Szerző Téma: Peitler Jozsef jelentkezési lapja tűzoltó főnöknek!  (Megtekintve 83 alkalommal)

Bana777

• Newbie
  • *
  • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • Chrome 31.0.1650.63 Chrome 31.0.1650.63
    • Profil megtekintése
Peitler Jozsef jelentkezési lapja tűzoltó főnöknek!
« Dátum: december 12, 2013, 05:34:47 am »
IC:
Születési ideje: 1981.11.03
Jogosítvány: B kategóriás
Telefonszáma: Jelenleg nincsen, hamarosan vásárolok készüléket!
Munkái: Régen tagja voltam a MERKÚR vámkommandónak a NAV ban Főhadnagyként! Jelenleg taxis vagyok!
Másodállás: Faszállítóként dolgozom ha van egy kis szabad időm és kicsit kiegészítem a fizetésemet vele!
Rövid személyleírás: Peitler Jozsef vagyok 1981.11.03.-án születtem BS-ben a kikötői kórházban!!!!!!! Gyermekkoromat is BS-ben töltöttem! Nagyon szerettem autókkal foglalkozni, szerelni!! Apámmal állandóan kocsikat bütyköltünk és a mai napig is ez a hobbim,persze csak ha van egy kis szabad időm!! A MERKUR Vámkommandó Főhadnagya voltam 2003 és 2005 között! Ez az akkori társaság sajnos felbomlott! Jelenleg Taxisként dolgozom!! Szeretnék változtatni ezen és új munkát keresni hogy segítsek az embereken és a bajba jutottakon!

Aláírás: Peitler Jozsef

OOC:
Mennyi az aktivitásod: Naponta a gépnél szoktam ülni 12-14 órát! Magántanuló vagyok! És amikor vannak emberek a Holiday-on mindig jövök rpzni!
RP Szabályokat tudod/betartod?: Igen tudom a szabályokat IC-OOC-t nem keverek, és be is tartom azokat!!!!
Hány éve RP-zel? : 3 éve kezdtem egy kisvárosi szerveren! Voltam többször a holiday-on is!
Játszott óráim: 28
IRL Kor: 18
Büntetőpont: Nincsen!
Ts Használata? : Használom a ts-t mindig elérhető vagyok rajta szinte!
Mikrofonod: Van mikrofonom is!
Egyéb: Elegem van abból hogy inaktív a tűzoltó parancsnok!!! Nagyon szeretnék egy kis RP-t vinni a holiday-ra azzal ,hogy fellendítem a tűzoltóságot! Nem kellene az embereket nonosan kitépni a kocsiból mikor beragadnak, hanem minket lehetne hívni a helyszínre! És lenne RP! Ez az egésznek a lényege! Persze ha van tűzoltó leader akkor rendben van! De legyen aktívabb és toborozzon!!!!!!! Ennyi lenne! Elbírálásotokat előre is köszönöm és elnézést hogy kicsit keveset írtam!!!!!!

Tisztelettel : Peitler Jozsef