Bemutatkozás

A Horizont Happ Band -Kecskemét

Tisztelt Érdeklődők!

Tisztelt Rendezvényszervezők!

Ha önök az átlagnál jóval "többet" szeretnének "kihozni" bármilyen rendezvényükből, akkor szeretném figyelmükbe ajánlani a Horizont Happy Band nevű kecskeméti zenekart, amely több - a megrendelő igényeihez igazodó formációban 2-5 főig terjedő zenekari létszámmal válla fellépéseket. A zenekar női és férfi énekesből, gitár; saxofon-clarinét továbbá billentyűs hangszer(ek) kombinációjából áll.


Nagy hangsúlyt fektetünk a repertoár sokszínűsége és a technikai eszközök magas színvonala mellett az énekek minőségére is. Gyakran 2 fő - férfi és női énekes is szerepel a formációkban a jobb hangzás érdekében egyszerre. A férfi énekes Olasz Csaba, aki a kecskeméti Katona József Színházi szerepei mellett a Voice tehetségkutatóban szerzett országos elismertséget. A női választható - énekes szekció tagja Kis Gyöngyi, aki musical szakot végzett, képzett énekes és Marssó Rita kiváló hangú Musical stúdiós énekes is.


2018.évtől igény szerint a zenekar már a szintén kecskeméti kötődésű Balog Brigivel, a Star Academy énekes tehetségkutató egyik kiválóságával is vállal - több közös és sikeres produkciót követően - fellépéseket.


Átlagosan 15-20 év zenészmúlt a jellemző a zenekarban, valamennyien zenei végzettséggel és képzettséggel is rendelkezünk. Repertoárunk az igényekhez igazodva folyamatosan frissül, így a 60-as évektől egészen a napjainkig hallható és ismert hazai és nemzetközi előadók beat, latin, disco, rock, rock -and - roll , stb..stílusú dalaiból, továbbá igény szerint mulatós dalok sokaságából tevődik össze.


Önálló műsorral rendelkezünk vacsorák előtti-közbeni-utáni időszakára is egy operett, Musical és Kuplé összeállítással - a két énekes felállásban -, amely a tapasztalatunk szerint egyedivé tehet bármely rendezvényt, így vendégfellépőkben sem biztos, hogy gondolkodniuk kell.


Soha nincs állandó műsorunk, mindig az adott közönség igényeit próbáljuk felmérni és ahhoz igazítjuk az elhangzó dalainkat.


A zenekar modern és a legmagasabb minőségi igényeket is kielégítő hangszereket, továbbá hang és fénytechnikát(pl:KorgPa4X billentyűs hangszer, Shure és Audio-Technika mikrofon, QSC hangrendszer, Allen Heath Keverőpult stb..) használ.


Vállaljuk céges rendezvények, bálak és kisebb-nagyobb családi események, esküvők zeneszolgáltatásának lebonyolítását, külön igény és megegyezés szerint családi és egyéb események kül- és beltéri hangosítását(pl:esküvői szertartás,születésnap)fénytechnikai kivitelezését.


Néhány főbb referenciánk 2009-2018 években:

Kecskeméti Főiskolák Bálja 2009

Szilveszterek: Sarlóspuszta Club Hotel;Granada Wellness Hotel Kecskemét; Hotel Három Gúnár Kecskemét

Katona József Színház - Színészbál (2012.01.21.)

Lions helyi Bálak Kecskemét (2013-2018 )

Lartigiano Fiera - magyar pavilon - Olaszország (Milánó 2015)

Nemzetiségek Bálja -Kecskemét

Országos Lions Bálak 2016-2018 ( Intercontinentál Budapest;Stefánia Palota)

Rotary Bálak (Kecskemét 2017-2018)Bízom abban, hogy érdeklődését sikerül felkelteni a honlapon található információkkal és a jövőbeni rendezvénye sikeréhez mi is aktívan hozzájárulhatunk.

Amennyiben további információkra van szüksége kérem, tiszteljen meg bennünket megkeresésével a feltüntetett elérhetőségeken.

A honlap teljes tartalommal való feltöltése folyamatos.horizonthband@gmail.com

06 20 427-0002

Glaj Pál zenekarvezető
Utolsó módositás: 2018.03.18 19:20
-- Ezt az oldalt 11150 alkalommal tekintették meg. Utoljára: 2024.05.18 08:22 -- Az oldal összes látogatóinak száma: 20224 (2011.01.01-től)  -- Jelenleg 0 látogató nézi az oldalt --
© Copyright 2010 Horizont Happy Band | Ajánlott böngésző: Internet Explorer 1024*768 | © Site Design 2010 Created by M.Joe