tel/fax: 203-8882
mobil: 06-30-6355-666
e-mail: hazkepviselet@chello.hu
utolsó frissítés: 2011.10.28.
Webkerső
Számláló
Látogatóink száma 2006.04.19-óta:
Üdvözöljük honlapunkon!
Cégünk, a Ház-képviselet Bt. társasházak, ingatlanok teljeskörű kezelésével, üzemeltetésével foglalkozik.
Tevékenységünket a társasházakról szóló 2003. évi CXXXIII. törvény alapján végezzük. A társasházak közös képviseleti feladatát erre vonatkozó szakirányú képesítéssel végezzük.

Üzleti filozófiánkról
A tulajdonosi szemlélet erősítését, és ügyfeleink maximális kiszolgálását tartjuk elsőrendű feladatunknak.
Munkánk során igyekszünk napi kapcsolatot kialakítani a tulajdonosokkal, és a számvizsgáló bizottsági tagokkal, annak érdekében, hogy a társasházak kezelése során mind teljesebben megismerhessük, és figyelembe vehessük a közösség, a tulajdonostársak igényeit.
Fontosnak tartjuk, hogy az épület műszaki állapota mellett, az esztétikai állapota is megfelelő, és egyre javuló legyen.

Ügyfeleinknek folyamatos tájékoztatást nyújtunk
Az álltalunk képviselt társasházaknak igény szerint adjuk ki, és juttatjuk el minden tulajdonoshoz tájékoztató levelünket, melynek célja, hogy a közgyűlések közötti időszakokban is folyamatos tájékoztatást adhassunk a társasház aktuális pénzügyi, jogi, és műszaki helyzetéről.
Minden kezelésünkben lévő társasházunkban kihelyezünk információs anyagokat, házirendet, értesítéseket, fontos közleményeket, stb.

További részletekért, kérjük olvassa el Házkezelési programunkat, kérje részletes árajánlatunkat, illetve vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, e-mailben, vagy személyesen!
Szívesen állunk rendelkezésére!

Üdvözlettel: Ház-képviselet Bt.

Az oldal megtekintéséhez a Mozzila Firefox böngészőt ajánljuk!
Időjárás