január 27. - 19:07:33 »
sztem felújíttatom a foncsort... meg mellé lámpapolírozás... Xenont nem merem beledobni, mert a rend éber őrei már így is szétszopatnak... :(

Pedig a xenon nagyon jó!!!

Nekem már benn van egy 55w-os készlet és elvilágítok vele Veszprénből Várpalotáig ! 8) 8) ;D ;D ;)
---c20xe dis---

mil

• HGDC tag
    • Profil megtekintése
« Válasz #648 Dátum: 2011. január 27. - 21:18:30 »
persze, hogy jó.... én is beletenném, ha nem szopatnának szét miatta a rendőrök...

selekta

• HGDC tag
  • GSinélküli
    • Profil megtekintése
« Válasz #649 Dátum: 2011. január 27. - 21:38:57 »
Meg lehet csinálni hogy hivatalos legyen, csak macerás!

mil

• HGDC tag
    • Profil megtekintése
« Válasz #650 Dátum: 2011. január 27. - 22:39:06 »
leírnád a folyamatot? érdekelne :)

defgsi

• HGDC tag
  • *
    • Profil megtekintése
« Válasz #651 Dátum: 2011. január 28. - 07:31:06 »
Hali én úgy tudom,hogy az első futóművön kellene lenni automatikus magaságérzékelőnek ami a lámpát állitaná és lámpamosónak kell benne lenni akkor nem szólhat a rendőr.

selekta

• HGDC tag
  • GSinélküli
    • Profil megtekintése
« Válasz #652 Dátum: 2011. január 28. - 08:05:32 »
leírnád a folyamatot? érdekelne :)
Ahhoz ,h hivatalos legyen, kell:
1. automatikus fényszóró magasságállító (hozzá olyan  GYÁRILAG XENONOS lámpatest ami ezt tudja)
2. Fényszórómósó, ami az ablaktörlővel együtt spriccel

1. kurvadrága (de a rendőr ezt nem feltétlen tudja ellenőrizni)   
                       (nekem a manuális állítóra van csak kötve. Még nem volt olyan helyzet hogy tőlem ezt kérték volna.
                        Ránézett, látta hogy gyári prolektoros lámpa és nem is kérdezett semmit.
                        de ha esetleg, akkor óvatosan a bal kezemmel tekergetem majd 1-3 fokozatok közt és akkor mozog le-fel.
                        Remélem beveszi majd)
2. ezt én megcsináltam a sajátomon, ha megállítanak megmutatom, működik (amúgy felesleges kritérium szerintem)

ui.: Fócusom van  :-[ :-[ :-[

https://picasaweb.google.com/selektarally/Focus#5548967496990761810
« Utoljára szerkesztve: 2011. január 28. - 08:12:28 írta selekta »

RogerGSi

• HGDC tag
    • Profil megtekintése
« Válasz #653 Dátum: 2011. január 28. - 08:09:03 »
Hali én úgy tudom,hogy az első futóművön kellene lenni automatikus magaságérzékelőnek ami a lámpát állitaná és lámpamosónak kell benne lenni akkor nem szólhat a rendőr.
Ez így van.Természetesen lehet hozzá vásálni állítót a hella gyárt ilyet.Állitó készlet 350.000ft mosó szett kb 20.000-ből megvan.Műszaki a forgalmiba való bejegyzéshez 25.000.

selekta

• HGDC tag
  • GSinélküli
    • Profil megtekintése
« Válasz #654 Dátum: 2011. január 28. - 08:14:47 »
Nekem ez annyival egyszerűbb, hogy nem kell bejegyeztetni, mert a Focus ST lámpáját tettem bele --> tehát típusazonos  8)

Rossy

• HGDC tag
  • *
    • Profil megtekintése
« Válasz #655 Dátum: 2011. január 28. - 12:43:16 »
sztem felújíttatom a foncsort... meg mellé lámpapolírozás... Xenont nem merem beledobni, mert a rend éber őrei már így is szétszopatnak... :(

Pedig a xenon nagyon jó!!!

Nekem már benn van egy 55w-os készlet és elvilágítok vele Veszprénből Várpalotáig ! 8) 8) ;D ;D ;)

Én is elvilágítottam Veszprémtől várpalotáig mikor jöttem Palotára, aztán a kis köcs*g megállított Moci tető kinyit mondom letagadom így vettem nem tudtam hogy nem lehet! -
-Mikor vette az autót??
-Júniusban
-Érdekes műszakija lehetett Szeptemberben akkor!!!!!
(mondom letagadom nem ismerem el, aztán elzavar egy műszakira addigra kicserélem és ők bukták be) Mielőtt megkérdezte hogy elismerem-e mocitető kinyit lefényképezés. (Akkor mondom ezt is elb@sztam)
Elismertem hogy ilyen van benne Forgalmit elvette Adott  egy átvételi elismervényt hogy 3 munkanapon bellűl tovább küldik a várpalotai okmányirodának, ebből 7 munkanap lett!!!
Most az okmányiroda adott határozatot amivel mehetek műszakizni, ami 45 rugó ismételten, természetes az okmányiroda kipostázott 5 000 ft büntetést mert a xenonhoz újra kellett volna vizsgáztatni az autót KPM-nél ami nem történt meg mert nem voltak benne az automatikus lámpa állítok és lámpa-mosok, és a rendőrségtől is várok még egy 30 000-es csekket, úgyhogy a sztori vége hogy ha minden igaz Hétfőre lesz meg a műszaki 12-én vették el!!!!!! És utána már okmányiroda rendszámmal és használhatom is, jah és 80 000 pénz ugrott az ablakon.
rendőrre visszatérve volt olyan rendes hogy megkérdeztem tőle hogy ha most kicserélem jó-e az úgy a Válasza az volt hogy most már késő!!!!!
de nekik az első ablak is le lehet sötétítve amit a Napló újságban meg is jegyeztek SMS-rovatban a Veszprém megyei rendőr főkapitányság válasza az volt hogy nekik van rá engedélyük!!!!!!
Meg lett tőlük kérdezve ugyan úgy SMS rovatban hogy hol lehet ilyen engedélyt szerezni, mert az első ablak nem lehet egyáltalán lesötétítve, erre már válasz nem érkezett.

szívatásról csak annyit ha adnak egy csekket 50-60 esetleg 80 000-ről is kiveszi az ember a Xenont mert nem akar esetleg hetente fizetni ennyit. De legalább tudja használni az autóját az alatt is így viszont 3 hétig semmit sem.

Szolgálunk és Védünk???? ÁÁÁÁÁ Szívatunk és Beszedünk!!!!!

selekta

• HGDC tag
  • GSinélküli
    • Profil megtekintése
« Válasz #656 Dátum: 2011. január 28. - 13:31:44 »
. . . . . . .  Mielőtt megkérdezte hogy elismerem-e mocitető kinyit lefényképezés. (Akkor mondom ezt is elb@sztam) .. . . . . .

Szolgálunk és Védünk???? ÁÁÁÁÁ Szívatunk és Beszedünk!!!!!

Nekem a lámpatestben van benn a trafó is meg a kébelek is. Fényképezhet mint a búcsúban akkor sem látszik semmi!  8) 8) 8)

Peetcompany

• Vendég
Üdv Mindenkinek!
« Válasz #657 Dátum: 2011. január 28. - 13:37:41 »
Sziasztok!Szeretnék csatlakozni a Hungarian GSI Devil Clubhoz ha van rá esetleg lehetöség.Remélem az nem kizáró ok hogy kicsit messze élek,vagyok szeretett hazánktól...De ha az jelent valamit én is büszkélkedhetem egy Gsi-vel ám :) igaz nem astra hanem Corsa...Várom válaszotok.Üdv mindenkinek még egyszer és elöre is köszönöm.

The "MAD" Peetcompany

Joci

• Globális moderátor
  • HGDC tag
  • HGDC Elnök, Fórum Admin
    • Profil megtekintése
Re:Üdv Mindenkinek!
« Válasz #658 Dátum: 2011. január 28. - 14:20:00 »
Sziasztok!Szeretnék csatlakozni a Hungarian GSI Devil Clubhoz ha van rá esetleg lehetöség.Remélem az nem kizáró ok hogy kicsit messze élek,vagyok szeretett hazánktól...De ha az jelent valamit én is büszkélkedhetem egy Gsi-vel ám :) igaz nem astra hanem Corsa...Várom válaszotok.Üdv mindenkinek még egyszer és elöre is köszönöm.

The "MAD" Peetcompany

Szia!

Szerintem nincs akadálya, bár jó bulikból maradsz ki, de ez már a te döntésed.
A csatlakozáshoz mindent megtalálsz a Klub nyitóoldalán.

ÜdV: Joci
Undisputed Astra GSi C20LET inside

kamulusz

• HGDC tag
  • **
    • Profil megtekintése
« Válasz #659 Dátum: 2011. január 28. - 15:33:33 »
Sajna még mindig leállogat a verdám az alapjárat ingadozik mint az állat :'( :'( :'(
Még az alapjárati motor meg lesz nézve de vadizsír van benne.
Tudtok esetleg megbízható forrásból származó computert hozzátartozó kábelkorbácsot.Lehet hogy ezeket is kicseréljük ha nem változik semmit.
Minden jeladó ki lett cserélve és kb 3 literrel nőtt a fogyasztás :( :( :( :(

Valami ötlet,esetleg segítség? ??? ??? ???
kamulusz