(IC)
Neve: Paul Brand
Születési helye, ideje: Los Santos, 1996.01.03
Anyja neve: Jessica Cortez
Lakcíme: Fort Carson út. 27.
Miért szeretne sheriff lenni?
Válasz: Mint minden más ember aki végzet egyetemet, mint én is az tudja mennyire fontos ez. Életeket védeni/menteni nagyon jó érzés. Nem lenne jó elveszni hagyni azt a sok tapasztalatot amit gyűjtöttem katona ként és azt amit egyetemen tanultam.
Önéletrajz: Los Santosban születtem, 1996 január 3-án. 12 osztályt jártam és elvégeztem a 2 éves egyetemet. Az álmom mindig is az volt, hogy sheriffnek jelentkezzek! 4 évet jártam rendőr iskolába Los Santos egyik legnagyobb egyetemébe a Los Santos-i Oxfordba. Kitűnő átlagom volt az egyetemi és a 12 osztályos éretségin is simán átmentem. Vettem fegyver használati órákat és mostanra már kitűnően bánik minden fegyverrel. A szabad időmben is barátaimmal mindig a sheriffnek a rádió állomását hallgattuk, a 49.7 frekvencián. Minden álmom bekerülni a sheriffségbe! Csak még egy dolog a katonaságban nagyon kemény főnökünk volt. A híres Adam Carter tőle tanultam meg becsülni leendő munkáimat!
Mit tenne ha...:
Önre vagy családjára rátámad egy bűnöző
Válasz: Ha rám támadnak vagy a családomra akkor hívok erősítést, ha szolgálatban vagyok.
Bank területén sétál szolgálatban és hallja a riasztót
Válasz: Erősítést hívok rádión.
Ha túszt ejtenek
Válasz: Rádión erősítést hívok és megvárjuk a titkos szolgálat parancsát.
Ha váltságdíjat kérnek
Válasz: Megtervezzük az akciót így ha sikeres a túszok szabadok.
Ha Fegyvert fognak magára
Válasz: Minden követelésüket teljesítem amíg a kollégák intézkednek.
Ha elrabolják magát
Válasz: Minden követelésüket teljesítem még a kollégák kiszabadítanak.
Mikor használhatja a rendőrségi fényhidat
Válasz: Sűrgőseset esetén. Például: űldözés, bankrablás.
Mikor használhatja a taktikai fegyvereit
Válasz: Legtöbször túszelytés, bankrablás...
((OOC))
Keresztneved: Nándor
Korod: 14
TeamSpeak3: Van
Facebook: Nándor Halasi
Játszottórád: 1 óra
(( Ha valamit javítani kell írjátok le és kijavítom! ))