HACCP rendszer
főoldal | kapcsolat | sitemap| e-mail
HACCP felkészítés H.A.C.C.P. felkészítés, HACCP rendszer, HACCP system, HACCP oktatás, HACCP felülvizsgálat és minden ami élelmiszerbiztonság- Food Expert Team- Az élelmiszerbiztonságos segítség
 
 
Főoldal
Rólunk
Kapcsolat
Szolgáltatásaink
GY.I.K.
Linkek
Sitemap
Letöltés
 
 
HACCP Tudta-e...

 

...hogy a HACCP élelmiszerbiztonsági rendszer BEVEZETÉSÉNEK
HATÁRIDEJE
az Magyarország EU csatlakozásának időpontja,
2005. május 1.?

További információ itt.

Rólunk

Célunk

Munkánkat mindenkor abban a meggyőződésben végeztük és végezzük, hogy a HACCP rendszer működtetése nagymértékben hozzájárul a magyar élelmiszergazdaság és vendéglátás élelmiszerbiztonsági hátterének, s ily módon az Európai Unió keretein belüli versenyképességének megteremtéséhez és fenntartásához.

Mi és a HACCP

Cégünk 1999 februárja óta foglalkozik a HACCP élelmiszerbiztonsági rendszer kidolgozásával és gyakorlati bevezetésére, kiépítésére történő felkészítéssel. Az elmúlt években vágóhidak, hús- és halboltok, élelmiszer-nagykereskedelmi cégek és a hozzHACCPá csatlakozó élelmiszer-áruházak, több pékség, száraztészta üzem, közétkeztetési feladatokat is ellátó vendéglátó-ipari egység, szikvíz- és ásványvíz-üzemek,szeszfőzde,savanyított káposzta előállítók részére is dolgoztunk ki HACCP rendszert és készítettünk kézikönyvet,valamint a rendszer működőképességének igazolását (verifikálását).

Tevékenységünkben új elemként jelentkezett az igény más cégek által, vagy hatósági közreműködéssel már kialakított és bevezetett HACCP rendszer működőképességének felülvizsgálata, verifikálása, amelyet országunkban és nemzetközi szinten is elismert, az ilyen felülvizsgálat elvégzéséhez szükséges jogosultsággal rendelkező szakértőink magas szinten oldottak meg.

Ezek az elvégzett sikeres, a gyakorlatban alkalmasságukat már bizonyított munkáink reprezentálják tevékenységünket, és egyben referenciaként is szolgálnak. Az említett létesítmények, amelyek a magyar élelmiszeripar és vendéglátás csaknem egész vertikumát képviselik, bizonyítják cégünk széleskörű szakmai megalapozottságát, képességét az elméleti és a jogszabályokban előírt követelmények gyakorlatba történő átültetésére.

Szolgáltatásaink megismeréséhez kattintson ide.

 

 

 

főoldal |rólunk | kapcsolat | szolgáltatások | gy.i.k. | linkek | sitemap

© copyright 2006-2007 Coalimpex Kft.-Food Expert Team

A FET, FET logo és a website teljes anyaga a Coalimpex Kft. tulajdona.

Google
WWW haccpinfo.atw.hu
Weblink Linkgyujtemény