Célunk
Munkánkat mindenkor abban a meggyőződésben végeztük és végezzük, hogy a HACCP rendszer működtetése nagymértékben hozzájárul a magyar élelmiszergazdaság és vendéglátás élelmiszerbiztonsági hátterének, s ily módon az Európai Unió keretein belüli versenyképességének megteremtéséhez és fenntartásához.
Mi és a HACCP
Cégünk 1999 februárja óta foglalkozik a HACCP élelmiszerbiztonsági rendszer kidolgozásával és gyakorlati bevezetésére, kiépítésére történő felkészítéssel. Az elmúlt években vágóhidak, hús- és halboltok, élelmiszer-nagykereskedelmi cégek és a hozzá csatlakozó élelmiszer-áruházak, több pékség, száraztészta üzem, közétkeztetési feladatokat is ellátó vendéglátó-ipari egység, szikvíz- és ásványvíz-üzemek,szeszfőzde,savanyított káposzta előállítók részére is dolgoztunk ki HACCP rendszert és készítettünk kézikönyvet,valamint a rendszer működőképességének igazolását (verifikálását).
Tevékenységünkben új elemként jelentkezett az igény más cégek által, vagy hatósági közreműködéssel már kialakított és bevezetett HACCP rendszer működőképességének felülvizsgálata, verifikálása, amelyet országunkban és nemzetközi szinten is elismert, az ilyen felülvizsgálat elvégzéséhez szükséges jogosultsággal rendelkező szakértőink magas szinten oldottak meg.
Ezek az elvégzett sikeres, a gyakorlatban alkalmasságukat már bizonyított munkáink reprezentálják tevékenységünket, és egyben referenciaként is szolgálnak. Az említett létesítmények, amelyek a magyar élelmiszeripar és vendéglátás csaknem egész vertikumát képviselik, bizonyítják cégünk széleskörű szakmai megalapozottságát, képességét az elméleti és a jogszabályokban előírt követelmények gyakorlatba történő átültetésére.
Szolgáltatásaink megismeréséhez kattintson ide. |
|