| Szerző |
Hím halhatatlanok |
Renton
Tag

Lakóhely: Miskolc
Regisztrált: 13.10.05 |
| Elküldve: 2005-10-13 23:54 |
|
|
Sziasztok!
Nos Rachel nekem is nagyon bejött :wink: !
Amúgy Carl Robinson a baseballbetyár,Sean Burns a pszichiáter,Kern az apokalipszis motorosa,Caleb a bárd,Carl a remete,Mikey a vonatellenőr,Bryce Korland a szónok,Graham Ashe a mester,Haresh Clay a mór,Methos2 a békés,Silas az állatszerető és Xavier St. Cloud a méregkeverő voltak azok a halhatatlanok akik nagyon tetszettek nekem!
Tényleg,mit gondoltok,ki lehetett eredetileg a Methos alteregó,mielőtt elhatározta volna,hogy egy 5000 éves férfi bőrébe bújik? Vajon kegyetlen lehetett mint annak idején Darius?
No és ki lehetett az a halhatatlan Párizs 6.századi ostroma során,akinek halálával Darius jó útra tért? |
|
|
| Szerző |
Re: Hím halhatatlanok |
bhelga
Tag

Lakóhely: Szombathely
Regisztrált: 08.07.05 |
| Elküldve: 2005-10-14 14:02 |
|
|
[quote b574650e5="Renton"]
Amúgy Carl Robinson a baseballbetyár,Sean Burns a pszichiáter,Kern az apokalipszis motorosa,Caleb a bárd,Carl a remete,Mikey a vonatellenőr,Bryce Korland a szónok,Graham Ashe a mester,Haresh Clay a mór,Methos2 a békés,Silas az állatszerető és Xavier St. Cloud a méregkeverő voltak azok a halhatatlanok akik nagyon tetszettek nekem![/quote b574650e5]
Érdekes lista! Nem mindegyiküket kedveltem, de mindannyian érdekesek voltak! :lol:
[quote b574650e5="Renton"]
Tényleg,mit gondoltok,ki lehetett eredetileg a Methos alteregó,mielőtt elhatározta volna,hogy egy 5000 éves férfi bőrébe bújik? Vajon kegyetlen lehetett mint annak idején Darius?
No és ki lehetett az a halhatatlan Párizs 6.századi ostroma során,akinek halálával Darius jó útra tért?[/quote b574650e5]
Szerintem tuti harcos volt, aki meghasonlott!!!
Dariust megváltoztató eseményről nem emlékszem, hogy konkrétan volt szó, bár lehet, hogy rosszul emlékszem! Zsu biztos tudja!
Tsók: Helga |
|
|
| Szerző |
|
Zsóka
Tag

Lakóhely: Sükösd
Regisztrált: 11.08.05 |
| Elküldve: 2005-10-14 14:40 |
|
|
Szia Renton! Üdv az oldalon!Nem semmi lista az tény.Vannak akiket kedvelek róla és van akit nem.Methos2t kifejezetten nem szerettem.(Talán,mert az eredeti a kedvencem)Látom van hely a rosszfiúknak is.Én,a magam listájára odaírnám Kronost is.Róla mi a véleményed?Óha, megint eretnek vagyok ops: ops: ops:
Üdv
Zsóka |
|
|
| Szerző |
|
Renton
Tag

| Elküldve: 2005-10-14 18:18 |
|
|
Nos,gondoltam,hogy nem fog tetszeni mindenkinek kicsinyke listám,dehát ez a természetes!
Ezért jött létre a fórum,a nézeteltérések megvitatására :wink: !
Zsóka<<< Hát igen,Melvin-t a kis rosszcsontot elfelejtettem beleírni :lol: ! Utólag eszembe jutott,de már nem akartam változtatni! Egyébként azt gondolom tudjátok,hogy a Kardok királynőjében Methos és Kronos is játszik. Methos ott is doktor,Kronos meg Montoya ezredes!
Akár az életük egy része is lehetne a Hegylakóból,és az igazat megvallva én úgy is fogtam fel :lol: !
Methos 2-t azért szerettem,mert szimpi az őt alakító színész is a különös feje miatt.Ő játszotta Salvatore-t a Rózsa nevében,egy szelllemileg elmaradott szerzetest.
Ez olyan,minthogy Kern sem kerülhette el a sorsát! Ismét motorra ült! Ő az Arizonai Ördögfiókában alakította Leonard Smalls-t aki az Apokalipszis Motorosa volt és Nicolas Cage-re vadászott.Egyébként ott még Cage de máshogy nézett ki ! Vékony volt és bajszos.
Miért vagy eretnek? |
|
|
| Szerző |
|
Zsóka
Tag

| Elküldve: 2005-10-14 20:43 |
|
|
Kardok királynőjét is néztem(mikor tv közelbe sikerült kerülnöm)Először nem is tudtam,honnan ismerős Montoya.Aztán rájöttem.Tényleg lehetne egy jelenet Methos és Kronos életéből.Voltál már a:http://hltortenetek.fplanet.hu-n? Ha nem nézd meg.Írtó jó dolgok vannak rajta. Hogy mi,az legyen meglepi! Ha meg igen akkor úgyis tudod miről beszélek.
Az eretnekségem ne vedd szószerint.Én mondom saját magamra.Tudod nekem Methos a szívkedvencem,de amikor az Apokalipszis Lovasaként szerepel,egyszerűen IMÁDOM.És így vagyok Kronossal is.Gonosznak gonosz...de mégis. Na ezt jól megmagyaráztam Ha érted mit mondtam,akkor érted azt is miért vagyok "eretnek". ops:
Üdv
Zsóka |
|
|
| Szerző |
|
Renton
Tag

| Elküldve: 2005-10-15 15:07 |
|
|
Zsóka<<< Mivel mindenki utálja vagy utálnia kellene a gonoszokat,és te kifejezetten odavagy Methosért és Kronosért,ezért mondod magadra,hogy kívülálló,más nézeteket valló,ERETNEK?!
Én így értelmezem,remélem jól :wink: !
Azt gondolom tudod,hogy Kronos azaz Valentine Pelka játszott a Zongoristában is egy kifejezetten jószívű emberkét? Lehet,hogy megszállta egy ideig a Jó/Világos Őserő :lol: ! |
|
|
| Szerző |
|
Zsóka
Tag

| Elküldve: 2005-10-15 18:45 |
|
|
Prímán érted,amit mondok. 8) Sokszor sikerül meglepnem a környezetem egy-egy ötletemmel,véleményemmel,kérdésemmel.Szóval mikor az átlagosnál jobban elütök a többiektől akkor mondom,ezt magamra..Ez a szavamjárása.
Sajna a Zongoristát nem láttam.(Ritkán jutok tv közelbe.)
Üdv
Zsóka |
|
|
| Szerző |
|
bhelga
Tag

| Elküldve: 2005-10-16 20:30 |
|
|
Kronos is jó fej!!
|
|
| Szerző |
Re: Hím halhatatlanok |
Zsuzsa
Fő Adminisztrátor

Lakóhely: Érd
Regisztrált: 26.06.05 |
| Elküldve: 2005-10-16 22:28 |
|
|
[quote:69e7a3b885="Renton"]Tényleg,mit gondoltok,ki lehetett eredetileg a Methos alteregó,mielőtt elhatározta volna,hogy egy 5000 éves férfi bőrébe bújik? Vajon kegyetlen lehetett mint annak idején Darius?
No és ki lehetett az a halhatatlan Párizs 6.századi ostroma során,akinek halálával Darius jó útra tért?[/quote:69e7a3b885]
Ron Perlman valóban nagyot alakított a Rózsa nevében.
És az ál-Methos esete felvet még egy érdekes kérdést:
1.) Nem tudjuk, hogy a másik Methos [b:69e7a3b885]mennyi idős[/b:69e7a3b885] lehetett.
2.) [b:69e7a3b885]Eddig [/b:69e7a3b885]az epizódig semmilyen kézzelfogható (értsd visszaemlékezés) bizonyítékunk nem volt rá, hogy Methos az igazi!...
3.) [b:69e7a3b885]Biztos[/b:69e7a3b885], hogy az ál-Methos hazudott? /jó kis kiindulópont egy fanfic-hez is akár.../
Az ismeretlen halhatatlanról, akit Darius megölt Párizsnál, sajnos még a Figyelők sem tudnak semmit, úgyhogy minden a fantáziánkra van bízva.
Zsuzsa
"Mi casa es su casa" - Methos |
|
|
| Szerző |
|
Renton
Tag

| Elküldve: 2005-10-17 00:19 |
|
|
Zsuzsa<<< Azannya ! Rettenetesen jók a felvetéseid! Még eszembe sem jutott! Lehet,hogy a mi kis Methosunk csak ifjú csődör Mr Real Methos mellett? A Methosunk tényleg úgy kérdezősködött Methos felől,mintha félt volna,hogy lebukik,hogy Ő Nem Is Az Igazi Methos!!!
Mr Adam Pierson-ünknek már így is elég olyan titkára derült fény ami alapján nem nehéz elhinni,hogy egy csaló! Ezért a mondataimért engem itt meg fognak kövezni :roll: !
Az első két feltevés is szuper,de a harmadik egyenesen Brilliáns!!!
Így vagy úgy,de én szeretem Methosunkat és ahhoz semmi kétség nem férhet hozzá,hogy bármennyi éves is legyen de korához képest :lol: Bölcs!!!
Biztos,hogy ilyen,néha érzéketlennek tűnő ironizáláshoz megfelelő korban kell lennie az embernek!
"Én még a lovagiasság kora előtt születtem" |
|
|
| Szerző |
|
bhelga
Tag

| Elküldve: 2005-10-18 11:19 |
|
|
Zsuzsa!
Tényleg érdekes felvetések. De azét én szeretem azt hinni, hogy Methos az Methos Egy biztos Cassandrával találkozott!!! :?
|
|
| Szerző |
Mellékszereplők |
Falcon
Tag

Lakóhely: Budapest
Regisztrált: 18.08.05 |
| Elküldve: 2005-10-19 08:02 |
|
|
+Olyan dolgokat is tud, amit az "ál"Methos nem tudott.És amikor ott a kertben kérdezett valamit Methos az áltól, akkor az nem tudott válaszolni :!: +Ha ennyire békepárti volt régen is akkor tutira nem élte volna túl!(Arra gondolok, hogy nem viselt kardot stb..)Úgyhogy én úgy gondolom(ami nem azt jelenti, hogy így is van), hogy a mi Methosunk az igazi :!: (Mármint Peter W.) 
"Az élet a változásról szól, arról, hogy megtanuld elfogadni azt aki vagy - a jót és a rosszat egyaránt-" |
|
|
| Szerző |
|
Zsóka
Tag

| Elküldve: 2005-10-21 17:46 |
|
|
Hát nemsemmi egy ötlet. De ha a mi Methosunkról kiderülne,hogy nem az aki,akkor hol van az eredeti?Érdekes dolgokat lehetne ebből is kihozni.
Üdv
Zsóka |
|
|
| Szerző |
|
bhelga
Tag

| Elküldve: 2005-10-23 22:48 |
|
|
Szerintem azért ő az igazi! ops:
|
|
| Szerző |
|
Nefadar
Tag

Lakóhely: Bp
Regisztrált: 11.07.05 |
| Elküldve: 2005-10-27 11:22 |
|
|
nos természetesen nekem Kronos a kedvenc mellékszereplőm 
Nefi
"Üdvözlet testvér!" |
|
| Szerző |
|
bhelga
Tag

| Elküldve: 2005-10-28 12:35 |
|
|
Aszem ebbe biztos voltam :wink:
|
|
| Szerző |
Re: Mellékszereplők |
Renton
Tag

| Elküldve: 2005-10-29 14:31 |
|
|
[quote:3e5f2608e9="Falcon"]+Olyan dolgokat is tud, amit az "ál"Methos nem tudott.És amikor ott a kertben kérdezett valamit Methos az áltól, akkor az nem tudott válaszolni :!: +Ha ennyire békepárti volt régen is akkor tutira nem élte volna túl!(Arra gondolok, hogy nem viselt kardot stb..)Úgyhogy én úgy gondolom(ami nem azt jelenti, hogy így is van), hogy a mi Methosunk az igazi :!: (Mármint Peter W.) [/quote:3e5f2608e9]
És ki tudja azt,hogy a feltett kérdésekre a kertben,őmaga tudta-e a választ?
Az ál-Methos meg lehet,hogy csak nem akart válaszolni. Talán nem érezte úgy,hogy egy vadidegennek ilyen dolgokat el kellene mesélnie ! Sokféle lehetőség kínálkozik,tényleg a fantáziánkra van bízva a dolog.
Lehet,hogy csak az utóbbi pár évtizedben vált meg a kardjától!
"Én még a lovagiasság kora előtt születtem" |
|
|
| Szerző |
|
Zsóka
Tag

| Elküldve: 2005-10-30 16:44 |
|
|
Hát ez egyre szövevényesebb.Methosnak biztos tetszene.
Üdv
Zsóka |
|
|
| Szerző |
|
Nefadar
Tag

Lakóhely: Bp
Regisztrált: 11.07.05 |
| Elküldve: 2005-11-01 09:48 |
|
|
[quote:061a844096="bhelga"]Aszem ebbe biztos voltam :wink:[/quote:061a844096]
nem is tudom, miért :wink:
Nefi
"Üdvözlet testvér!" |
|
| Szerző |
|
bhelga
Tag

| Elküldve: 2005-11-05 08:33 |
|
|
[quote:7e8a2cd158="Nefadar"][quote:7e8a2cd158="bhelga"]Aszem ebbe biztos voltam :wink:[/quote:7e8a2cd158]
nem is tudom, miért :wink:[/quote:7e8a2cd158]
Női megérgzés 
|
|