:: Hegylakó ::
   KezdőlapGYIKKépekKapcsolatMeghívó
2026 February 23 - 03:53:44   
Idézetek
"Ramírez pengéje sajnos nem vágott elég mélyre." (Connor MacLeod)
Navigáció
HEGYLAKÓ
1982-2006
Tartalom
Epizód-ismertetők
Mikor történt
Rendezők, írók
Szereposztás
Szinkronszínészek
Zene
Humor

Navigáció
GYIK
Képek

Társoldalak
ÁTJÁRÓ NAP
HUNLANDER archivum

Menü
Linkek
Hírek
Cikkek
Legújabb képek

Legújabb cikkek
Magyar ásványvizet r...
Christopher Lambert ...
A segítőkész halhata...
Christopher Lambert ...
Korhű jelmezben foga...
Legújabb linkek
Highlander: The Game
The Methos Chroni...
Jim Byrnes magyar...
Lost Colony - kép...
A "Forrás" zenesz...
Születésnapok
Christopher
Lambert
március 29.
Sean Connery
augusztus 25.
Clancy Brown
január 5.
Beatie Edney
október 23.
Roxanne Hart
július 27.
Freddie Mercury
szeptember 5.
Adrian Paul
május 29.
Jim Byrnes
szeptember 22.
Peter Wingfield
szeptember 5.
Marcus Testory
május 5.
Bruce Payne
november 22.
Lisa Barbuscia
június 18.
 Fórumtéma megtekintése
:: Hegylakó :: | Hegylakó: a sorozat | Kérdések
Szerző Iker - Halhatatlanság
Renton
Tag

Felhasználó avatara

Lakóhely: Miskolc
Regisztrált: 13.10.05
Elküldve: 2005-10-30 15:51
Sziasztok!

Nos,ez ma jutott eszembe.Tudom,nagyon furcsán hangzik de miért ne lehetne létjogosultságuk? Gondoljatok csak bele! Egy anyától születnének egypetéjű ikrek. Szinte megegyező génállomány,tehát Mindenben Közösnek kellene lenniük! Nem mintha génfüggő lenne a halhatatlanság,tudom.De! Vagy mindkettő vagy egyik sem,nemigaz? Vagy egyik ilyen másik olyan? Mert ez lehetne az oly régóta áhított kivétel?! Ugyanazon megjelenésű személyek...az egyik halhatatlan a másik nem... de a halandó testvéred gyerekei akár a tiéd is lehetnének smiley ! Ugyanakkor látni "önmagad" megöregedését,vértestvéred halálát de ugyanakkor vérvonalad fennmaradását?
Kiváncsi vagyok,ti mit gondoltok erről? Nagyon eszement ötletnek hangzik? Abban is biztos vagyok,hogy nemsokára az enyémnél tökéletesebb érveket fogok olvasni,amelyek megcáfolják esetleg (és ennek kisebb a valószínűsége) elfogadják a felvetett elméletemet,vagy legalább a témát!

"Én még a lovagiasság kora előtt születtem"
Szerző
Zsóka
Tag

Felhasználó avatara

Lakóhely: Sükösd
Regisztrált: 11.08.05
Elküldve: 2005-10-30 16:32
Érdekes ötlet az biztos.Egy balesetben az egyikőjük halhatatlan lesz. A másikkal nem történt baj, ő halandó.Kinek van nehezebb dolga? A halanó testvérnek:öregedés,halál és a kétség,hogy talán ő is lehetne...De ezt csak egyféleképpen lehet kideríteni.A halhatatlan testvérnek: tulajdonképpen végig nézi saját öregedését,halálát,gyermektelenség,örökös harc,soha nem szerethet senkit anélkül,hogy ne kellene aggódnia érte+ mikor hagyja ott a kedves,mert nem bírja elviselni a párja éltekörülményeit. Na kinek rosszabb?
Első gondolatra ennyi.Nem tudom kinek a sorsa rosszabb. Végig [color=blue:880b03f359]nézni[/color:880b03f359] a boldog, nyugodt, egyszerű,családos,de véges életet,vagy ezt az életet végig [color=blue:880b03f359]élni[/color:880b03f359]?Ja és ki bolondul bele előbb?
Üdv
Zsóka
Szerző
bhelga
Tag

Felhasználó avatara

Lakóhely: Szombathely
Regisztrált: 08.07.05
Elküldve: 2005-10-30 23:40
Hűűű ez tényleg kemény!!! Nem tudom, hogy kinek lenne nehezebb!!
Valószínűleg mindkettő a másik életét élné szívesebben, vagy talán elégedett lenne azzal, ami neki jutott??
Egyben azonban biztos vagyok, egyikük helyében sem szeretnék lenni!

Tsók: Helga
Szerző
Katharina
Tag

Felhasználó avatara

Lakóhely: Dunaújváros
Elküldve: 2005-11-03 12:25
Jesszus! Mi nem jut eszetekbe? De nem rossz az alapkérdés...Mert ugyi,csak úgy derül ki, hogy halhatatlan vagy, ha egyszer "meghalsz". És mi van, ha nem? Akkor fátyol...Na de Ő miért igen???Húúúúúú, félemetes.
Az a része, hogy látod az életét, öregedését nem rosszabb,mint a szerelemeidét. Fájdalmas, irígylésre méltó.Ezen még gondolkodni kell :roll:

Puszsz, Kati
Szerző
Zsóka
Tag

Felhasználó avatara

Lakóhely: Sükösd
Regisztrált: 11.08.05
Elküldve: 2005-11-03 15:44
Ehhez vegyuk hozzá,hogy az egypetéjű ikrek legtöbbször a "legjobb barátok" is.Ugyebár nincs köztük semmi külömbség és hát ki értene meg jobban, mint egy olyan ember,akivel tök egyformák vagytok.Képes ilyen mély és bensőséges kapcsolatot megmérgezni az a tény,hogy az egykük halhatatlan? Szerintem, igen.Hisz mindegyik a másik helyében szeretne lenni.Mikor már öregebb vagy és tudod,hogy az akivel pár éve még összekevertek,még mindig ugyanúgy néz ki.És eszedbe se jut,hogy ő nem nézhette végig,ahogy a gyerekei,unokái felnőnek.Mikor már csak a magad bajával törődsz,akkor az írigység ádfordul gyűlöletbe...és később még a halálát is kívánhatod.A saját életed mérgezed meg.

Szóval valami ilyesmi is lejádszódhat a halandó testvérben.A testvérét nem tudom.Egyelőre.
Üdv
Zsóka
Szerző Kérdések
Falcon
Tag

Felhasználó avatara

Lakóhely: Budapest
Regisztrált: 18.08.05
Elküldve: 2005-11-07 08:24
Húúúú!Ez nagyon bonyolult :!: Egyikőjük helyében sem lennék :!:

"Az élet a változásról szól, arról, hogy megtanuld elfogadni azt aki vagy - a jót és a rosszat egyaránt-"
Szerző
Katharina
Tag

Felhasználó avatara

Lakóhely: Dunaújváros
Elküldve: 2005-11-10 11:34
Igen, én sem szeretném ezt kipróbálni.
De az 5let nem rossz!

Puszsz, Kati
Szerző Kérdések
Falcon
Tag

Felhasználó avatara

Elküldve: 2005-11-14 07:52
De nem ám! smiley

"Az élet a változásról szól, arról, hogy megtanuld elfogadni azt aki vagy - a jót és a rosszat egyaránt-"
Szerző
Renton
Tag

Felhasználó avatara

Lakóhely: Miskolc
Regisztrált: 13.10.05
Elküldve: 2005-11-16 19:53
Zsóka>>> Attól,hogy csak az egyikük "halt meg" a balesetben a másik nem,az még nem jelenti azt,hogy aki élve maradt az nem lehet halhatatlan :wink: ! Amikor már nagyon idegesíti,hogy testvére még mindig fiatal,neki is van 1 lehetősége,hogy hátha...bár tudom,ez tényleg csak egyetlenegy lehetőség ami vagy bejön vagy nem :lol: !

Azt még el is felejtettem mondani,ha már az ikrek közti nagyon erős kapocs jött szóba,hogy elképzelhetőnek tartom,hogy ikerhalhatatlanok esetén felléphet a Telepátia jelensége! Ez már tudom,megintcsak bonyolítja az amúgysem egyértelmű témát,de annyi furcsa dolgot tapasztaltunk már meg a sorozatban,hogy ezekután ez már nem is tűnhet annyira különlegesnek/elképzelhetetlennek,nemigaz?

És még valami! Ez szerintem tetszeni fog Nektek smiley !
Ráncosodást Csökkentő Reklám! Előttetek van a kép? Ikrek,az egyik 35 a másik halhatatlansága révén még mindigcsak "20".Használat előtt (a 35 éves)...Használat után (a 20 éves) :lol: !

"Én még a lovagiasság kora előtt születtem"
Szerző Kérdések
Falcon
Tag

Felhasználó avatara

Elküldve: 2005-11-17 09:07
Ez nagyon jó ötlet :!: :lol:

Ugrás a fórumra:
Hegylakó: történetek
Levelezési Lista

Levelezési Lista
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Még nem regisztráltál?
Kattints ide!

Elfelejtetted jelszavad?
Kérj újat itt.
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

Mary_OHara
2009/02/23
köszi Zsuzsa! smiley Megnézem! Látam azt arészt de kiesett a tudatomból, hogy ő is benne van, Kiváncsian várom.

Zsuzsa
2009/02/22
Szia Mary_OHara! A jövő héten láthatod őt a TV2-n a Grace megmentése/Saving Grace (1. évad 17. epizód) c. részben.

Mary_OHara
2009/02/21
ha jol tudom Georges Corraface is szerepel egy részben, Azt már nem tudom, hogy melyik évadban. 22-dik rész az biztos.

Amanda26
2009/01/11
BUÉK Mindekinek!:-)

Eowyn
2008/12/22
Sziasztok! Mindenkinek nagyon boldog Karácsonyt kívánok! smiley

MeLissa
2008/11/16
Tegnap fel voltam háborodva! Nem a 2. résznek kellett volna mennie? Helyette ment a 4. Gondolom egy-két hónap múlva le is veszik a műsorról! smiley

Eowyn
2008/11/12
Szívesen :-) Igaza volt a port.hu-nak, tényleg a legelső rész volt. Örültem, mint majom a farkának *music* Zsu: írtam privát üzit

Zsuzsa
2008/10/28
Szia Eowyn! Köszi a híreket! smiley

bhelga
2008/10/27
Köszi Éowyn! Aktivizálom magam smiley

Eowyn
2008/10/27
A részleteket beírtam a fórumba, kérlek, nézzétek meg!

Archívum
Fight Spam
406796 látogató