- Ahogy itt szétnézek az ülésen és elotte is, apró, világos színű szőrszálakat látok. Csak nem egy kutyustól származnak?
- De, igen. A hosszú szőrszálak tulajdonosa Christopher, a labrador.
- Lambert után, szabadon?
- Nem - nevet.
... ... ... ... ... ... ... ... ...
- Milyen volt Cristopher Lambert partnereként játszani? - váltok témát.
- Jaj, nagyon jó volt - ragyog fel az arca.
- Ő is örült, hogy te voltál a partnere?
- Igen, határozottan úgy vettem észre, hogy nagyon jól elszórakoztunk a kamerák előtt - nevet.
- Angolul beszéltél a filmben?
- Igen.
- Mikor láthatjuk a magyar mozikban?
- Én úgy tudom, hogy késő ősszel mutatják be, de nem csak itthon, hanem szerte az egész világban.
- Hűha, akkor igazi sztár leszel! - nézek rá büszkén.
- Jaj, ne csináld - néz rám szégyenlősen -, nem leszek én sztár.
- Furcsa lesz magadat szinkronizálni?
- Hát, ha fölkérnek rá, akkor biztosan.[/url]
"Budapest - Budapestre érkezett a Hegylakó sztárja, Christopher Lambert (48), aki Hódi Jenő új filmjében, a Metamorphosisban egy nemesi leszármazottat alakít. A filmben Kováts Adél lesz a legendákból ismert Báthory Erzsébet, lányát pedig a gyönyörű Irena Hoffmann játssza.
A műben több magyar színművész is szerepel, a Báthory Erzsébetet elfogó rendőrtiszt szerepét Koncz Gábor, a papét Szabó Győző kapta. Christopher Lambert a helyszínek tanulmányozása után már el is kezdte a munkát. - Ez a film a Jack Nicholson és Michelle Pfeiffer főszereplésével látott Farkasembert idézi, ebben a műben azonban a szörny, azaz a vámpír egy gyönyörű nő, akit Irena Hoffmann alakít - mondta a hollywoodi rendező, Hódi Jenő, akinek ez lesz az első hazai filmje. - A forgatókönyvet Fonyódi Tiborral írtuk, az angol változatot pedig a kétszer is Emmy-díjra jelölt Allan Katz. A mű Báthory Erzsébet elfogásával kezdődik, elveszik kislányát, és a nőt bezárják egy magas toronyba. A történet ekkor a mában folytatódik, egy sármos amerikai fiú (Corey Sevier) könyvet ír a legendáról, a helyszín tanulmányozása miatt azonban Közép-Európába kell utaznia. Itt ismerkedik meg a gyönyörű lánnyal, akiről kiderül, hogy vámpír. "
"Megtudom tőle, hogy szinte rögtön a Metamorfózis forgatása után, november közepén kezdi el a következő filmjét, melyben Winona Ryder és Val Kilmer lesznek a partnerei. Néhány napra hazaugrik feleségéhez, Jaimyse Haft-hoz és előző házasságából született lányához, a 12 éves Eleonorához, aztán már jön is vissza Budapestre, hiszen azoknak a jeleneteknek is a magyar főváros lesz a helyszíne.
A Metró, a Bizánci tűz, a Mortal Kombat és más filmek sztárja 2006-ban sem szakít velünk, magyarokkal. A Metamorfózis rendezője jövő ilyenkor ismét Magyarországon forgat, mégpedig Örkény István Tóték című művének legújabb változatát r11; ismét csak Lamberttel a főszerepben." :wink:
A jovo heti (julius 3-9) Szines RTV-ben van egy interju Christopherrel, mivel a Harag Napja bemutatoja alkalmaval ugyebar itt volt Pesten. (Hamarosan felteszem az interjut az oldalra is.)
Raadasul szombaton (julius 8) lesz a HL film is a TV2-on...
A filmmel foglalkozo Szines RTV-s cikk vegen pedig megemlitik a honlapot, mint azt a netes forrast, ahol a legtobb (magyar) info talalhato a filmekrol es a soroztokrol
A jovo heti (julius 3-9) Szines RTV-ben van egy interju Christopherrel, mivel a Harag Napja bemutatoja alkalmaval ugyebar itt volt Pesten. (Hamarosan felteszem az interjut az oldalra is.)
Raadasul szombaton (julius 8) lesz a HL film is a TV2-on...
A filmmel foglalkozo Szines RTV-s cikk vegen pedig megemlitik a honlapot, mint azt a netes forrast, ahol a legtobb (magyar) info talalhato a filmekrol es a soroztokrol
Éowyn bescanolta a cikket és fenn van az RTL fórumon!
Gratula!! Mármint , hogy számon van tartva az oldal
Elküldve: 2006-06-28 10:33
Én is csak gratulálni tudok a honlap miatt Zsuzsa!Az meg jó hír, hogy Christopher megint jön Mo.-ra.Elmehetnénk statisztáknak.Adrian filmjében is,csak nem tudom,hogy hol kell jelentkezni.Tök jó lenne ha mindkét filmnél ott lehetnénk.Persze ez csak egy álom.(Egyenlőre)
"Az élet a változásról szól, arról, hogy megtanuld elfogadni azt aki vagy - a jót és a rosszat egyaránt-"
Eowyn 2008/12/22 Sziasztok!
Mindenkinek nagyon boldog Karácsonyt kívánok!
MeLissa 2008/11/16 Tegnap fel voltam háborodva! Nem a 2. résznek kellett volna mennie? Helyette ment a 4. Gondolom egy-két hónap múlva le is veszik a műsorról!
Eowyn 2008/11/12 Szívesen :-) Igaza volt a port.hu-nak, tényleg a legelső rész volt. Örültem, mint majom a farkának *music* Zsu: írtam privát üzit