:: Hegylakó ::
   KezdőlapGYIKKépekKapcsolatMeghívó
2024 April 25 - 16:48:24   
Idézetek
"A kérdés az, maga mit akar tenni. Leállítja a magnót, vagy belém lő a negyvenötösével?" (Connor MacLeod)
Navigáció
HEGYLAKÓ
1982-2006
Tartalom
Epizód-ismertetők
Mikor történt
Rendezők, írók
Szereposztás
Szinkronszínészek
Zene
Humor

Navigáció
GYIK
Képek

Társoldalak
ÁTJÁRÓ NAP
HUNLANDER archivum

Menü
Linkek
Hírek
Cikkek
Legújabb képek




Legújabb cikkek
Magyar ásványvizet r...
Christopher Lambert ...
A segítőkész halhata...
Christopher Lambert ...
Korhű jelmezben foga...
Legújabb linkek
Highlander: The Game
The Methos Chroni...
Jim Byrnes magyar...
Lost Colony - kép...
A "Forrás" zenesz...
Születésnapok
Christopher
Lambert
március 29.
Sean Connery
augusztus 25.
Clancy Brown
január 5.
Beatie Edney
október 23.
Roxanne Hart
július 27.
Freddie Mercury
szeptember 5.
Adrian Paul
május 29.
Jim Byrnes
szeptember 22.
Peter Wingfield
szeptember 5.
Marcus Testory
május 5.
Bruce Payne
november 22.
Lisa Barbuscia
június 18.
Christopher Lambert Szegeden
Testőrök nélkül érkezett tegnap Szegedre Christopher Lambert, akit hatalmas tömeg várt a Belvárosi mozinál, ahol új filmje világpremierjét tartották. A sztár számtalan autogramot osztott ki, és borokat kóstolt egy belvárosi vendéglőben. Új filmje hatalmas sikert aratott – magyarul mondott köszönetet.


Világpremier volt tegnap Szegeden: A harag napja című angol–magyar filmet a Belvárosi moziban mutatták be először. Soha nem volt még példa arra, hogy egy olyan filmet, amelyet mindenütt a világon vetítenek majd, a magyar közönség láthassa először. Hogy ez a különleges bemutató éppen Szegeden, és nem a fővárosban, vagy Amerikában volt, a film egyik főszereplőjének, a szegedi származású Bicskey Lukácsnak köszönhető. Az ő kérésére szervezték ide az első vetítést, és az ő kedvéért fogadta el a meghívást az eseményre a film másik főszereplője, a Hegylakó-sorozattal világhírnevet szerzett Christopher Lambert is.

A film kópiája fél hatkor érkezett meg Budapestről a moziba – bő háromnegyed órával hamarabb, mint a díszbemutató főszereplői. Christopher Lambertet a Szeged-táblánál fogadta Bicskey Lukács, majd rendőri felvezetéssel együtt érkeztek meg a mozi elé, ahol időközben szinte teljesen megtelt a tér. Egy nyugdíjascsoportnak még kisebb idegenvezetést is tartott egy középkorú nő, többször hangsúlyozva: aki nemsokára megérkezik, az a Hegylakó.

Negyed hétkor begördült a mozi elé két autó. Az elsőből Bicskey Lukács és felesége, Pethő Kincső szállt ki, a másodikból pedig Christopher Lambert. A világsztár már akkor elkezdte a bolondozást, amikor kinyitották neki az ajtót: meglátva a fotósokat és az őt tapsoló tömeget, vidám fintorokat vágott. Arra persze esélye sem volt, hogy azonnal bemenjen a moziba: Lambert bő tíz percen keresztül osztogatta az autogramokat – volt, akinek a pólójára is jutott –, és fotózkodott a lelkes rajongókkal, akiknek a gyűrűjéből végül szó szerint ki kellett szabadítani.


A Hegylakó a közel félórás sajtótájékoztatón is folyamatosan mosolygott és viccelődött. Kacsingatott a csinos riporternőkre, és fáradhatatlanul válaszolgatott a kérdésekre. Elmondta, több mint érdekes számára, hogy egy olyan országban lehet, ahol annak idején édesanyja is hét évig élt, az pedig külön öröm számára, hogy megismerhette filmbeli partnere – ahogy folyamatosan emlegette –, „Lukasz" szülővárosát.

– Nem azért vállaltam el Ruy de Mendoza szerepét A harag napjában, mert szuperhőst alakíthatok. Azt már eljátszottam – mondta nevetve. – Egyszerűen csak érdekes volt végigvinnem a szerepem által egy nyomozást, nem csupán a bűntények, de a saját életem után is.

Lambert ragaszkodott ahhoz, hogy a film néhány percét megnézze, így a vetítés megkezdése után belopakodott a hátsó sorba. – Egy kukkot nem értettem belőle, de a magyar szinkron nagyon profi – összegezte tapasztalatait néhány perccel később. Újabb több tucat autogram kiosztása és közös fénykép elkészítése után Lambert borkóstolásra indult vendéglátóival a Takaréktár utcai Évjárat Szobába, ahol Mizsik Attila, sommelier ajánlotta számukra a borokat. A kóstolón részt vett Péter-Szabó Szilvia is. A Nox együttes énekesnője érdeklődésünkre csupán annyit mondott, hogy közös produkcióra készülnek Lamberttel, de részleteket nem árult el.

A világsztár – aki lapunknak exkluzív interjút adott, amit később közlünk – vastapsot kapott a moziban a vetítés végén. Lambert magyarul mondott köszönetet a szegedieknek.
 Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást
 Hozzászólás küldése
Hozzászólást csak bejelentkezés után küldhetsz
 Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték
Hegylakó: történetek
Levelezési Lista


Levelezési Lista
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó



Még nem regisztráltál?
Kattints ide!

Elfelejtetted jelszavad?
Kérj újat itt.
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

Mary_OHara
2009/02/23
köszi Zsuzsa! smiley Megnézem! Látam azt arészt de kiesett a tudatomból, hogy ő is benne van, Kiváncsian várom.

Zsuzsa
2009/02/22
Szia Mary_OHara! A jövő héten láthatod őt a TV2-n a Grace megmentése/Saving Grace (1. évad 17. epizód) c. részben.

Mary_OHara
2009/02/21
ha jol tudom Georges Corraface is szerepel egy részben, Azt már nem tudom, hogy melyik évadban. 22-dik rész az biztos.

Amanda26
2009/01/11
BUÉK Mindekinek!:-)

Eowyn
2008/12/22
Sziasztok! Mindenkinek nagyon boldog Karácsonyt kívánok! smiley

MeLissa
2008/11/16
Tegnap fel voltam háborodva! Nem a 2. résznek kellett volna mennie? Helyette ment a 4. Gondolom egy-két hónap múlva le is veszik a műsorról! smiley

Eowyn
2008/11/12
Szívesen :-) Igaza volt a port.hu-nak, tényleg a legelső rész volt. Örültem, mint majom a farkának *music* Zsu: írtam privát üzit

Zsuzsa
2008/10/28
Szia Eowyn! Köszi a híreket! smiley

bhelga
2008/10/27
Köszi Éowyn! Aktivizálom magam smiley

Eowyn
2008/10/27
A részleteket beírtam a fórumba, kérlek, nézzétek meg!

Archívum
Fight Spam
366934 látogató

Powered by v6.01.18 © 2003-2005 | FiSubice by: