:: Hegylakó ::
   KezdőlapGYIKKépekKapcsolatMeghívó
2026 February 23 - 00:22:58   
Idézetek
"Kérdezősködnek rólad az emberek. Szerinted mit mondjak nekik?" (Rachel)
Navigáció
HEGYLAKÓ
1982-2006
Tartalom
Epizód-ismertetők
Mikor történt
Rendezők, írók
Szereposztás
Szinkronszínészek
Zene
Humor

Navigáció
GYIK
Képek

Társoldalak
ÁTJÁRÓ NAP
HUNLANDER archivum

Menü
Linkek
Hírek
Cikkek
Legújabb képek

Legújabb cikkek
Magyar ásványvizet r...
Christopher Lambert ...
A segítőkész halhata...
Christopher Lambert ...
Korhű jelmezben foga...
Legújabb linkek
Highlander: The Game
The Methos Chroni...
Jim Byrnes magyar...
Lost Colony - kép...
A "Forrás" zenesz...
Születésnapok
Christopher
Lambert
március 29.
Sean Connery
augusztus 25.
Clancy Brown
január 5.
Beatie Edney
október 23.
Roxanne Hart
július 27.
Freddie Mercury
szeptember 5.
Adrian Paul
május 29.
Jim Byrnes
szeptember 22.
Peter Wingfield
szeptember 5.
Marcus Testory
május 5.
Bruce Payne
november 22.
Lisa Barbuscia
június 18.
 Fórumtéma megtekintése
:: Hegylakó :: | Hegylakó: a sorozat | Mellékszereplők
Oldal: 1 / 2 1 2 >
Szerző Hím halhatatlanok
Renton
Tag

Felhasználó avatara

Lakóhely: Miskolc
Regisztrált: 13.10.05
Elküldve: 2005-10-13 23:54
Sziasztok!

Nos Rachel nekem is nagyon bejött :wink: !
Amúgy Carl Robinson a baseballbetyár,Sean Burns a pszichiáter,Kern az apokalipszis motorosa,Caleb a bárd,Carl a remete,Mikey a vonatellenőr,Bryce Korland a szónok,Graham Ashe a mester,Haresh Clay a mór,Methos2 a békés,Silas az állatszerető és Xavier St. Cloud a méregkeverő voltak azok a halhatatlanok akik nagyon tetszettek nekem!

Tényleg,mit gondoltok,ki lehetett eredetileg a Methos alteregó,mielőtt elhatározta volna,hogy egy 5000 éves férfi bőrébe bújik? Vajon kegyetlen lehetett mint annak idején Darius?
No és ki lehetett az a halhatatlan Párizs 6.századi ostroma során,akinek halálával Darius jó útra tért?
Szerző Re: Hím halhatatlanok
bhelga
Tag

Felhasználó avatara

Lakóhely: Szombathely
Regisztrált: 08.07.05
Elküldve: 2005-10-14 14:02
[quotesmileyb574650e5="Renton"]
Amúgy Carl Robinson a baseballbetyár,Sean Burns a pszichiáter,Kern az apokalipszis motorosa,Caleb a bárd,Carl a remete,Mikey a vonatellenőr,Bryce Korland a szónok,Graham Ashe a mester,Haresh Clay a mór,Methos2 a békés,Silas az állatszerető és Xavier St. Cloud a méregkeverő voltak azok a halhatatlanok akik nagyon tetszettek nekem![/quotesmileyb574650e5]

Érdekes lista! Nem mindegyiküket kedveltem, de mindannyian érdekesek voltak! :lol:

[quotesmileyb574650e5="Renton"]
Tényleg,mit gondoltok,ki lehetett eredetileg a Methos alteregó,mielőtt elhatározta volna,hogy egy 5000 éves férfi bőrébe bújik? Vajon kegyetlen lehetett mint annak idején Darius?
No és ki lehetett az a halhatatlan Párizs 6.századi ostroma során,akinek halálával Darius jó útra tért?[/quotesmileyb574650e5]

Szerintem tuti harcos volt, aki meghasonlott!!!

Dariust megváltoztató eseményről nem emlékszem, hogy konkrétan volt szó, bár lehet, hogy rosszul emlékszem! Zsu biztos tudja!

Tsók: Helga
Szerző
Zsóka
Tag

Felhasználó avatara

Lakóhely: Sükösd
Regisztrált: 11.08.05
Elküldve: 2005-10-14 14:40
Szia Renton! Üdv az oldalon!Nem semmi lista az tény.Vannak akiket kedvelek róla és van akit nem.Methos2t kifejezetten nem szerettem.(Talán,mert az eredeti a kedvencem)Látom van hely a rosszfiúknak is.Én,a magam listájára odaírnám Kronost is.Róla mi a véleményed?Óha, megint eretnek vagyok smileyops: smileyops: smileyops:
Üdv
Zsóka
Szerző
Renton
Tag

Felhasználó avatara

Elküldve: 2005-10-14 18:18
Nos,gondoltam,hogy nem fog tetszeni mindenkinek kicsinyke listám,dehát ez a természetes!
Ezért jött létre a fórum,a nézeteltérések megvitatására :wink: !

Zsóka<<< Hát igen,Melvin-t a kis rosszcsontot elfelejtettem beleírni :lol: ! Utólag eszembe jutott,de már nem akartam változtatni! Egyébként azt gondolom tudjátok,hogy a Kardok királynőjében Methos és Kronos is játszik. Methos ott is doktor,Kronos meg Montoya ezredes!
Akár az életük egy része is lehetne a Hegylakóból,és az igazat megvallva én úgy is fogtam fel :lol: !
Methos 2-t azért szerettem,mert szimpi az őt alakító színész is a különös feje miatt.Ő játszotta Salvatore-t a Rózsa nevében,egy szelllemileg elmaradott szerzetest.
Ez olyan,minthogy Kern sem kerülhette el a sorsát! Ismét motorra ült! Ő az Arizonai Ördögfiókában alakította Leonard Smalls-t aki az Apokalipszis Motorosa volt és Nicolas Cage-re vadászott.Egyébként ott még Cage de máshogy nézett ki smiley ! Vékony volt és bajszos.
Miért vagy eretnek?
Szerző
Zsóka
Tag

Felhasználó avatara

Elküldve: 2005-10-14 20:43
Kardok királynőjét is néztem(mikor tv közelbe sikerült kerülnöm)Először nem is tudtam,honnan ismerős Montoya.Aztán rájöttem.Tényleg lehetne egy jelenet Methos és Kronos életéből.Voltál már a:http://hltortenetek.fplanet.hu-n? Ha nem nézd meg.Írtó jó dolgok vannak rajta. smiley Hogy mi,az legyen meglepi! smiley Ha meg igen akkor úgyis tudod miről beszélek.
Az eretnekségem ne vedd szószerint.Én mondom saját magamra.Tudod nekem Methos a szívkedvencem,de amikor az Apokalipszis Lovasaként szerepel,egyszerűen IMÁDOM.És így vagyok Kronossal is.Gonosznak gonosz...de mégis. Na ezt jól megmagyaráztam smiley Ha érted mit mondtam,akkor érted azt is miért vagyok "eretnek". smileyops: smiley
Üdv
Zsóka
Szerző
Renton
Tag

Felhasználó avatara

Elküldve: 2005-10-15 15:07
Zsóka<<< Mivel mindenki utálja vagy utálnia kellene a gonoszokat,és te kifejezetten odavagy Methosért és Kronosért,ezért mondod magadra,hogy kívülálló,más nézeteket valló,ERETNEK?!
Én így értelmezem,remélem jól :wink: !
Azt gondolom tudod,hogy Kronos azaz Valentine Pelka játszott a Zongoristában is egy kifejezetten jószívű emberkét? Lehet,hogy megszállta egy ideig a Jó/Világos Őserő :lol: !
Szerző
Zsóka
Tag

Felhasználó avatara

Elküldve: 2005-10-15 18:45
Prímán érted,amit mondok. 8) Sokszor sikerül meglepnem a környezetem egy-egy ötletemmel,véleményemmel,kérdésemmel.Szóval mikor az átlagosnál jobban elütök a többiektől akkor mondom,ezt magamra..Ez a szavamjárása. smiley
Sajna a Zongoristát nem láttam.(Ritkán jutok tv közelbe.)
Üdv
Zsóka
Szerző
bhelga
Tag

Felhasználó avatara

Elküldve: 2005-10-16 20:30
Kronos is jó fej!!

Szerző Re: Hím halhatatlanok
Zsuzsa
Fő Adminisztrátor

Felhasználó avatara

Lakóhely: Érd
Regisztrált: 26.06.05
Elküldve: 2005-10-16 22:28
[quote:69e7a3b885="Renton"]Tényleg,mit gondoltok,ki lehetett eredetileg a Methos alteregó,mielőtt elhatározta volna,hogy egy 5000 éves férfi bőrébe bújik? Vajon kegyetlen lehetett mint annak idején Darius?
No és ki lehetett az a halhatatlan Párizs 6.századi ostroma során,akinek halálával Darius jó útra tért?[/quote:69e7a3b885]

Ron Perlman valóban nagyot alakított a Rózsa nevében. smiley
És az ál-Methos esete felvet még egy érdekes kérdést:
1.) Nem tudjuk, hogy a másik Methos [b:69e7a3b885]mennyi idős[/b:69e7a3b885] lehetett.
2.) [b:69e7a3b885]Eddig [/b:69e7a3b885]az epizódig semmilyen kézzelfogható (értsd visszaemlékezés) bizonyítékunk nem volt rá, hogy Methos az igazi!...
3.) [b:69e7a3b885]Biztos[/b:69e7a3b885], hogy az ál-Methos hazudott? /jó kis kiindulópont egy fanfic-hez is akár.../

Az ismeretlen halhatatlanról, akit Darius megölt Párizsnál, sajnos még a Figyelők sem tudnak semmit, úgyhogy minden a fantáziánkra van bízva.

Zsuzsa
"Mi casa es su casa" - Methos
Szerző
Renton
Tag

Felhasználó avatara

Elküldve: 2005-10-17 00:19
Zsuzsa<<< Azannya smiley ! Rettenetesen jók a felvetéseid! Még eszembe sem jutott! Lehet,hogy a mi kis Methosunk csak ifjú csődör Mr Real Methos mellett? A Methosunk tényleg úgy kérdezősködött Methos felől,mintha félt volna,hogy lebukik,hogy Ő Nem Is Az Igazi Methos!!!
Mr Adam Pierson-ünknek már így is elég olyan titkára derült fény ami alapján nem nehéz elhinni,hogy egy csaló! Ezért a mondataimért engem itt meg fognak kövezni :roll: !
Az első két feltevés is szuper,de a harmadik egyenesen Brilliáns!!!

Így vagy úgy,de én szeretem Methosunkat és ahhoz semmi kétség nem férhet hozzá,hogy bármennyi éves is legyen de korához képest :lol: Bölcs!!!
Biztos,hogy ilyen,néha érzéketlennek tűnő ironizáláshoz megfelelő korban kell lennie az embernek!

"Én még a lovagiasság kora előtt születtem"
Szerző
bhelga
Tag

Felhasználó avatara

Elküldve: 2005-10-18 11:19
Zsuzsa!
Tényleg érdekes felvetések. De azét én szeretem azt hinni, hogy Methos az Methos smiley smiley smiley Egy biztos Cassandrával találkozott!!! :?

Szerző Mellékszereplők
Falcon
Tag

Felhasználó avatara

Lakóhely: Budapest
Regisztrált: 18.08.05
Elküldve: 2005-10-19 08:02
+Olyan dolgokat is tud, amit az "ál"Methos nem tudott.És amikor ott a kertben kérdezett valamit Methos az áltól, akkor az nem tudott válaszolni :!: +Ha ennyire békepárti volt régen is akkor tutira nem élte volna túl!(Arra gondolok, hogy nem viselt kardot stb..)Úgyhogy én úgy gondolom(ami nem azt jelenti, hogy így is van), hogy a mi Methosunk az igazi :!: (Mármint Peter W.) smiley

"Az élet a változásról szól, arról, hogy megtanuld elfogadni azt aki vagy - a jót és a rosszat egyaránt-"
Szerző
Zsóka
Tag

Felhasználó avatara

Elküldve: 2005-10-21 17:46
Hát nemsemmi egy ötlet. smiley De ha a mi Methosunkról kiderülne,hogy nem az aki,akkor hol van az eredeti?Érdekes dolgokat lehetne ebből is kihozni. smiley
Üdv
Zsóka
Szerző
bhelga
Tag

Felhasználó avatara

Elküldve: 2005-10-23 22:48
Szerintem azért ő az igazi! smileyops:

Szerző
Nefadar
Tag

Felhasználó avatara

Lakóhely: Bp
Regisztrált: 11.07.05
Elküldve: 2005-10-27 11:22
nos természetesen nekem Kronos a kedvenc mellékszereplőm smiley

Nefi

"Üdvözlet testvér!"
277512184 nefadar@freemail.hu http://kep.tar.hu/nefadar
Szerző
bhelga
Tag

Felhasználó avatara

Elküldve: 2005-10-28 12:35
Aszem ebbe biztos voltam smiley :wink:

Szerző Re: Mellékszereplők
Renton
Tag

Felhasználó avatara

Elküldve: 2005-10-29 14:31
[quote:3e5f2608e9="Falcon"]+Olyan dolgokat is tud, amit az "ál"Methos nem tudott.És amikor ott a kertben kérdezett valamit Methos az áltól, akkor az nem tudott válaszolni :!: +Ha ennyire békepárti volt régen is akkor tutira nem élte volna túl!(Arra gondolok, hogy nem viselt kardot stb..)Úgyhogy én úgy gondolom(ami nem azt jelenti, hogy így is van), hogy a mi Methosunk az igazi :!: (Mármint Peter W.) smiley[/quote:3e5f2608e9]

És ki tudja azt,hogy a feltett kérdésekre a kertben,őmaga tudta-e a választ?
Az ál-Methos meg lehet,hogy csak nem akart válaszolni. Talán nem érezte úgy,hogy egy vadidegennek ilyen dolgokat el kellene mesélnie smiley! Sokféle lehetőség kínálkozik,tényleg a fantáziánkra van bízva a dolog.
Lehet,hogy csak az utóbbi pár évtizedben vált meg a kardjától!

"Én még a lovagiasság kora előtt születtem"
Szerző
Zsóka
Tag

Felhasználó avatara

Elküldve: 2005-10-30 16:44
Hát ez egyre szövevényesebb.Methosnak biztos tetszene. smiley
Üdv
Zsóka
Szerző
Nefadar
Tag

Felhasználó avatara

Lakóhely: Bp
Regisztrált: 11.07.05
Elküldve: 2005-11-01 09:48
[quote:061a844096="bhelga"]Aszem ebbe biztos voltam smiley :wink:[/quote:061a844096]

nem is tudom, miért :wink:

Nefi

"Üdvözlet testvér!"
277512184 nefadar@freemail.hu http://kep.tar.hu/nefadar
Szerző
bhelga
Tag

Felhasználó avatara

Elküldve: 2005-11-05 08:33
[quote:7e8a2cd158="Nefadar"][quote:7e8a2cd158="bhelga"]Aszem ebbe biztos voltam smiley :wink:[/quote:7e8a2cd158]

nem is tudom, miért :wink:[/quote:7e8a2cd158]

Női megérgzés smiley smiley smiley

Oldal: 1 / 2 1 2 >
Ugrás a fórumra:
Hegylakó: történetek
Levelezési Lista

Levelezési Lista
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Még nem regisztráltál?
Kattints ide!

Elfelejtetted jelszavad?
Kérj újat itt.
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

Mary_OHara
2009/02/23
köszi Zsuzsa! smiley Megnézem! Látam azt arészt de kiesett a tudatomból, hogy ő is benne van, Kiváncsian várom.

Zsuzsa
2009/02/22
Szia Mary_OHara! A jövő héten láthatod őt a TV2-n a Grace megmentése/Saving Grace (1. évad 17. epizód) c. részben.

Mary_OHara
2009/02/21
ha jol tudom Georges Corraface is szerepel egy részben, Azt már nem tudom, hogy melyik évadban. 22-dik rész az biztos.

Amanda26
2009/01/11
BUÉK Mindekinek!:-)

Eowyn
2008/12/22
Sziasztok! Mindenkinek nagyon boldog Karácsonyt kívánok! smiley

MeLissa
2008/11/16
Tegnap fel voltam háborodva! Nem a 2. résznek kellett volna mennie? Helyette ment a 4. Gondolom egy-két hónap múlva le is veszik a műsorról! smiley

Eowyn
2008/11/12
Szívesen :-) Igaza volt a port.hu-nak, tényleg a legelső rész volt. Örültem, mint majom a farkának *music* Zsu: írtam privát üzit

Zsuzsa
2008/10/28
Szia Eowyn! Köszi a híreket! smiley

bhelga
2008/10/27
Köszi Éowyn! Aktivizálom magam smiley

Eowyn
2008/10/27
A részleteket beírtam a fórumba, kérlek, nézzétek meg!

Archívum
Fight Spam
406786 látogató