Nos...szerintem az alapsztori maga jó. Csak éppen túlságosan is felpörgetett az egész. Nem tudom hányan látátok már, de nekem ez a vélemény jött le róla. Valahogy az előző négy jobban tetszett.
Habár, nyújt némi vigaszt a film befejezése
"Nem tudom kinek hidjelek Methos... Egydologban azonban biztos vagyok. Mert megtanítottál rá. Abban, hogy változhat a világ. Ha olyannak fogadjuk el egymást, amilyenek vagyunk. És ezért hálás vagyok."
Elküldve: 2008-07-15 08:34
Szia!
Szerintem elég rossz, hogy szegény Joe-t kirakták a filmből. Így már nélküle nem lesz az igazi a többi rész sem. (Ha ezek után még csinálnak részeket!)
"Az élet a változásról szól, arról, hogy megtanuld elfogadni azt aki vagy - a jót és a rosszat egyaránt-"
Hát igen...kicsit furcsa így az egész. Bár az már túlon túl elcsépelt lenne ha újabb részeket csinálnának. Vagy ez csak az én véleményem?
"Nem tudom kinek hidjelek Methos... Egydologban azonban biztos vagyok. Mert megtanítottál rá. Abban, hogy változhat a világ. Ha olyannak fogadjuk el egymást, amilyenek vagyunk. És ezért hálás vagyok."
Elküldve: 2008-07-18 12:52
sziasztok!
nemrég nekem is volt szerencsém látni az 5-dik részt. Ami azt illeti eléggé csalódtam.nem tudom,de valahogy jobbra számítottam.
Szerintem is hiba volt kiírni Joet.=/
Aztán nem tetszett a Dunca magyarhangja sem (lehet azért,mert már megszoktam Gesztesit=D). mondjuk ez még egészen tűrhető "probléma "volt a zenéhez képest. Lehet h páran nem értenek egyet,de sz.tem az amit előadtak az valami borzalma volt. imádom a Queent,de ez már túlzás.eleinte fel sem ismertem a princes of the univers c. számot.=/
Jah,meghát az a "főgonosz" az valami haláli pofa voltXD olyan volt stílusra,mintha az 1részből a negatív figurát (Kurgant) vegyítették volna a 4.rész negatív karakterével(Jacobbal).meg ez a gyorsított mozgása kicsit emlékeztette a 3.részbeli Keanre =D szóval jól összehozták.csak a humorérzékét hiányoltam XD
Ám nem tudom,lehet hogy ez csak nekem volt már túl modern =/ abszolút nem volt meg benne az az "igazi hegylakó feeling" sz.tem.=/ Nem hittem, h egyszer ezt mondodm,de remélem,hogy ebből már nem csinálnak folytatást =/
na azért nem akarom annyira lehúzni a filmet.=D annak azért kifejzetten örültem,h legalább Methos hangja a régi volt^^
Methos hangjának én magam is örültem és nekem is furcsa volt, hogy nem gesztesi szinkronizálta Mc hangját...kicsit...na jó nagyon furcsa volt. meg aztán, volt valami extra furcsa az egészben, mint ahogy azt ti is megjegyeztétek. Sztem a negyedik rész után, össze tudtak volna hozni egy ugyan olyat, vagy hasonlót...bár sztem az elsőnek nincs párja.
Sziasztok!
Ami a szinkront illeti, ezzel nem volt problémám, mert én általában eredeti nyelven nézem a filmeket, néha felirattal, néha anélkül.
Nekem tetszett a negyedik rész, bár egy kicsit... nem is tudom, a sztori valahogy fura volt legalábbis nekem. Az őrző figurája meglehetősen erős kontrasztot mutatott az eddigi rosszfiúk karaktereivel. Számomra legalábbis elég komikus volt, de talán pont ez adta meg a karakter "báját". Mindenesetre a film tetszett, bár csatlakozva az előttem szólóhoz, az elsőnek nincs párja .
Eowyn 2008/12/22 Sziasztok!
Mindenkinek nagyon boldog Karácsonyt kívánok!
MeLissa 2008/11/16 Tegnap fel voltam háborodva! Nem a 2. résznek kellett volna mennie? Helyette ment a 4. Gondolom egy-két hónap múlva le is veszik a műsorról!
Eowyn 2008/11/12 Szívesen :-) Igaza volt a port.hu-nak, tényleg a legelső rész volt. Örültem, mint majom a farkának *music* Zsu: írtam privát üzit