Szerző Téma: Csevegő  (Megtekintve 21090 alkalommal)

selekta

• HGDC tag
  • GSinélküli
    • Profil megtekintése
Re:Csevegő
« Válasz #945 Dátum: 2011. április 20. - 20:54:33 »
Nekem is volt benne 100wattos
A csati olvadt meg, amit rádugsz a lámpára hátulról.
De nem vészesen.
Használtam pár hónapig vele!
Én azt mondom egy próbát megér

mil

• HGDC tag
    • Profil megtekintése
« Válasz #946 Dátum: 2011. április 21. - 13:07:17 »
jham. az lesz. talán jó lesz, ha meg nem, akkor kicserélem a csatit, és visszarakom az 55W-t. ennyi :).

kamulusz

• HGDC tag
  • **
    • Profil megtekintése
« Válasz #947 Dátum: 2011. április 24. - 19:38:37 »
Sziasztok!

Most Április 30-án egy kis drink party Pesten?Szervezünk valamit?
kamulusz

Joci

• Globális moderátor
  • HGDC tag
  • HGDC Elnök, Fórum Admin
    • Profil megtekintése
« Válasz #948 Dátum: 2011. április 24. - 22:24:42 »
Sziasztok!

Most Április 30-án egy kis drink party Pesten?Szervezünk valamit?

Nekem nem lesz jó......csinálni kell a verdát.
Féltengely-gumiharang csere, +valahol falsot szív a verda és lehet azé nem megy
úgy ahogy kéne......de ebben nem vagyok biztos..... :-[ :-[ :-\ :-\ :-\ :-\
Undisputed Astra GSi C20LET inside

mil

• HGDC tag
    • Profil megtekintése
« Válasz #949 Dátum: 2011. április 25. - 19:20:46 »
gyors kérdés. azt hogy lehet megoldani, hogy a tompított és a refi együtt világítson? melyik 2 vezetéket kell hozzá összekötni? jham: kopogásszenzor meghót. azt hol találom, hogy tudom kicserélni? :)

Joci

• Globális moderátor
  • HGDC tag
    • Profil megtekintése
« Válasz #950 Dátum: 2011. április 25. - 19:33:05 »
gyors kérdés. azt hogy lehet megoldani, hogy a tompított és a refi együtt világítson? melyik 2 vezetéket kell hozzá összekötni? jham: kopogásszenzor meghót. azt hol találom, hogy tudom kicserélni? :)

Az mér jó hogyha együtt világít a tompított és a refi??? ::) ::) ::) ::)

mil

• HGDC tag
    • Profil megtekintése
« Válasz #951 Dátum: 2011. április 25. - 20:32:27 »
nekem úgy tetszik :D. ha előttem is világít, meg messzire is. amikor felkapcsolom a refit :)

Joci

• Globális moderátor
  • HGDC tag
    • Profil megtekintése
« Válasz #952 Dátum: 2011. április 26. - 08:30:18 »
nekem úgy tetszik :D. ha előttem is világít, meg messzire is. amikor felkapcsolom a refit :)

Kiváncsian várom az eredményt és a megoldást!!! 8) 8) 8)

mil

• HGDC tag
    • Profil megtekintése
« Válasz #953 Dátum: 2011. április 26. - 11:00:11 »
már kitaláltam a megoldást ;D. kb 10 forint megoldani. a műszeregység mögött van azthiszem a tikbél. azokat összefogom egy olyan cuccal, amivel 2 kábelt szoktak összefogni. akkor van sima tompított is, és amikor előbbre tolom a kart, olyan mintha villantanék miközben fenn van a tompított. remélem végülis, hogy ilyen egyszerű :). most jónak kell lennie... már csak pár apróság van, és élvezhetem a GSi-s létet. de már megígértem neki, ha nem viselkedik jól akkor felgyújtom ;D

RogerGSi

• HGDC tag
    • Profil megtekintése
« Válasz #954 Dátum: 2011. április 26. - 12:09:04 »
már kitaláltam a megoldást ;D. kb 10 forint megoldani. a műszeregység mögött van azthiszem a tikbél. azokat összefogom egy olyan cuccal, amivel 2 kábelt szoktak összefogni. akkor van sima tompított is, és amikor előbbre tolom a kart, olyan mintha villantanék miközben fenn van a tompított. remélem végülis, hogy ilyen egyszerű :). most jónak kell lennie... már csak pár apróság van, és élvezhetem a GSi-s létet. de már megígértem neki, ha nem viselkedik jól akkor felgyújtom ;D

Ez így csodálatosan nem fog működni,mert csak a kapcsoló után tudod így összezárni a vezetéket.Ha így teszel akkor a refid is mindíg világítani fog a tompítottal együtt.És szépen elolvasztja majd a világításkapcsolódat is. 8)

mil

• HGDC tag
    • Profil megtekintése
« Válasz #955 Dátum: 2011. április 26. - 12:25:06 »
akkor mi a megoldás? :)

RogerGSi

• HGDC tag
    • Profil megtekintése
« Válasz #956 Dátum: 2011. április 26. - 14:01:12 »
akkor mi a megoldás? :)

A lenti világításkapcsolóról kell egy szálat kivinni a tompítottra relén keresztül.Most ugy van kötve gyárilag,hogy bekapcsolod a világítást az pedig a kormánykapcsolón keresztül ad áramot a lámpáknak.Ha kihagyod a kormánykapcsolót müködhet a dolog.

mil

• HGDC tag
    • Profil megtekintése
« Válasz #957 Dátum: 2011. április 26. - 14:34:17 »
és ha úgy csinálnám, hogy a fénykürtöt, és a refit kötném össze? akkor ha előretolom a kart, akkor mintha fénykürt lenne. de ott bekattanik, és mindenki boldog :). ( nem okoskodás, csak szeretném megoldani. minél egyszerűbben, az elektromossághoz nem értek :) ).

RogerGSi

• HGDC tag
    • Profil megtekintése
« Válasz #958 Dátum: 2011. április 27. - 09:20:10 »
és ha úgy csinálnám, hogy a fénykürtöt, és a refit kötném össze? akkor ha előretolom a kart, akkor mintha fénykürt lenne. de ott bekattanik, és mindenki boldog :). ( nem okoskodás, csak szeretném megoldani. minél egyszerűbben, az elektromossághoz nem értek :) ).

Nem fog menni,mert a fénykürt és a reflektor ugyanazon a vezetéken kap áramot.Nincs mit átkötni.A kapcsolód belseje osztja el,hogy az fix refi vagy fénykürt.

mil

• HGDC tag
    • Profil megtekintése
« Válasz #959 Dátum: 2011. április 27. - 14:43:29 »
sajnos mivel nem értek az elektronikához, ezért inkább hanyagolom akkor :). a gyári lámpával mennyire látni? Roger: esetleg majd jössz Füredre? Én zalaegerszegi vagyok, akkor mehetnénk együtt ( remélem Dini is jön, akkor már 3 man lennénk :) ). és akkor ott meg is oldhatnánk ezt. amúgy is keresni akartalak, azt mondták, hogy Te tudsz szépen ledezni :). vagy legalábbis fehér fényt adni a tekerőknek, és a világítás tekerő izéknek. :). tényleg: klímacső meg lett hegesztve, már csak egy tömítés hiányzik belőle. akkor feltöltetem, és go? nem volt használva a klíma jó ideje... vagy a klíma milyen alkatrészekből áll? azt is fel kellene újítani?