Szerző Téma: Csevegő  (Megtekintve 21090 alkalommal)

Joci

• Globális moderátor
  • HGDC tag
  • HGDC Elnök, Fórum Admin
    • Profil megtekintése
Re:Csevegő
« Válasz #660 Dátum: 2011. január 28. - 16:23:47 »
Sajna még mindig leállogat a verdám az alapjárat ingadozik mint az állat :'( :'( :'(
Még az alapjárati motor meg lesz nézve de vadizsír van benne.
Tudtok esetleg megbízható forrásból származó computert hozzátartozó kábelkorbácsot.Lehet hogy ezeket is kicseréljük ha nem változik semmit.
Minden jeladó ki lett cserélve és kb 3 literrel nőtt a fogyasztás :( :( :( :(

Valami ötlet,esetleg segítség? ??? ??? ???

Nekem sajna se ötletem, se neked való computerem, kábelkorbácsom...... :( :( :( :( :( :(

De szétszedni, összerakni tudok segíteni.
Undisputed Astra GSi C20LET inside

RogerGSi

• HGDC tag
    • Profil megtekintése
« Válasz #661 Dátum: 2011. január 28. - 17:53:42 »
Sajna még mindig leállogat a verdám az alapjárat ingadozik mint az állat :'( :'( :'(
Még az alapjárati motor meg lesz nézve de vadizsír van benne.
Tudtok esetleg megbízható forrásból származó computert hozzátartozó kábelkorbácsot.Lehet hogy ezeket is kicseréljük ha nem változik semmit.
Minden jeladó ki lett cserélve és kb 3 literrel nőtt a fogyasztás :( :( :( :(

Valami ötlet,esetleg segítség? ??? ??? ???
Dis-es?

Gabesz

• HGDC tag
    • Profil megtekintése
« Válasz #662 Dátum: 2011. január 28. - 18:22:43 »
sztem felújíttatom a foncsort... meg mellé lámpapolírozás... Xenont nem merem beledobni, mert a rend éber őrei már így is szétszopatnak... :(

Pedig a xenon nagyon jó!!!

Nekem már benn van egy 55w-os készlet és elvilágítok vele Veszprénből Várpalotáig ! 8) 8) ;D ;D ;)

Én is elvilágítottam Veszprémtől várpalotáig mikor jöttem Palotára, aztán a kis köcs*g megállított Moci tető kinyit mondom letagadom így vettem nem tudtam hogy nem lehet! -
-Mikor vette az autót??
-Júniusban
-Érdekes műszakija lehetett Szeptemberben akkor!!!!!
(mondom letagadom nem ismerem el, aztán elzavar egy műszakira addigra kicserélem és ők bukták be) Mielőtt megkérdezte hogy elismerem-e mocitető kinyit lefényképezés. (Akkor mondom ezt is elb@sztam)
Elismertem hogy ilyen van benne Forgalmit elvette Adott  egy átvételi elismervényt hogy 3 munkanapon bellűl tovább küldik a várpalotai okmányirodának, ebből 7 munkanap lett!!!
Most az okmányiroda adott határozatot amivel mehetek műszakizni, ami 45 rugó ismételten, természetes az okmányiroda kipostázott 5 000 ft büntetést mert a xenonhoz újra kellett volna vizsgáztatni az autót KPM-nél ami nem történt meg mert nem voltak benne az automatikus lámpa állítok és lámpa-mosok, és a rendőrségtől is várok még egy 30 000-es csekket, úgyhogy a sztori vége hogy ha minden igaz Hétfőre lesz meg a műszaki 12-én vették el!!!!!! És utána már okmányiroda rendszámmal és használhatom is, jah és 80 000 pénz ugrott az ablakon.
rendőrre visszatérve volt olyan rendes hogy megkérdeztem tőle hogy ha most kicserélem jó-e az úgy a Válasza az volt hogy most már késő!!!!!
de nekik az első ablak is le lehet sötétítve amit a Napló újságban meg is jegyeztek SMS-rovatban a Veszprém megyei rendőr főkapitányság válasza az volt hogy nekik van rá engedélyük!!!!!!
Meg lett tőlük kérdezve ugyan úgy SMS rovatban hogy hol lehet ilyen engedélyt szerezni, mert az első ablak nem lehet egyáltalán lesötétítve, erre már válasz nem érkezett.

szívatásról csak annyit ha adnak egy csekket 50-60 esetleg 80 000-ről is kiveszi az ember a Xenont mert nem akar esetleg hetente fizetni ennyit. De legalább tudja használni az autóját az alatt is így viszont 3 hétig semmit sem.

Szolgálunk és Védünk???? ÁÁÁÁÁ Szívatunk és Beszedünk!!!!!

Na,ez tényleg nagy sz..ás!!!

Nekem a lámpabúra mögött van a trafó,látszik is,ha felnyitom a micitetőt.
Hogy tudnám kivédeni az ilyen p..cs rendőröket?
---c20xe dis---

Gabesz

• HGDC tag
    • Profil megtekintése
Re:Üdv Mindenkinek!
« Válasz #663 Dátum: 2011. január 28. - 18:23:52 »
Sziasztok!Szeretnék csatlakozni a Hungarian GSI Devil Clubhoz ha van rá esetleg lehetöség.Remélem az nem kizáró ok hogy kicsit messze élek,vagyok szeretett hazánktól...De ha az jelent valamit én is büszkélkedhetem egy Gsi-vel ám :) igaz nem astra hanem Corsa...Várom válaszotok.Üdv mindenkinek még egyszer és elöre is köszönöm.

The "MAD" Peetcompany

Tényleg jó messziről "érkeztél"... ;D

Én üdvözöllek a friss tagok nevében! ;D ;D ;D ;) ;)
---c20xe dis---

Bazsi

• HGDC tag
    • Profil megtekintése
Re:Üdv Mindenkinek!
« Válasz #664 Dátum: 2011. január 28. - 19:06:51 »
Sziasztok!Szeretnék csatlakozni a Hungarian GSI Devil Clubhoz ha van rá esetleg lehetöség.Remélem az nem kizáró ok hogy kicsit messze élek,vagyok szeretett hazánktól...De ha az jelent valamit én is büszkélkedhetem egy Gsi-vel ám :) igaz nem astra hanem Corsa...Várom válaszotok.Üdv mindenkinek még egyszer és elöre is köszönöm.

The "MAD" Peetcompany

Hali!üdv a club-ban ;) ;)
gsi rulez

mil

• HGDC tag
    • Profil megtekintése
« Válasz #665 Dátum: 2011. január 29. - 13:10:32 »
Üdv a clubban :).

kérdésem lenne... sztetek ez a lámpa h állna a masinának? :)
http://deviltuning.hu/?oldal=2&termek=967&q=astra%20f

mert most néztem gyári füstszínűt, nem sokkal olcsóbb, talán 2 ezer Ft-tal... :)

selekta

• HGDC tag
  • GSinélküli
    • Profil megtekintése
« Válasz #666 Dátum: 2011. január 29. - 15:34:44 »

mil

• HGDC tag
    • Profil megtekintése
« Válasz #667 Dátum: 2011. január 29. - 16:56:49 »
hmmmm... nagyon patika ;D. Ezzel már lehet valamit látni? valaki azt mondja, h ezekkel a pilácsokkal gyakorlatban nem látsz semmit :(

RogerGSi

• HGDC tag
    • Profil megtekintése
« Válasz #668 Dátum: 2011. január 29. - 17:17:38 »
hmmmm... nagyon patika ;D. Ezzel már lehet valamit látni? valaki azt mondja, h ezekkel a pilácsokkal gyakorlatban nem látsz semmit :(

Nekem ez van benn.Megalight+-os izzóval és szerintem jól világít.

RogerGSi

• HGDC tag
    • Profil megtekintése
« Válasz #669 Dátum: 2011. január 29. - 21:08:33 »
Hát elég speciális érzés volt ez a földrengés.Nem kívánom senkinek sem. :-[

selekta

• HGDC tag
  • GSinélküli
    • Profil megtekintése
« Válasz #670 Dátum: 2011. január 29. - 21:38:47 »
Mit lehetett érezni? Itt már nem volt semmi. Csak a kutya ugatott. :-)

mil

• HGDC tag
    • Profil megtekintése
« Válasz #671 Dátum: 2011. január 31. - 22:42:17 »
egy kérdés: a kiegyenlítő tartályba megy a csatlakozó? vagy pedig a sapiba? :) ha a sapiba, valaki megmérné nekem a hosszát? :)
am a gép kezd összeállni :). Ma volt elektronikásnál. Azt mondja, hogy a ledes égők miatt írja a BC, hogy nem világít... ennek lehet alapja? kell még egy tömítés a klímába... utána lehet feltölteni :). Meg a jobbos ablakban gyárilag nincs komfortautomatika? mert ebben nincs, és minél lejjebb van, annál nehezebben húzza fel le. Az elképzelhető, hogy szorul az ablak?. Ha igen, akkor azt a karosszériás tudja beállítani?
nektek a fűtés amúgy baromi meleget nyom? mert az enyém nem mondom h langyost, de anyám 1.2 es kiscorsája is baromira küldi a meleget ehhez képest...
lassan összeáll a gép, kell még főtengelyszimmering, meg kuplung.
Valaki amúgy ért a szereléshez itt? :)
« Utoljára szerkesztve: 2011. január 31. - 22:50:41 írta mil »

Bazsi

• HGDC tag
    • Profil megtekintése
« Válasz #672 Dátum: 2011. február 01. - 07:10:44 »
a led miatt írja a Bc!nem csak neked ;D Fűtés nekem elég jó benne nyomja a meleget,de egy új autóé azért más...
gsi rulez

Joci

• Globális moderátor
  • HGDC tag
  • HGDC Elnök, Fórum Admin
    • Profil megtekintése
« Válasz #673 Dátum: 2011. február 01. - 14:22:14 »
a led miatt írja a Bc!nem csak neked ;D Fűtés nekem elég jó benne nyomja a meleget,de egy új autóé azért más...

Jól megfejtetted a BC-t, más tollával könnyű ékeskedni....... ;D ;D ;D ;D

Nekem nincs benne fűtés, de télen úgyse használom...... ;D ;D ;D
Undisputed Astra GSi C20LET inside

Bazsi

• HGDC tag
    • Profil megtekintése
« Válasz #674 Dátum: 2011. február 01. - 17:21:20 »

Jól megfejtetted a BC-t, más tollával könnyű ékeskedni....... ;D ;D ;D ;D

Nekem nincs benne fűtés, de télen úgyse használom...... ;D ;D ;D
Mit kellett ezen megejteni ;D ;D mivel nekem is ezt írja,amióta bent az új lámpa.
gsi rulez