Következő találkozó:Tatabánya Évadzáró2010-10-09
Idézetet írta: Joci - 2011. február 03. - 12:22:18Idézetet írta: lnorbe - 2011. február 03. - 11:32:21jocii..ugye nem felejtetted el az adataim módositását?? Melyiket is??? Hétvégén megcsinálom. De küldtél mail-t ugye?Csak mert nagyon szétszort vagyok mostanság..... Nem csak mostanság!
Idézetet írta: lnorbe - 2011. február 03. - 11:32:21jocii..ugye nem felejtetted el az adataim módositását?? Melyiket is??? Hétvégén megcsinálom. De küldtél mail-t ugye?Csak mert nagyon szétszort vagyok mostanság.....
jocii..ugye nem felejtetted el az adataim módositását??
Végre van ismételten forgalmim, persze újjat kelett csináltatnom mert drága müszaki vizsgaabiztos beleirta a műszaki adatlapba hogy kék második szin fekete. erre kaptak az ocsmány irodában és miota meg a többi hülye kérdéseikkel jöttek és most kelett egy másik forgalmirt is csináltatnom hogy benne legyen a fekete is, műszaki 55 000 forgalmi 6 000 forgalomba valo visszahelyezés 2500 ocsmáányiroda büntetése 5 000 és még várom a rndőrségtől a bütetést onnan egy 30-asra számítok úgyhogy megérte nem kivenni a XENON-t és természetesen ott szivatták az embert ahol csak tudták,12-én vették el 1-én vissza 3 hét huza vona.V alamelyik hozzászolásban láttam hogy árul valaki GSi kicsi makett-eket, a megadot e-mailcimre küldtem e-mailt de semmi válasz, esetleg irhatna egy privit az illető!!!!
Idézetet írta: kamulusz - 2011. február 01. - 19:06:22Idézetet írta: RogerGSi - 2011. január 28. - 17:53:42Idézetet írta: kamulusz - 2011. január 28. - 15:33:33Sajna még mindig leállogat a verdám az alapjárat ingadozik mint az állat Még az alapjárati motor meg lesz nézve de vadizsír van benne.Tudtok esetleg megbízható forrásból származó computert hozzátartozó kábelkorbácsot.Lehet hogy ezeket is kicseréljük ha nem változik semmit.Minden jeladó ki lett cserélve és kb 3 literrel nőtt a fogyasztás Valami ötlet,esetleg segítség? Dis-es?Rotoros. Van ötleted?Ha hazaérek USA-ból esetleg ránézhetek,ha legurulsz T.bányára.
Idézetet írta: RogerGSi - 2011. január 28. - 17:53:42Idézetet írta: kamulusz - 2011. január 28. - 15:33:33Sajna még mindig leállogat a verdám az alapjárat ingadozik mint az állat Még az alapjárati motor meg lesz nézve de vadizsír van benne.Tudtok esetleg megbízható forrásból származó computert hozzátartozó kábelkorbácsot.Lehet hogy ezeket is kicseréljük ha nem változik semmit.Minden jeladó ki lett cserélve és kb 3 literrel nőtt a fogyasztás Valami ötlet,esetleg segítség? Dis-es?Rotoros. Van ötleted?
Idézetet írta: kamulusz - 2011. január 28. - 15:33:33Sajna még mindig leállogat a verdám az alapjárat ingadozik mint az állat Még az alapjárati motor meg lesz nézve de vadizsír van benne.Tudtok esetleg megbízható forrásból származó computert hozzátartozó kábelkorbácsot.Lehet hogy ezeket is kicseréljük ha nem változik semmit.Minden jeladó ki lett cserélve és kb 3 literrel nőtt a fogyasztás Valami ötlet,esetleg segítség? Dis-es?
Sajna még mindig leállogat a verdám az alapjárat ingadozik mint az állat Még az alapjárati motor meg lesz nézve de vadizsír van benne.Tudtok esetleg megbízható forrásból származó computert hozzátartozó kábelkorbácsot.Lehet hogy ezeket is kicseréljük ha nem változik semmit.Minden jeladó ki lett cserélve és kb 3 literrel nőtt a fogyasztás Valami ötlet,esetleg segítség?
baj van fiuk... elvették a forgalmit... kérdésem lenne, nincs valakinek kölcsönbe: ülése, gyári rugója, hátsó lámpája? tényleg csak kölcsönbe, egy műszaki erejéig...
elvileg. Gyakorlatban nem tudom, hogy megy, de nem szeretnék támadási felületet hagyni...
röhögni fogtok... felniért...