Balaton, vízipipa

Már nem sok van hátra a 4. győri vízipipás találkozóig! Remélem sokan jöttök el, és jót pippantunk majd együtt. hozzátok a haverokat is ám!

Na de nem ezért írtam, hanem mert egy kis helyzet jelentéssel jelentkezem a Balaton közepéről.
Éppen a tó közepén ringok egy Balaton31-es vitorlásban, tűz a nap, szól a zene, hangulat is jó.

Remélem nektek is hasonló jól telik a nyaratok. Na pattanok is egyet a vízbe.

Jó füstöt!

Ricsi voltam

Chuck Norris és a vízipipa

A hét közepén átmentem Máté barátomhoz a már rég beígért ottalvós sokat pipázós alkalomra. Rég nem volt már ilyen, ahogy annak lenni kell meg volt a hangulat, a pipák, a dohányok, a sok füst stb…

A nagy beszélgetésben egyszer csak előjöttek a Chuck Norrisos mondások, aztán eszünkbe jutott, hogy mi pipások még nem nagyon rendelkezünk ilyennel. Így hát kitaláltunk egyet:

“Chuck Norris szén nélkül is tud vízipipázni.”

Ezzel a bölcsességgel engedlek titeket szabadon ezen a héten, mindenki pipázzon sokat, ne kímélje a hörgőit, hörgőcskéit és tüdejét, egyszóval élvezze a nyarat.

Ricsi

4. győri vízipipás találkozó

Sziasztok!

Nem sokára itt van a 4. győri vízipipás találkozó, röviden a győri pipatali. Reméljük az idén is hasonlóan jó lesz mint tavaly volt. Egy valamiben fejlődhetnénk a létszámban.

Úgyhogy mindenki riassza a pipás haverokat, ismiket! Küldje mailben a linkeket az oldalról, hívja az embereket iwiwen a klubba meg facebookon. Kicsit kürtöljük szét az eseményt, és akkor hátha még többen leszünk. :)

Apropó a részletek!

2010. július 24. fog megrendezésre kerülni a 4. győri pipatali (győri vízipipás találkozó). 15:00-kor kezdünk és még nem meghatározott időpontig maradunk. Majd meglátjuk mi lesz a helyzet. :)

A helyszín a már jól megszokott Aranypart. Esetleg ha valakinek van más használható ötlete, dobja fel a kommentben, vagy írjon nekem mailt, de én legszívesebben maradnék az Aranypartnál. :) Már jól megszokott helye ez a győri pipataliknak!

Nem sokára írok még pár cikket. Úgyis jó rég nem “szóltam” hozzátok. Van mit “mesélnem”! :) Addig is mindenkinek jó füstöt és pipus ismerős kergetést a pipatalival.

Ricsi

Téged kereslek! Igen, pont téged!

Játszunk egy kis kérdezz feleleket! :)

Szeretsz vízipipázni? Szeretsz blogolni? Szereted megmondani a véleményed?
Ha legalább egy kérdésemre igen volt a válaszod, neked már érdemes tovább kattintanod.

Kattints a részletekért >>

Prince Molasses Görögdinnye

Sziasztok!

Kezdjünk hát neki a nagy dohányteszt sorozatnak. Itt az első mustra. Most kivesézzük a Prince Molasses Görögdinnye izesítésű dohányt. ;) Olvass tovább »

Előszó – Dohánytesztek

Ahojj kedves pipás barátaim!

Ahogy azt ígértem az elkövetkező napokban sorra kapjátok majd a dohányteszteket, elsőként engedjétek meg, hogy egy kis összefoglalás képpen leírjam mire számíthattok a következő két hétben! Olvass tovább »

Lemaradtam mint a borravaló!

Sziasztok!

Ahogy azt tapasztalhattátok nagy a pangás itt a blogon, eléggé lemaradtam, de most hogy beteg vagyok és egyedül tengetem napjaimat itthon, rátok gondoltam és arra, hogy mennyire elhanyagoltam a cikk írást.

Úgyhogy örömmel jelentem visszaültem a nyeregbe, a mai napon sorra írom a cikkeket, amiket napi leosztásban fogtok látni a blogon.

Kellemes olvasgatást, és óriási füstöt!

Ricsi

Suli

Sziasztok!

Mint azt ti is tudjátok, elkezdődött az új tanév. Sajnos… Szünet kevés, és rövid volt, gyorsan elröppent, de ez van.

Az elmúlt pár napban, nem volt új bejegyzés, ezért bocsánat mindenkitől. Holnap várhatóan kaptok újat, újakat! :)

Kuriózum

Sziasztok!

Ez csak egy gyors bejegyzés! Tegnap hozzá jutottam egy nekem kuriózumnak számító dohányhoz, Al Sultan Szeder! Eddig még nem láttam neten sem, úgyhogy kapva kapván az alkalmon egyből meg is vettem amikor a boltban láttam.

A dohányról később írok majd egy tesztet is! :)

Pacsi

Update: Mégsem olyan nagy szám, a vizipipavasarlas.hu-n is lehet kapni, ezek szerint csak elsiklott a szemem felette. Na mindegy, én még nem szívtam szedres dohányt.

Al Sultan Ötalma

Sziasztok!

Itt a következő bejegyzés, egy újabb teszt. Most az Al Sultan Ötalmát vesézem ki. Olvass tovább »

Valid CSS!