Következő találkozó:Tatabánya Évadzáró2010-10-09
Meg roger oldalát nem ártana frissíteni
Idézetet írta: Bazsi - 2010. október 08. - 18:56:06Meg roger oldalát nem ártana frissíteni Jah hááát elküldtem a képeimet úgy.......4 hónapja ennek a majomnak de hát mit is vár az ember egy BKV-s tól.
Üdv mindenkinek!Sun átt küldöm a videót Módositani csak úgy tudom ha újra megcsinálom az egészet Szólhattatok volna hamarabb is,hogy a tiszteletbeli tagok és a fanok is felkerüljenek Igy hát újból kell az egészet csinálnom de megcsinálom
Idézetet írta: Tivadar - 2010. október 08. - 21:01:21Üdv mindenkinek!Sun átt küldöm a videót Módositani csak úgy tudom ha újra megcsinálom az egészet Szólhattatok volna hamarabb is,hogy a tiszteletbeli tagok és a fanok is felkerüljenek Igy hát újból kell az egészet csinálnom de megcsinálom Füredi talin jó vagy nálunk pár italra
Idézetet írta: Bazsi - 2010. október 08. - 21:54:07Idézetet írta: Tivadar - 2010. október 08. - 21:01:21Üdv mindenkinek!Sun átt küldöm a videót Módositani csak úgy tudom ha újra megcsinálom az egészet Szólhattatok volna hamarabb is,hogy a tiszteletbeli tagok és a fanok is felkerüljenek Igy hát újból kell az egészet csinálnom de megcsinálom Füredi talin jó vagy nálunk pár italra Akkor szépen fog kinézni estére..............ha akkor még talpon lesz......
Ez tetszett, monnyuk a dudálás alatta unalmas, de lehet okosodni h honnan érdemes nekimenni a másiknak:) http://www.youtube.com/watch?v=lnDECJY2yHg&feature=popt02us0f
Ezek művészek kérlekszépen