Az Avatarnál már leírtam,de itt is megteszem,Köszönöm az infokat!!!
Tudtam,hogy a 60. részben mondta,de a jelentésére nem emlékeztem.
Zsuzsa<<< Azóta már kipróbáltam (bár véletlenül) a Feliratkozás a témára opciót,és tényleg csak az értesítést küldi,hogy valaki válaszolt az általad (azaz jelen esetben általam) írt témára! Hasznos,mert így azonnal tudod ha válaszoltak és megspórolsz pár kattintást és még több töltögetést! Köszönöm :wink: !
"Én még a lovagiasság kora előtt születtem"
Szerző
Moderátor
Elküldve: 2005-11-16 21:29
sziasztok!Bocsi hogy ide írok.. lenne egy kérdésem és nem szerettem volna ezért új témát nyitni..a sorozat megjelent e dvd-n?Illetve hol tudnék hozzájutni..ha van valami ötletetek írjatok a bocinora@anet.hu-ra létszi, vagy ide...
Elküldve: 2005-11-17 09:00
Szia Nory!
A sorozat ugyan megjelent DVD-n, külföldön, én úgy tudom, hogy Mo-n még nem kapható!Viszont le lehet tölteni netről, de nincs magyar, csak angol és német. Ha valahol meg lehet venni Mo-n és megtudod légysz írd meg nekem!
Köszi: Falcon
"Az élet a változásról szól, arról, hogy megtanuld elfogadni azt aki vagy - a jót és a rosszat egyaránt-"
Szerző
Moderátor
Elküldve: 2005-11-17 12:55
angolul le lehet szedni?és van hozzá felirat?
ok ha ,megtalálom szólok
Eowyn 2008/12/22 Sziasztok!
Mindenkinek nagyon boldog Karácsonyt kívánok!
MeLissa 2008/11/16 Tegnap fel voltam háborodva! Nem a 2. résznek kellett volna mennie? Helyette ment a 4. Gondolom egy-két hónap múlva le is veszik a műsorról!
Eowyn 2008/11/12 Szívesen :-) Igaza volt a port.hu-nak, tényleg a legelső rész volt. Örültem, mint majom a farkának *music* Zsu: írtam privát üzit