Tegnap este meg a TV1-et kellett volna nézni, a kultúrház műsorát. Abban is vele beszélgettek az új filmjéről is.Meg voltak HL honlapok is, hogy világszerte úgy ismerik őt. Nem nézte valaki elejétől végéig?
Chris most éppen Bulgáriaban forgat, a film cime: Le Lièvre de Vatanen... (egyébként a Druidákat /Vercingétorix/ is ott forgatta).
DE az IMDB-n rákerestem az idei filmjeire, és az Alpha Numeric c.-nek a forgatási helyszinénél Budapest van feltüntetve!!!!!
Mivel utoljára akkor hallottam felőle, mikor a Day of Wrath-ot forgatta, szeretném megkérdezni, hogy vajon csak én siklottam el a hir felett, és már járt itt, vagy még nem?
Ha minden igaz, a szereposztas se semmi:
Dennis Hopper
Val Kilmer
Christopher Lambert
Winona Ryder
Ha Dennis és Val is tényleg szerepelnek a filmben, akkor csak lett volna nagy felhajtás körülötte, nem?...
(Egyébként kedvelem Kilmert, de egy másik Valentine-nak jobban örülnék... ops: )
Elküldve: 2006-05-31 07:30
Sziasztok!
Ha jól láttam a plakátot akkor június 8.-án vetítik a mozikban Christopher Lambert új filmjét,amit itt forgatott Mo-n.
Nem tudom,hogy érdekel-e valakit,csak gondoltam szólok.
"Az élet a változásról szól, arról, hogy megtanuld elfogadni azt aki vagy - a jót és a rosszat egyaránt-"
Eowyn 2008/12/22 Sziasztok!
Mindenkinek nagyon boldog Karácsonyt kívánok!
MeLissa 2008/11/16 Tegnap fel voltam háborodva! Nem a 2. résznek kellett volna mennie? Helyette ment a 4. Gondolom egy-két hónap múlva le is veszik a műsorról!
Eowyn 2008/11/12 Szívesen :-) Igaza volt a port.hu-nak, tényleg a legelső rész volt. Örültem, mint majom a farkának *music* Zsu: írtam privát üzit