Üdvözlet

Linkjeink

Menü

Chatbox

Szavazás

MyStat

Online
A Max Payne3 játékosokat várjuk az új Max Payne 3 csapatunkba! -> Max Payne 3 HOC klán

A klánunk saját Crew csapata elérhető itt! Lépjetek be és képviseljetek minket! -> HOC CrewLooking forward gta hoc
Posted by HUNHEKKERKE on 11 Sep : 05:34
A HOC reinkarnálódása. Avagy megint valami kib@$ßottul jó dolog történik!
Eljött az idő, hogy kis csapatunk ujjá szülessen. De mielőtt bármit is mondanék: Szeretném ezúton is megköszönni minden aktív tagnak, hogy segítették összetartani a klánt. Bátran kijelenthetjük, hogy most már valóban létezik egy kis magyar közösség egy „kemény rajongói mag” akik már-már fanatikusan imádják a Grand Theft Auto sorozatokat. Az 5. részre elég sokat kellett várni, de végre megkaptuk azt is! Ennek örömére és tiszteletére egy teljesen új weboldalt is készítettem! Új játék, új csapat, új oldal! Az „új csapat” alatt természetesen a jelenlegi tagokat is beleértem!


GTAHOC. NET
[ Read the rest ... ]
GTA V Hivatalos Trailer
Posted by HUNHEKKERKE on 29 Aug : 16:06
Azt hiszem bátran kijelenthetjük, hogy megérkezett az utolsó hivatalos trailer is a Rockstar North csapatától! Alighanem ez lesz a TV-és reklámja a játéknak. A Gta Place jóvóltából ismét magyar felirattal tekinthetitek meg (csak kapcsold be a feliratot "cc").

Grand Theft Auto ONLINE
Posted by HUNHEKKERKE on 23 Aug : 13:38
2013 Október elsejétől beléphetünk Los Santos -ba és miénk lesz Blaine vidék is!


Grand Theft Auto 5 - Gameplay Reveal - Official Gameplay Trailer
Posted by Gabor on 10 Jul : 06:55

Figyelem!


Megjelent a GTA V hivatalos Gameplay Trailer-e.Ahogy elnezem a videot a GTA V lesz 2013 legjobb jateka de ha nem hiszitek el,dontsetek el ti!:-)


Izzy Party
Posted by HessaCreed on 07 May : 11:22
 photo NicoParty.png


Egy hét kihagyás után ismét indul a buli! Szombaton, azaz 11.-én ismét összegyűlünk egy kis party erejéig! Tervben ismételten versenyek lesznek, egy csepp derby (,ha ezúttal nem felejtjük el), és persze viszem a darálót is, amit az előző bulin már bevetettünk egyszer. Azaz nem teljesen, mert ha az idő engedi, akkor a nagyobb verziójával próbáljuk majd kifagyasztani a szervert!

Helyszín: GTA IV EFLC - Ballad of Buzi Tony
Időpont: 2013.05.11. - Szombat - 20:30
Beszélgetés: TS
Hozzátok magatokkal: Trainer
Posted by HessaCreed on 21 Apr : 13:35
 photo NicoParty.png


2008. április végén megjelent a GTA IV! Ezen jelentős nap tiszteletére rendezünk mi is egy kis mókát! Retro party hangulatban töltjük majd az idő nagy részét. Szabad foglalkozás szabad módban. Emellett ha van rá igény, versenypályákat is viszek és több érdekességet is belecsempészek majd az eseményekbe. Mindezek mellett ha ti is benne vagytok, leforgatnánk egyetlen apró jelenetet is. Erről majd a helyszínen bővebben...

Időpont: 2013. április 26. - Péntek 20:30
Helyszín: GTA - The Ballad Of Gay Tony
Beszélgetést a TeamSpeak 3 támogatja továbbra is!
TS
És felhívnám mindenki figyelmét, hogy a jelszó megváltozott! Ezért mindenki jelentkezzen nálam, aki el kíván jönni a bulira!


Mindezek mellett ez a party annyira nagy esemény, hogy nem szoríthatjuk le csak a HOC csapatra. Ezúttal a tagok hívhatnak közeli barátokat is.
Újoncképző
Posted by HessaCreed on 07 Apr : 13:19


Örömömre szolgál, hogy bejelenthetem a csapatunk bővülését! Mr.Zsotyo már túl van a beavatáson, melynek eseményeit youtube-on már láthatjátok is! Gratulálok, Zsotyó! Szép belépő volt!
Amennyiben megérkezik a játék és sikeresen fel is kerül ActuaL gépére, úgy a szerdai napon felavatjuk őt is! Szívesen látunk minden vállalkozókedvű tagot, aki részt venne egy free mod-os ökörködésben! A bulira este 7 órakor kerül majd sor. Társalgást most is a TS3 támogatja.

Helyszín: GTA IV (sima)
Időpont: 2013. Április 10. Szerda - 19:00.


Figyelem! Ezen a party-n csak és kizárólag HOC tagok vehetnek részt!
Retro party
Posted by HessaCreed on 25 Mar : 11:30
 photo GTAIVEND_zpsf3850eea.png

Szeretném felmelegíteni a régi hagyományainkat, melynek során céltalanul indultunk csatába, hogy végül rommá verjük a várost! Elég volt az ilyen-olyan kötöttségekből és szabályokból! Elég volt a kis pisisek szemétkedéseiből és a trollok anarchiájából! Hívom a HOCC csapatát és a régi idők nagy játékosait egy újabb, talán utolsó nagy torra!

2013. Március 30. - Szombat 21:00 ( 20:45-kor gyülekező TS-en! )
EFLC - TBOGT, azaz Episodes from Liberty City - The Ballad of Gay Tony
Belépés csak eredeti HOCC- és VIP tagoknak!
Használható a trainer!


A kommunikációt a TeamSpeak3 támogatja!

Továbbá aki szeretne részt venni a csúszásban, az töltse le a Tobogan pályákat! Ezeket megtaláljátok az eredeti cikkben!

A tájékoztatás nem teljes körű, ezért – amennyiben felkeltettük érdeklődését – információért forduljon az eredeti cikkhez vagy kérdezzen chatboxban, facebook-on!
Visszavonulás
Posted by gilgames1989 on 11 Mar : 19:27


Üdvözletem mindenkinek! Szerintem láthatjátok, hogy nem vagyok túl aktív az elmúlt pár hónapban, ezért is szeretnék háttérbe vonulni. Érettségizek szóval se időm, se sok kedvem most multizni. Hessa meg a többiek amúgy is remek munkát végeznek. Nem tűnök el, ha valaki keres továbbra is elérhet.További jó játékot kívánok mindenkinek! - Gilgames (Ut.:nem gilgémsz meg hasonlók )
EFLC party!!!
Posted by pepu03 on 31 Jan : 16:50


És ismét elérkezett az ideje egy nagyobb őrültségnek! A party tematikáját ezúttal Martin ötletei alkotják majd. Rendőrözés, rally, ketrecharc és sok hasonlóan jó móka!


Időpont: 2013. Február 2 - 21:00

Helyszín: EFLC - Ballad of Gay Tony


Szükségetek lesz Trainer-re és a RDD sivatag mapra is. Szóval akinek még nincs meg, az szóljon és Martin segít neki betenni.
Oldal:       >>