Következő találkozó:Tatabánya Évadzáró2010-10-09
sajnos mivel nem értek az elektronikához, ezért inkább hanyagolom akkor . a gyári lámpával mennyire látni? Roger: esetleg majd jössz Füredre? Én zalaegerszegi vagyok, akkor mehetnénk együtt ( remélem Dini is jön, akkor már 3 man lennénk ). és akkor ott meg is oldhatnánk ezt. amúgy is keresni akartalak, azt mondták, hogy Te tudsz szépen ledezni . vagy legalábbis fehér fényt adni a tekerőknek, és a világítás tekerő izéknek. . tényleg: klímacső meg lett hegesztve, már csak egy tömítés hiányzik belőle. akkor feltöltetem, és go? nem volt használva a klíma jó ideje... vagy a klíma milyen alkatrészekből áll? azt is fel kellene újítani?
jaja. azt hittem kaposvári. most néztem facebookon, hogy tatabányai . mellé
Idézetet írta: mil - 2011. április 28. - 00:56:53jaja. azt hittem kaposvári. most néztem facebookon, hogy tatabányai . mellé Nem sokkal csak pár 100 km.
Idézetet írta: RogerGSi - 2011. április 28. - 09:19:52Idézetet írta: mil - 2011. április 28. - 00:56:53jaja. azt hittem kaposvári. most néztem facebookon, hogy tatabányai . mellé Nem sokkal csak pár 100 km. Milyen őár 100??? Nem olyan nagy kicsiny hazánk..........
Idézetet írta: Joci - 2011. április 28. - 15:59:32Idézetet írta: RogerGSi - 2011. április 28. - 09:19:52Idézetet írta: mil - 2011. április 28. - 00:56:53jaja. azt hittem kaposvári. most néztem facebookon, hogy tatabányai . mellé Nem sokkal csak pár 100 km. Milyen őár 100??? Nem olyan nagy kicsiny hazánk.......... Kaposvár-Tbánya 189km te magasnyomású!A számokkal kicsi korod óta sem sikerült megbarátkoznod úgy látom.
jelentem, holnaptól megint fogok látni, holnap csinálom meg a lámpát. ja, és mindenki szurkoljon, holnaptól érettségi... ( meg a kocsihoz is, lassan kész lesz, és csak az apróságok maradnak )
ismerős. már kezd kicsit elegem lenni, hogy nálam van december óta, és kemény 1200km-t tudtam vele menni... ebből most 500 a bejáratás volt, szóval ott sem tudtam kinyomni a szemét...
érettségi eddig fasza . de a gsizéshez. még van mit javítani rajt, hogy az általam elfogadott szintű legyen. de ha ezt tudom, biztos hogy másikat nézek. ez van, de mostmár ahogy mondtad: csak jobb lehet. ( úgy, hogy 5000 ig pörgettem csak, 17 es kerékkel, 7.5 lett a gyorsulás 0-100 ra azért nem rossz... )