| Szerző |
Eddig ismeretlen Freddy Mercury-felvételek kerültek elő |
Zsuzsa
Fő Adminisztrátor

Lakóhely: Érd
Regisztrált: 26.06.05 |
| Elküldve: 2005-09-23 13:44 |
|
|
[b:002bb1e490]Brian May olyan szalagokra bukkant, melyeken Freddy Mercury "szöszmötöl" a stúdióban. A gitáros valamikor meg is szeretné jelentetni a felvételeket.[/b:002bb1e490]
Brian May, a Queen gitárosa bejelentette, hogy olyan felvételekre bukkant, melyeken Freddy Mercury, a zenekar 1991-ben elhunyt énekese hallható, ahogy - May szavával - "szöszmötöl" a stúdióban.
A Daily Starnak nyilatkozva May elmondta: "Még mindig van néhány dolog talonban, amin Freddy énekelget, és amit a rajongók még nem ismernek. Vannak olyan részletek, melyeket még fel lehetne használni. Úgy vélem, valamikor meg lehetne ezeket jelentetni, mert biztos vagyok benne, hogy a rajongók hallani akarják."
A Queen jelenleg a Free zenekar korábbi énekesével, Paul Rodgersszel turnézik, ebben a felállásban játszottak idén Magyarországon is. May elmondta: az évek során több név is felmerült Mercury pótlására, de az összes elképzelés nonszensznek bizonyult. "Mindig azt mondtam, hogy ha találunk valakit, annak természetesen kell történnie, és pontosan ez történt. Párszor játszottam színpadon Paullal, és egyszerűen összepasszoltunk" - nyilatkozta May.
Zsuzsa
"Mi casa es su casa" - Methos |
|
|
| Szerző |
|
bhelga
Tag

Lakóhely: Szombathely
Regisztrált: 08.07.05 |
| Elküldve: 2005-09-23 18:28 |
|
|
Ez érdekesen hangzik. Remélem ecccer tényleg lehet majd hallani is őket!
Tsók: Helga |
|
|
| Szerző |
Zene: Queen |
Falcon
Tag

Lakóhely: Budapest
Regisztrált: 18.08.05 |
| Elküldve: 2005-09-26 12:34 |
|
|
|
Húúúúúúúú! Ez tényleg érdekes! Ha meg lehet majd vásárolni akkor én leszek az 1. a boltban aki megveszi! Kivételes hangról van szó egy kivételes embertől! Ez már ereklyének számít! |
|
|
| Szerző |
|
Methos
Tag

Regisztrált: 25.08.05 |
| Elküldve: 2005-09-27 21:15 |
|
|
Az tuti, hogy én is megvenném. Imádom a Queen zenéjét, és nagyon örülmék, ha egy cd-nyi szám összegyűlne az eddig nem hallottakból.
"Élj, erősödj, és harcolj egy másik nap!" - Methos
"Azért mégis van jó oldala, ha Kalas levágja a fejed." - Methos
"És mégis micsoda?" - MacLeod
"Randevúzhatok Amandával..." - Methos |
|
|
| Szerző |
Zene: Queen |
Falcon
Tag

Regisztrált: 18.08.05 |
| Elküldve: 2005-09-28 09:07 |
|
|
Úgy látom, hogy 1 húron pendülünk! Mondjuk én enm imádom, csak nagyon szeretem a Queent!  |
|
|
| Szerző |
|
Katharina
Tag

Lakóhely: Dunaújváros
| Elküldve: 2005-09-29 20:04 |
|
|
Fúú,ez jó lenne tényleg!Biztos,hogy megvenném.Szóljon valaki majd,ha már lesz a polcokon! 
Puszsz, Kati |
|
|
| Szerző |
|
Zsóka
Tag

Lakóhely: Sükösd
Regisztrált: 11.08.05 |
| Elküldve: 2005-09-30 15:42 |
|
|
Alig várom a cd megjelenését!!Imádom a Queent. A sori főcimdala volt az első nagy szerelmem a Queentől.Még mindig az a szám az első,de nem az egyetlen Igazából a zenéje miatt néztem meg a filmet.Szóval két legyet egy csapásra.
Falcon ne legyél biztos benne,hogy te leszel az 1.! Bár valószínű,mert felénk sokkal később jelennek meg a cdk.
Üdv
Zsóka |
|
|
| Szerző |
|
Methos
Tag

Regisztrált: 25.08.05 |
| Elküldve: 2005-09-30 19:08 |
|
|
Úgy látom lenne rá igény, úgyhogy remélem a cd-kiadók olvassák a fórumot. 
"Élj, erősödj, és harcolj egy másik nap!" - Methos
"Azért mégis van jó oldala, ha Kalas levágja a fejed." - Methos
"És mégis micsoda?" - MacLeod
"Randevúzhatok Amandával..." - Methos |
|
|
| Szerző |
|
Katharina
Tag

Lakóhely: Dunaújváros