| Szerző |
|
bhelga
Tag

Lakóhely: Szombathely
Regisztrált: 08.07.05 |
| Elküldve: 2005-08-10 15:57 |
|
|
Kedves Ildi! Az oldal Zsuzsa érdeme! Ha szeretnél Richies Avatart, kérd és kapsz, látod én is kaptam Christian Kane-t
Igen Timyke a legfiatalabb!! De ez köztünk nem jelent semmit
Egyébként is pár kivétellel én is csak megközelítőleg tudom az életkorokat. De mások nevében nem nyilatkozhatok.
Te az "átlag" életkorral rendelkezel 8) Katharina megmutat minket
Majd megkérdezem Timyt, hogy megengedi-e, hogy "közkinccsé" válljon a képe! Akkor majd őt is fel lehet tenni a csoportoldalra!!!
Biztos, hogy előre tudni akarod??
Hát legyen!
Az utolsó két rész egy fikció, egy világ, amiben sosem született meg Duncan! Frizt megmutatja neki, hogy kivel mi lett volna.
Richie is ezért hal meg, mert a tanítója a mennyasszonya (akivel csókolózik) elvesztése után megkeseredett Methos lesz. Joe sem harcol a hallhatatlanokért, Richie viszont nem képes őt megölni, ezért bosszúból a lovasok "intézkednek" és Methos nyisssz!!
Tsók: Helga |
|
|
| Szerző |
Amanda |
Amanda
Tag

Lakóhely: Budapest
Regisztrált: 09.08.05 |
| Elküldve: 2005-08-10 19:06 |
|
|
Kedves bHelga!
Nekem mint azt a válaszodat olvasva nagyon lassú a felfogássom!
Lássuk jól értem e: Richie elveszíti mennyasszonyát és megkeseredett Methos lesz, tehát Peter fogja majd Stant játszani? És Richinek miért kéne megölni Joet, és miért öli meg Methos Richiet! Hol itt az igazság? Nem csak egy maradgóhat?
Boccsika de nem igazán értem! Köszi előre is a választ!
A képeken amit küldtetek nagyon arik vagytok! JÓ hogy láttalak titeket, ha akarjátok én is küldök magamról egy képet. Tablókép, 2001-ben készült, de sajna nincs másom! Nem sokat változtam, talán csak egy kicsit fogytam!
Mit szoktatok csinálni egy ilyen összejövetelen? Beszélgettek?
Pussz
Ildi ops: |
|
| Szerző |
Amanda |
Amanda
Tag

| Elküldve: 2005-08-10 20:39 |
|
|
Most néztem meg a Cooltv honlapját és sajna ha vége a Hegylakónak megint a Trópusi hőség lesz rajta! :cry:
Legalább valami újjat adnának!
Pussz
Ildi :x |
|
| Szerző |
|
bhelga
Tag

| Elküldve: 2005-08-11 08:30 |
|
|
Kedves Ildi!
Látom van Richies avatarod, mondtam, hogy Zsu miden kívánságunkat teljesíti
Na jó talán kicsit elnagyoltam írtam le, de kezdem előről!
Adam, vagy Methos (ahogy tetszik) szerelmes és udvarol és vall. Mármint,hogy ő tulajdonképpen hallhatatlan. A mennyasszonya - aki persze figyelő körökből való - szól Hortonnak. Az lesz a vége, hogy a lány meghal, Methos pedig megkeseredik és újra összeáll a nagy négyes. Egész pontosan ötös, hiszen a bűnöző Richie pont közéjük való.
Joe nagyon megkeseredett, már nem is figyelő. Horton öldököl kedvére, meg persze a halhatatlanok is, nincs aki megállítsa a háborút. A Lovasok úgy döntenek, hogy Joeból kiszedik a figyelők titkait, de ő nem mond semmit. Azt most hirtelen nem tudom, hogy melyikük talán maga Methos elküldi Richiet, hogy nyírja ki Joe-t, de ő nem tudja megtenni.
A büntetést Methos hajtja végre. Nagyon piszok, de szokás szerint fonomenális a dumája 8) :twisted:
Remélem most már világosan fogalmaztam, de ha még mindig van kérdésed, csak "szólj"
Találkozók:
Azokat Zsuzsa szervezi, magánál tartja, legalábbis az a kettő, amin részt vettem így volt!
Filmeket nézünk, dumcsizgatunk, legutoljára mindenki jól szórakozott rajtam :lol: :wink:
Ó és a nevem elől azt a "B"-t lehagyhatod, de már régóta ez a nickem az RTL-en, ezért lett itt is ez!
IGEN IGEN KÉRÜNK KÉPET :lol:
|
|
| Szerző |
|
Zsóka
Tag

Lakóhely: Sükösd
Regisztrált: 11.08.05 |
| Elküldve: 2005-08-11 09:53 |
|
|
Hello!
Mostanában találtam rá erre az oldalra,és nagyon tetszik.Nincs ismerősöm aki szereti a filmet,és/vagy a sorozatot.Én is viszonylag új rajóngónak számítok.Egy ideje flörtölök a regisztrációval.Na most rászántam magam.Remélem nem baj.
Üdv!
ui:ismétlés a tudás anyja:szuper az oldal |
|
|
| Szerző |
|
bhelga
Tag

| Elküldve: 2005-08-11 11:42 |
|
|
Már hogy lenne baj!!!! Sőt!! Nagyon örülünk neked!! Pusszantunk a "csapatban"! :lol:
|
|
| Szerző |
|
Katharina
Tag

Lakóhely: Dunaújváros
| Elküldve: 2005-08-11 13:16 |
|
|
Szia Új emebreke! Üdv a csapatban!!!
Aki akar küldhet képet magáról, feltesszük a mieink után, hisz ti is ide tartoztok már 
Puszsz, Kati |
|
|
| Szerző |
|
Zsóka
Tag

Lakóhely: Sükösd
Regisztrált: 11.08.05 |
| Elküldve: 2005-08-11 14:33 |
|
|
Hello!
Küldenék képet,de nem tudok. :cry:,mert nincsenek meg hozzá a eszközeim,hogy feltegyem a gépre.
Üdv! |
|
|
| Szerző |
|
Katharina
Tag

| Elküldve: 2005-08-11 14:52 |
|
|
Akkor mesélj magadról 
Puszsz, Kati |
|
|
| Szerző |
Amanda |
Amanda
Tag

| Elküldve: 2005-08-11 18:53 |
|
|
Sziasztok! Hova küldjem a képem?
Helga!
Ahogy olvastam a leveled rájöttem, hogy én már láttam ezt a részt de ilyen konkrétan nem emlékeztem rá! Köszi! Nem tudom mi a jó abban, hogy Richie "többször" is meghal! :x
A Cooltv meg megint a Trópusi hőséget fogja adni, de ez egyben remény is arra hogy majd megint leadják, hiszen ebből látszik hogy állandóan ismételnek!
Igen kaptam Richies avatart és nagyon boldog vagyok és egyben büszke is rá! Zsuzsi nagyon rendes, de ezt én tudtam eddig is!
Nektek hogy tetszett az Armageddonban Horton! Szerintem jól játszott! Ti hisztek a gonoszban? Istenben?
Pussz
Ildi |
|
| Szerző |
Amanda |
Amanda
Tag

| Elküldve: 2005-08-11 18:54 |
|
|
Azon gondolkodtam milyen furcsa, hogy Amanda a nicckem, de Richie képe van mellette!  |
|
| Szerző |
|
Katharina
Tag

| Elküldve: 2005-08-11 20:49 |
|
|
Amanda! Küldjed nekem a freemailomra a képet,beépítem a sok kép közé (meg yahooba is betszem).
Puszsz, Kati |
|
|
| Szerző |
|
Katharina
Tag

| Elküldve: 2005-08-11 20:50 |
|
|
Üdv névrokon! :lol:
Puszsz, Kati |
|
|
| Szerző |
Amanda |
Amanda
Tag

| Elküldve: 2005-08-11 22:56 |
|
|
Kedves Katharina!
A képet elküldtem, remélem hamarosan megkapod és nem kapsz szívrohamot ilyettedben! :lol:
Pussz
Amanda |
|
| Szerző |
Amanda |
Amanda
Tag

| Elküldve: 2005-08-12 02:24 |
|
|
Szép jó estét mindenkinek!
Végre, 5 év után, sikerült eljutnom odáig, hogy megnézzem az Endgame-t! Nagyon megható volt amikor Connor és Duncan a háztetőn "harcoltak". Joe egész jól nézett ki, és Methos, szokás szerint, hozta a remek humorát, bár bevallom meglepődtem, hogy nem ugyanaz a magyar hangjuk,mint a sorozatban! De azért Macleodnak is volt pár jó "beszolása"! De mivel gondolom, rajtam kivül már mindenki látta a filmet! Így nem untatlak titeket tovább! Megyek és elteszem magam pár órával későbbre!
Jók legyetek....
és tudjátok:" CSak egy maradhat...!"
Pussz
Amanda
ops: |
|
| Szerző |
|
Katharina
Tag

| Elküldve: 2005-08-12 09:55 |
|
|
Köszi,megkaptam a képet, próbálom betenni a "helyére" 
Puszsz, Kati |
|
|
| Szerző |
Amanda |
Amanda
Tag

| Elküldve: 2005-08-12 18:10 |
|
|
Nincs mit! Mikor és hol láthatom a képet?
Pussz
Amanda |
|
| Szerző |
|
bhelga
Tag

| Elküldve: 2005-08-13 17:39 |
|
|
Szia Mindenki!!
Annyira jó, hogy egyre többen vagyunk! 
|
|
| Szerző |
Nekem tetszik |
Moderátor
| Elküldve: 2005-08-15 08:10 |
|
|
Kedves Zsuzsa!
Nekem nagyon tetszik az oldalad! Ez a legösszefogottabb oldal amivel találkoztam. A régebbi is tetszett. A hegylakós történeteket pedig már többször ki is olvastam.Fogod még frissíteni?
Meg szeretném kérdezni, hogy az oldaladon említett :Highlander The Series Volume I
Highlander The Series Volume II
Highlander A Celtic Opera
című albumokat hol tudom megvásárolni Mo-n? |
|
|
| Szerző |
|
Katharina
Tag

| Elküldve: 2005-08-15 08:55 |
|
|
A képek a yahoon vannak a groups/hegylakó/photos-ba.Sajna kell legyen yahoos regisztrációd a megnézéshez.De érdemes,mert a leveleinket is láthatod ott,meg pár dolgot még.
Puszsz, Kati |
|
|