Nos...akkor...de tényleg nem akarlak siettetni ops: ,várható majd a közeljövőben Kern Avatar?
Nem mintha Ritchie-vel nem lennék megelégedve :wink: ! Csak gondoltam szóba hozom ha esetleg elfelejtetted volna !
Már most Nagyon Köszönöm!!!
Nos...akkor...de tényleg nem akarlak siettetni ops: ,várható majd a közeljövőben Kern Avatar?
Nem mintha Ritchie-vel nem lennék megelégedve :wink: ! Csak gondoltam szóba hozom ha esetleg elfelejtetted volna !
Már most Nagyon Köszönöm!!![/quote:11173173ee]
Kedves Renton!
Nem felejtettem el!
Kronos mar megvan (ott "uldogel" a gepemen egyelore ...jo is lenne ...vagy megsem? :shock.
Hetvegen csatlakozik hozza Methos, Darius es Kern is...
Köszönöm szépen az új Avatarokat :wink: !!!
Nos,mint láthatod,végül Duncan mellett döntöttem ! Kern túlságosan gonosznak néz ki,most értettem meg,hogy miért alakított rosszfiút :lol: ! Még a végén engem is rossznak titulálnának :roll: !
Azt hiszem,most mindenki talál magának kedvére valót,de tudom,hogy te így is folytatod Avatar-küldetésedet,mert mindig lesznek kéregetők,mint én,nem is beszélve a jövőben a fórumhoz csatlakozókhoz,akiknek meg kell mutatnunk,hogy nemhiába találtak rá erre az oldalra :wink: !
Köszönjük fáradozásod!
Eowyn 2008/12/22 Sziasztok!
Mindenkinek nagyon boldog Karácsonyt kívánok!
MeLissa 2008/11/16 Tegnap fel voltam háborodva! Nem a 2. résznek kellett volna mennie? Helyette ment a 4. Gondolom egy-két hónap múlva le is veszik a műsorról!
Eowyn 2008/11/12 Szívesen :-) Igaza volt a port.hu-nak, tényleg a legelső rész volt. Örültem, mint majom a farkának *music* Zsu: írtam privát üzit