Fűnyírást, fűkaszálást, kertgondozást, kertfenntartást vállalok

TÖRÖKBÁLINT

(Tükörhegy, Annahegy, Pistály, Újliget, Rudáktelep, stb.)

területén az alábbiak szerint:

ALKALMI JELLEGGEL:

Törökbálinton fűnyírást, fűkaszálást (kaszálást), gépi gyepszellőztetést, kézi gyeptrágyázást, vegyszeres totális gyomírtást, vegyszeres gyepgyomírtást, viacolor és térkő gazolását.

RENDSZERES, VAGY IDŐSZAKOS JELLEGGEL:

Fűnyírást - automata öntözőrendszerrel ellátott gyepes területeket heti, kétheti, egyéb füves kerteket háromheti, illetve kivételes esetekben négyhetes időközönként.

Fűkaszálást - a fűnyírógéppel történő fűnyírás mellett azon füves részeket, amit fűnyírógéppel nem lehet lenyírni (pl. szegélyek, árkok, meredek rézsűk, stb.); valamint havi, kéthavi rendszerességgel olyan egybefüggő területeken (rét, gyümölcsös, mezőgazdaságilag nem hasznosított üres telkek, stb.), amelyet a tulajdonosaik folyamatosan rendben kívánnak tartani. Bozót írtást, telek tisztítást, elhanyagolt ingatlanok rendbetételét nem vállalom!

Gyepszellőztetést - évente legalább egyszer kora tavasszal még az első fűnyírás előtt, illetve év közben szükség szerint.

Gyeptrágyázást - kora tavasszal a gyepszellőztetést követően, illeteve legalább három havonta, vagy szükség szerint.

Vegyszeres gyepgyomírtást - évente  egy, legfeljebb két alkalommal a pázsitban megjelenő kétszikű növények (százszorszép, gyermekláncfű, stb) kiírtása érdekében.

Vegyszeres totális gyomírtást - járdaközök, kavicságyak, mulcságyak, stb. gyommentesítése érdekében szükség szerint.

Viacolor és térkő gazolását - totális gyomírtással, és/vagy benzinmotoros fűkaszával történő kicsapással.

Kisebb füvesített, gyepesített díszkertek (tehát nem mezőgazdasági hasznosításra kialakított területek) teljes körű gondozását, fenntartását heti, vagy kétheti, kívételes esetekben háromheti rendszerességgel.

A kertgondozás, kertfenntartás Törökbálinton az alábbi munkafolyamatokat tartalmazzák, tartalmazhatják:

- Fűnyírást:

- Fűkaszálást:

- Gyepszellőztetést:

- Gyeptrágyázást:

- Vegyszeres gyepgyomírtást:

- Vegyszeres totális gyomírtást:

- Viacolor, térkő, járdaszegély, stb. gazolását:

- Bokrok, cserjék, tuják, valamint kisebb dísz, vagy gyümölcsfák, illetve alacsony (2 méternél nem magasabb) sövények metszését, visszavágását, gépi nyírását:

- Dísznövények beszerzését, elültetését, cseréjét, vagy eltávolítását:

- A gyep gombaölő szerrel, illetve egyes dísznövények (pl. rózsák) rovarírtó szerrel történő növényvédő permetezése:

- Sérült, foltos, hiányos gyep pótlását:

- Öntözőrendszer kisebb karbantartását:

- Ősszel a lehullott falevelek összegyűjtése, az elszáradt, levírágzott, elpusztult növényi részek összeszedése, elszállítása.

- A kert tulajdonosának esetleges tovább kéréseinek teljesítése.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Általában egyedül dolgozom, kertészeti munkákban több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkezem. A munkaterületeket saját tulajdonú kis-tehergépjárművel (furgonnal) közelítem meg. A munkavégzésekhez minden szükséges eszközzel rendelkezem, ritka esetekben legfeljebb elektromos áramra, vagy vízre (permetezéshez, ültetéshez) van szükségem. Igény esetén a kert tulajdonosa által biztosított vegyszerekkel is elvégzem a felmerült munkálatokat (permetezés, műtrágyázás, stb.), de a munkavégzéshez szükséges chemikáliákkal magam is rendelkezem, vagy beszerzem. A kertészkedés során keletkezett zöldhulladékot igény szerint - bezsákolva - elszállítom, azt a komposztáló telepek valamelyikén, vagy a Pusztazámori Hulladédlerakóban térítés ellenében leadom. Árajánlatot kizárólag csak a munkaterület személyes szemrevételezését követően, az elvégzendő munkák átbeszélését követően tudok adni, hiszen minden terület, minden kert más és más. Ebből adódóan nem órabérben, nem négyzetméter áron, hanem kizárólag teljesítménybérben, vagy általánydíjban dolgozom. Pl. ha Törökbálinton egy kert heti rendszeres gondozását kívánják rám bízni, akkor a szemrevételezést és személyes megbeszélést követően megállapodunk egy általános "X" munkadíjban, amelyet minden héten az elvégzett munkák után megkapok, függetlenül attól, hogy az egyik héten csak egy órás fűnyírásra került sor, míg a másik héten a fűnyíráson kívül permetezni, gyeptrágyázni és sövényt is kellett nyírni mintegy kétóra időtartamban. Természetesen az "X" munkadíjba nem tartozik bele a munka során felhasznált vegyszerek, beültetett növények költsége, viszont az elszállítandó zöldhulladék költsége igen, függetlenül annak mennyiségétől.

Hívjon

vagy írjon bátran

Törökbálinton kedvező árakkal állok az Ön rendelkezésére is!