Következő találkozó:Tatabánya Évadzáró2010-10-09
szevasztok pöcsök
Milyen szép történet!Már nagyon rég álmodoztam arról,hogy lássak egy ilyet.... a merci helyére meg rakhatunk még 7-es bmw-t vagy 8-as audit,stb.....
Szevasztok.szerintem is jó ötlet volt!lehettünk volna többen de ez van!majd évnyitó még jobb lesz!!!!! Haza felé 500sel merga vs mondeo merci elején horzsolás,mondeo hátulról lebomlott Új tagok gyertek máskor,csak bátran!
Szombaton amikor kijöttünk a CBA parkolójából "összeakadtunk" egy merdzsóval(ha jól emlékszem 320-as volt). Ahogy átmentünk az M1-es autópálya alatt egy picit megszorult a verda hangja és ez a mercisnek láthatóan nem tetszett(biztos gondolta magába:"Mit akar ez a piros szar?"). Visszatett egyet és nyomott neki egy padlót mi nem nyomtuk neki mert láttuk hogy a következő lámpa úgy is piros. Elkezdett "helyezkedni" a sávokban bement belülre vissza kijött a szélére...ezt addig sikerült neki játszani amíg telibe nem vert egy kombi mondeót. És ami a legszebb az egészben, hogy a másik oldalon igazoltattak a rendőrök egy robogóst, no azoknak jobban tetszett a rögtönzött merci & ford tali mint a robogó. Futottak is oda, mi meg mentünk tovább mint ha semmi se történt volna. Aki még ott maradt a parkolóba még halhatta is a puffanást. Szerintetek megérte a mercisnek versenyezni?
Idézetet írta: selekta - 2010. október 13. - 13:16:41szevasztok pöcsök szeva pöcsfej
Idézetet írta: Peti GSi - 2010. október 13. - 18:05:27Szombaton amikor kijöttünk a CBA parkolójából "összeakadtunk" egy merdzsóval(ha jól emlékszem 320-as volt). Ahogy átmentünk az M1-es autópálya alatt egy picit megszorult a verda hangja és ez a mercisnek láthatóan nem tetszett(biztos gondolta magába:"Mit akar ez a piros szar?"). Visszatett egyet és nyomott neki egy padlót mi nem nyomtuk neki mert láttuk hogy a következő lámpa úgy is piros. Elkezdett "helyezkedni" a sávokban bement belülre vissza kijött a szélére...ezt addig sikerült neki játszani amíg telibe nem vert egy kombi mondeót. És ami a legszebb az egészben, hogy a másik oldalon igazoltattak a rendőrök egy robogóst, no azoknak jobban tetszett a rögtönzött merci & ford tali mint a robogó. Futottak is oda, mi meg mentünk tovább mint ha semmi se történt volna. Aki még ott maradt a parkolóba még halhatta is a puffanást. Szerintetek megérte a mercisnek versenyezni? Szeva!én láttam a mergát még a parkolóból,néztem is milyen patika!lazult a csávó és a lápánál,már a megtörtén balesetet.de szerintem ez egy régi 500sel volt,meg sedan mondeo.mi eléggé szétroggyant szőke rendőr bula előlem szedte el a törmeléket ,de jó vol
Idézetet írta: Bazsi - 2010. október 13. - 19:34:16Idézetet írta: selekta - 2010. október 13. - 13:16:41szevasztok pöcsök szeva pöcsfej Nekem is úgy hiányoztok
Joci,valamelyik elkövetkező talin,akár az évnyitón,nem akarunk beszervezni egy dynó mérést?sztem sokakat érdekelne!és lehet csalogatna még jó néhány embert!
Idézetet írta: Bazsi - 2010. október 16. - 11:52:27Joci,valamelyik elkövetkező talin,akár az évnyitón,nem akarunk beszervezni egy dynó mérést?sztem sokakat érdekelne!és lehet csalogatna még jó néhány embert!Ahoz olyan helyre kell szervezni, meg kell egy Dyno is...... De részemről benne vagyok.......
Szevasztok!A Lángautónál van kedvezményem a cuccokra!!!Valakinek valami kell csak szóljon!
Idézetet írta: Zsoci GSi - 2010. október 17. - 21:46:35Szevasztok!A Lángautónál van kedvezményem a cuccokra!!!Valakinek valami kell csak szóljon! Én köszönöm szépen, ha kell valami, élek a lehetőséggel!!!!