Nos,gondoltam indítok egy Rejtvény/Kvíz (nevezzük akárhogy) topic-ot,ahol bárki próbára teheti a regisztrált vagy nem regisztrált tagok HL-tudását,emlékezőtehetségét :wink: !
Kérem,hogy a játékban résztvevők ne használják a részletes részleírásokat (na ezt aztán jól megmondtam ),csupán emlékezőtehetségükre hagyatkozhatnak! Ha valakinek eszébe jutna más,fontos vagy ennél is fontosabb szabály,az kérem itt jelezze!
Nos én melyiket a 4-ből szerű,Vágó Pistás kérdésekkel indítanék!
Előtte vagy azóta már híressé vált színészeket keresek,akik részesei voltak a HL-sorozatnak:
1. Ki az a halhatatlan aki gondolatban mindig úgy érezhette "sínen vagyok"?
A. Kenny
B. Sean
C. Mikey
D. Bernie
2. Ki az a halhatatlan aki nagyon nagy "barátságban" van a tigrisekkel ?
A. Kassim
B. Kamir
C. Kanis
D. Tarsis
3. Ki az a halhatatlan,aki játszott a Savate c. filmben és imádja az erdőket?
A. Case
B. Clay
C. Cahill
D. Caleb
4. Ki az a halhatatlan,aki halandóként alkoholistát játszott a Boxoló halála c.epizódban?
A. Carl Robinson
B. Carter Wellan
C. Cory Raines
D. Charles Browning
5. Ki az a halhatatlan aki egy önbizalommal telt 99%-os :lol: macsót alakított az Utolsó éjjel című,David Benioff könyve alapján készült filmben?
A. Morgan Walker
B. Morgan D'Estaing
C. Michel de Bourgogne
D. Michael Christian
6. Ki volt az a halhatatlan nő,aki abban a részben játszott,amikor azt mondták:
"Régen azt hittem,minden fekete vagy fehér.De rájöttem nincs más,csak szürke!"
A. Ingrid
B. Grace
C. Michelle
D. Irena
7. Ki az a női halhatatlan aki a Babilon 5-ben alakította Susan Ivanova-t alkapitányt?
A. Cassandra
B. Katherine
C. Kristin
D. Ceirdwyn
8. Ki az a halhatatlan aki eljátszotta az egyik Hegylakó részben a "Mocsadékot" ?
A. Andrew Cord
B. Anthony Gallen
C. Greg Powers
D. Gabriel Larca
9.Ki az a halhatatlan,aki egyben fiatal kannibál is ?
A. Xavier St.Cloud
B. Kit O'Brady
C. Steven Keane
D. Liam O'Rourke
10. Ki az a halhatatlan aki egy travettit játszott az Édes november-ben?
A. Quentin Barnes
B. Sean Burns
C. Bartholomew
D. Zachary Blaine
Nos,ennyi lett volna! Bár nem tudom bizonyítani,de tényleg csak olyan kérdéseket tettem fel,amikre én tudom a választ! A mosoly jelek azt jelentik,hogy tessék elvonatkoztatni,mert becsapós a kérdés ! Bizonyára lesznek könnyebb és nehezebb kérdések számotokra,de remélem azért pozitívan fogjátok fel igyekezetem,és az esetleges idegi kellemetlenségekért nem fogtok megkövezni/máglyára vetni/felrobbantani/felakasztani vagy csak simán a fejemet venni :lol: ! Sok sikert és remélem méltó utódaimra lelek majd ebben a topic-ban :wink: !
Mondjuk egy email címre, aztán ha már többen kedvet kaptak és megoldották, akkor közzé lehetne tenni a helyes megfejtést, meg azt, hogy ki volt a legügyesebb
Elnézést a késői válaszomért! Nos,most már megadtam az email-címem,erre lehet esetleg írni a válaszokat. A válaszok végiggondolására azt hiszem elég időt hagytam :lol: !
A megújult Avatar-készlettel kapcsolatban is el lehetne gondolkozni...egész pontosan az ötlött fel bennem,hogy pl. a Duncan képek melyik részből valók lehetnek?! A számozás a felső sor bal sarkából indulva haladna jobbra majd lefele,tehát ötösével. Szerintem érdekes feladvány lenne/lehetne,nem gondoljátok?
Eowyn 2008/12/22 Sziasztok!
Mindenkinek nagyon boldog Karácsonyt kívánok!
MeLissa 2008/11/16 Tegnap fel voltam háborodva! Nem a 2. résznek kellett volna mennie? Helyette ment a 4. Gondolom egy-két hónap múlva le is veszik a műsorról!
Eowyn 2008/11/12 Szívesen :-) Igaza volt a port.hu-nak, tényleg a legelső rész volt. Örültem, mint majom a farkának *music* Zsu: írtam privát üzit