Először is Üdvözlök Mindenkit,még új vagyok itt,de Örülök,hogy rátaláltam erre az oldalra!
Kiváncsi leszek,hogy hova fog írni,mert nem találom a hozzászólás gombot !
Remélem nem fogok semmit sem elrontani már a kezdetekben :roll: !
Kérdéseim:
1. Az első széria 7. részében (A hegyi ember) szereplő Carl a remete halhatatlan volt? Ha igen,akkor gondolom Caleb a fejét ve(het)te.
2. Miután a Tv3 leadta a sorozatot és később megszűnt,miért nem vették meg szerintetek az első szériát más csatornák,ha már vették a fáradtságot,hogy levetítsék a "teljes" sorozatot?
Elküldve: 2005-10-14 10:25
Szia!
Üdvözöllek az oldalon! Örülök, hogy ide találtál :!:
Sajnos nem tudom, hogy miért nem lehetett megvenni az 1. szériát is, ha már a többit megvették.Ezt tőlük kérdezd meg!
"Az élet a változásról szól, arról, hogy megtanuld elfogadni azt aki vagy - a jót és a rosszat egyaránt-"
Először is Üdvözlök Mindenkit,még új vagyok itt,de Örülök,hogy rátaláltam erre az oldalra![/quote:19dab4e8c8]
Mi is örülünk, hogy idetaláltál!
[quote:19dab4e8c8="Renton"]
Kérdéseim:
1. Az első széria 7. részében (A hegyi ember) szereplő Carl a remete halhatatlan volt? Ha igen,akkor gondolom Caleb a fejét ve(het)te.[/quote:19dab4e8c8]
Erre nem emléxem, de majd utána nézek a hét végén!!
[quote:19dab4e8c8="Renton"]
2. Miután a Tv3 leadta a sorozatot és később megszűnt,miért nem vették meg szerintetek az első szériát más csatornák,ha már vették a fáradtságot,hogy levetítsék a "teljes" sorozatot?[/quote:19dab4e8c8]
Eowyn 2008/12/22 Sziasztok!
Mindenkinek nagyon boldog Karácsonyt kívánok!
MeLissa 2008/11/16 Tegnap fel voltam háborodva! Nem a 2. résznek kellett volna mennie? Helyette ment a 4. Gondolom egy-két hónap múlva le is veszik a műsorról!
Eowyn 2008/11/12 Szívesen :-) Igaza volt a port.hu-nak, tényleg a legelső rész volt. Örültem, mint majom a farkának *music* Zsu: írtam privát üzit