A filmhez 3 szinkron készült. Az elsőt a jól ismert Zeist bolygós történet szerint készítették, ez rajta is van a DVD-n. (Vass Gábor, Orosz Helga, Sinkovits Imre)
Aztán van egy másik, amelyikkel a TV adja folyton. Itt már a szinkron megváltoztatja a sztorit is, miszerint nem a Földre száműzik őket, hanem a jövőbe. És szó sem esik a Zeist-ről, csak azt mondják, hogy nagyon régen. (Szakácsi Sándor, Spilák Klára, Kristóf Tibor)
A harmadik szinkron pedig szintén megtalálható a DVD-n. Ha nem tévedek ezt direkt a DVD-hez csinálták, hogy a sztereo szinkron mellé legyen egy 5.1-es is. (Vass, Kristóf)
Nekem a történet miatt a második szinkron tetszett a legjobban és a hangok is ott voltak talán a legjobban eltalálva. A vágással is itt vagyok kibékülve.
A DVD-n a kimaradt jelenetek közül az utolsó elvileg benne volt a régi változatban, mivel a szinkron megvan hozzá, de ezt a jelenetet viszont a mostanában TV által adott verzió nem tartalmazza.
Tehát a filmnek legalább 3 változata van. Érekes.
Tudtok erről mondani valamit? Kiváncsi vagyok.
Eowyn 2008/12/22 Sziasztok!
Mindenkinek nagyon boldog Karácsonyt kívánok!
MeLissa 2008/11/16 Tegnap fel voltam háborodva! Nem a 2. résznek kellett volna mennie? Helyette ment a 4. Gondolom egy-két hónap múlva le is veszik a műsorról!
Eowyn 2008/11/12 Szívesen :-) Igaza volt a port.hu-nak, tényleg a legelső rész volt. Örültem, mint majom a farkának *music* Zsu: írtam privát üzit