:: Hegylakó ::
   KezdőlapGYIKKépekKapcsolatMeghívó
2026 February 22 - 18:00:16   
Idézetek
"De hát te élsz... Hogyhogy nem haltál meg?" (Rachel)
Navigáció
HEGYLAKÓ
1982-2006
Tartalom
Epizód-ismertetők
Mikor történt
Rendezők, írók
Szereposztás
Szinkronszínészek
Zene
Humor

Navigáció
GYIK
Képek

Társoldalak
ÁTJÁRÓ NAP
HUNLANDER archivum

Menü
Linkek
Hírek
Cikkek
Legújabb képek

Legújabb cikkek
Magyar ásványvizet r...
Christopher Lambert ...
A segítőkész halhata...
Christopher Lambert ...
Korhű jelmezben foga...
Legújabb linkek
Highlander: The Game
The Methos Chroni...
Jim Byrnes magyar...
Lost Colony - kép...
A "Forrás" zenesz...
Születésnapok
Christopher
Lambert
március 29.
Sean Connery
augusztus 25.
Clancy Brown
január 5.
Beatie Edney
október 23.
Roxanne Hart
július 27.
Freddie Mercury
szeptember 5.
Adrian Paul
május 29.
Jim Byrnes
szeptember 22.
Peter Wingfield
szeptember 5.
Marcus Testory
május 5.
Bruce Payne
november 22.
Lisa Barbuscia
június 18.
 Fórumtéma megtekintése
:: Hegylakó :: | Hegylakó: a sorozat | Zene
Szerző Chamber - Marcus Testory
Zsuzsa
Fő Adminisztrátor

Felhasználó avatara

Lakóhely: Érd
Regisztrált: 26.06.05
Elküldve: 2006-03-22 09:15
Sziasztok!

Nos, hogy tetszett, amit a Talalkozon mutattam a Chamber-bol?

Aki nem volt ott: a "Chamber" Marcus Testory (Caspian - Lovas epizodok) legujabb zenekara. Leeds-ben szinte egesz szombat este O szorakoztatott minket a vacsoran, es en azota egyszeruen IMADOM a zenejet. smiley

Lehet, hogy mar hallottatok rola, hogy annakidejen Marcus irta a zenet a Modern Prometheusz c. HL epizodhoz (Byron-Methos-Duncan). Annak a zenekaranak a neve M.E.L.T. volt. A Chamber egeszen mas stilusu zene. Ez mar a hangszerelesbol is kiderul: gitar, hegedu, zongora. Es termeszetesen Marcus felejthetetlen hangja. :wink:

En folyamatosan ezt hallgatom, miota visszajottem Leeds-bol. Egyszeruen nem tudok betelni vele, mindig talalok benne valami ujat, amit addig nem hallottam meg.
Nekem legjobban ez az album (Miles Away) tetszik, amit mutattam, de a tobbi daluk is nagyon jo, van olyan kozottuk, ami kicsit fantasy-jellegu, kicsit kelta, kicsit gotikus.

A hivatalos honlapjuk:
http://wwww.chamber-online.de
Bar nagyobbreszt nemet nyelvu, azert akadnak rajta angolra leforditott oldalak is.
Sot, a dalokat is le lehet tolteni mp3-ban (bar lehet, hogy csak reszleteket, ezt nem tudom, mindenesetre, aki nem ismeri oket, annak erdemes belehallgatnia).

Ha tetszett, meg lehet szavazni a Sziget oldalan (http://www.sziget.hu/fesztival/kivansaggep), fantasztikus lenne, ha meghivnak oket!!!... smiley :lol: smiley

Zsuzsa
"Mi casa es su casa" - Methos
Szerző
bhelga
Tag

Felhasználó avatara

Lakóhely: Szombathely
Regisztrált: 08.07.05
Elküldve: 2006-03-22 11:47
Ahogy már mondtam, nekem nagyon tetszett!!! Az egyik számukat meg tényleg ismertem, bár fogalmam sincs, hogy mikor és hol hallottam, de a fülemben volt! Szeretem az ilyen típusú zenét!
Megyek és szavazok rájuk is, így már hármat írok be ! Christ, Jimet és Chamebert smiley

Tsók: Helga
Szerző Max
Zsuzsa
Fő Adminisztrátor

Felhasználó avatara

Elküldve: 2006-03-22 12:33
[quote:73d6ce50c9="bhelga"]Ahogy már mondtam, nekem nagyon tetszett!!! Az egyik számukat meg tényleg ismertem, bár fogalmam sincs, hogy mikor és hol hallottam, de a fülemben volt! Szeretem az ilyen típusú zenét!
Megyek és szavazok rájuk is, így már hármat írok be ! Christ, Jimet és Chamebert smiley[/quote:73d6ce50c9]
Szia!

Oke, este a levlistan is buzditom a tobbieket a szavazasra. Vegtere is idevalosiak a szomszedba, Nekik nem egy tavolsag atruccanni a Szigetre. smiley

A kulonos az, hogy Ori is azt mondta, hogy ismeri azt a szamot, de o sem emlekezett ra, hogy hol hallotta.

Majd megkerdezem Marcustol, jartak-e mar valaha Magyarorszagon... smiley

Ja, hogy honnan tudom Marcus e-mail cimet?!

Ez eleg vicces sztori... Mikor visszajottem, es vegre meg tudtam hallgatni a szamaikat, es ratalaltam a hivatalos oldalukra (+shop), radobbentem, hogy nem tudok Chamber-es gyuru, polo es sapi nelkul elni, ezert rendelni szerettem volna a neten keresztul.
Csakhogy nem talaltam Mo.-ot a kivalaszthato orszagok listajaban, ezert irtam az oldalon talalhato formra, ahol mindenfele kerdest fel lehet tenni a rendelessel meg barmi egyebbel kapcsolatban.

Par ora mulva meg is jott a valasz: nem Hungary-kent, hanem Ungarn-kent van fent az orszag a megrendelon (mivel nemet az egyuttes, gyanut foghattam volna, es megnezhettem volna ott is, de akkor nem jutott eszembe smiley ).

Borzasztoan megorultem a valasznak, de majd' leestem a szekrol, mikor meglattam, milyen cimrol jott a mail: [b:73d6ce50c9]testory[/b:73d6ce50c9] @
Viszont az alairas helyen nem Marcus neve, hanem Max diszelgett!
Gondoltam, biztosan a testvere, esetleg asszisztens, akinek az a dolga, hogy a levelekre valaszoljon... Megbeszeltuk a rendeles reszleteit, en aradoztam neki Marcusrol(!!!), hogy milyen fantasztikus volt a koncert Leeds-ben, aztan annyiban maradtunk, hogy akkor varom a csomagot.

Napokig nem hagyott nyugodni ez a mail, illetve e-mail cim, es tegnap nekialltam, hogy kicsit tobb infot megtudjak Rola, es az egyuttesrol.
Erre a legelso lapon, amit talaltam az all hogy [b:73d6ce50c9]Marcus[/b:73d6ce50c9] nickje/beceneve [b:73d6ce50c9]Max[/b:73d6ce50c9]...

Ugyhogy most eleg hulyen erzem magam. smileyops:
Amint megjon a csomag, irok a cimere... es nekiszegezem a kerdest. smiley smiley smiley

Zsuzsa
Szerző
bhelga
Tag

Felhasználó avatara

Elküldve: 2006-03-23 18:48
Én szavazok rendelültelenül! A kivánsággép már felismeri, ahogy Jimet és Chirst is.
Azt hiszem Jim és Chris csak hiú ábránd, de tudod, hogy sosem adom fel smiley

HŰŰŰŰ smiley Ez tetszik!! Lehet, hogy tényleg jókat mulatott, de "szólhatott" volna smiley smiley smiley

Szerző Max
Zsuzsa
Fő Adminisztrátor

Felhasználó avatara

Elküldve: 2006-03-24 22:06
Sziasztok!

[b:eb0adabc55]Fantasztikus hireket kaptam Max-tol!!![/b:eb0adabc55] smiley smiley smiley smiley

Eloszor is [b:eb0adabc55]O tenyleg Marcus[/b:eb0adabc55], es azt gondolta en is tudom ezt, mivel altalaban igy ismerik ot az emberek... smiley smileyops:

Masodszor, irtam Neki a Szigetrol, elkuldtem a linket is, es azt mondta, nagyon szeretne ott jatszani, utana fog nezni a lehetosegeknek, beszel a menedzsmentjevel!!!! :wink: :lol: smiley
Ugyhogy kerek mindenkit, [b:eb0adabc55]szavazzatok renduletlenul a Chamber-re a Sziget honlapjan a Kivansaggeppel[/b:eb0adabc55]:
http://www.sziget.hu/fesztival/kivansaggep

Es mivel szeretnek egy magyar nyelvu honlapot kesziteni a Chamber-rol, kertem, hogy hadd hasznaljam a hivatalos oldalakon levo anyagot... nagyon aranyos volt, azt mondta, utananez es vagy o vagy az egyik munkatarsa jelentkezik hamarosan. Biztos vagyok benne, hogy meg fogjak engedni.

Ja, es a csomagom is uton van, amit rendeltem... smiley smiley smiley

Ennel jobb hireket nem is varhattam!!!! :lol: :lol:
Egesz hetvegere feldobott, sot szerintem egesz agusztusig kitart nalam az euforikus hangulat - plane, ha tenyleg eljonnek a Szigetre!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsuzsa
Szerző Zene
Falcon
Tag

Felhasználó avatara

Lakóhely: Budapest
Regisztrált: 18.08.05
Elküldve: 2006-03-27 07:29
Szia Zsuzsa!
Szavaztam neked is a sziget oldalán.Tök jó,hogy levelezgetsz vele.Nem csodálom,hogy fel vagy dobva. smiley
Ja!Sajna a link amit betettél nem mutat semmilyen oldalra de majd rákeresek a neten és meghallgatom,mert már nagyon érdekel.
Szia!

"Az élet a változásról szól, arról, hogy megtanuld elfogadni azt aki vagy - a jót és a rosszat egyaránt-"
Szerző
Zsuzsa
Fő Adminisztrátor

Felhasználó avatara

Elküldve: 2006-03-27 08:09
Szia Falcon!

Koszonom.

A helyes link ez: http://www.chamber-online.de
(nagy igyekezetemben eggyel tobb 'w'-t irtam bele az elso hozzaszolasomban... smiley))

Zsuzsa
Szerző
bhelga
Tag

Felhasználó avatara

Elküldve: 2006-03-27 17:22
Nagyon örülök!!!!!!! smiley smiley smiley smiley
én szavazok rendületlenül! smiley

Szerző Zene
Falcon
Tag

Felhasználó avatara

Lakóhely: Budapest
Regisztrált: 18.08.05
Elküldve: 2006-03-28 07:56
Szia Zsuzsa!
Köszi a linket,de sikerült már elötted megtalálni!Sajna nem tudom meghallgatni a zenét,mert ahogy rákattintok a letöltésre egyből kiírja,hogy a lap nem jeleníthető meg.Sajna így jártam. smiley Neked pedig több gépről is szavazok úgy mint a többieknek,hátha eljönnek!
Szia!

"Az élet a változásról szól, arról, hogy megtanuld elfogadni azt aki vagy - a jót és a rosszat egyaránt-"
Ugrás a fórumra:
Hegylakó: történetek
Levelezési Lista

Levelezési Lista
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Még nem regisztráltál?
Kattints ide!

Elfelejtetted jelszavad?
Kérj újat itt.
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

Mary_OHara
2009/02/23
köszi Zsuzsa! smiley Megnézem! Látam azt arészt de kiesett a tudatomból, hogy ő is benne van, Kiváncsian várom.

Zsuzsa
2009/02/22
Szia Mary_OHara! A jövő héten láthatod őt a TV2-n a Grace megmentése/Saving Grace (1. évad 17. epizód) c. részben.

Mary_OHara
2009/02/21
ha jol tudom Georges Corraface is szerepel egy részben, Azt már nem tudom, hogy melyik évadban. 22-dik rész az biztos.

Amanda26
2009/01/11
BUÉK Mindekinek!:-)

Eowyn
2008/12/22
Sziasztok! Mindenkinek nagyon boldog Karácsonyt kívánok! smiley

MeLissa
2008/11/16
Tegnap fel voltam háborodva! Nem a 2. résznek kellett volna mennie? Helyette ment a 4. Gondolom egy-két hónap múlva le is veszik a műsorról! smiley

Eowyn
2008/11/12
Szívesen :-) Igaza volt a port.hu-nak, tényleg a legelső rész volt. Örültem, mint majom a farkának *music* Zsu: írtam privát üzit

Zsuzsa
2008/10/28
Szia Eowyn! Köszi a híreket! smiley

bhelga
2008/10/27
Köszi Éowyn! Aktivizálom magam smiley

Eowyn
2008/10/27
A részleteket beírtam a fórumba, kérlek, nézzétek meg!

Archívum
Fight Spam
406771 látogató