"Emlékszel az esküvőnk napjára, Duncan? Én emlékszem. Arra, ahogyan táncoltunk. Úgy éreztem, mintha repülnénk. Persze, aztán leérkeztünk... ugye?" (Kate MacLeod)
Peter will appear in season 5 of the Emmy-nominated show "24" on Fox Broadcasting. He couldn't reveal details about his character but we do know that Peter has a substantial part in episodes 2-4, including scenes with Keifer Sutherland, the star of the show. Season 5 airs in January 2006.
The fast-paced, well-written storylines, and strong acting has led the series to 11 Emmy nominations including Outstanding Drama Series and Outstanding Lead Actor In A Drama Series for Kiefer Sutherland. For information about the show, visit the show's Web site at http://www.fox.com/24/.
Az M1 sajnos csak az 1. evadot adta le, bar azt 2x is.
Nalunk a DVD most a 3. szerianal jar (ez jon ki osszel - persze angolul)... Kint mar a 4. is kaphato...
En akkor szerettem bele a sorozatba, mikor az M1 nemreg ismetelte.
Ennek kovetkezmenyekepp hutlen lettem Alexhez, es egy ideje mar Jack Bauer (Kiefer Sutherland) figyeli minden mozdulatom a gepemnel...
Eowyn 2008/12/22 Sziasztok!
Mindenkinek nagyon boldog Karácsonyt kívánok!
MeLissa 2008/11/16 Tegnap fel voltam háborodva! Nem a 2. résznek kellett volna mennie? Helyette ment a 4. Gondolom egy-két hónap múlva le is veszik a műsorról!
Eowyn 2008/11/12 Szívesen :-) Igaza volt a port.hu-nak, tényleg a legelső rész volt. Örültem, mint majom a farkának *music* Zsu: írtam privát üzit