Szerző Téma: Miért kaptam BAN-t?  (Megtekintve 89 alkalommal)

Sandra_Bride

• Newbie
  • *
  • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • Firefox 25.0 Firefox 25.0
    • Profil megtekintése
Miért kaptam BAN-t?
« Dátum: december 17, 2013, 06:53:44 pm »
Sziasztok! Azért fordulok most hozzátok, mert a szerveren BAN-t kaptam. Ezzel nem is lenne semmi gond, ha megérdemlem, de fogalmam sincs miért bannoltak. Semmi olyat nem csináltam ami miatt ezt kiérdemeltem volna. (Nem hazudok, ha történt volna ilyen eset, akkor nem írnék, és belátnám a helyzetem). Nem tudom ki bannolt le, asszem vmi D betűs (de nem biztos). Elmondom ami történt. Szóval kérdeztem az adminokat, hogyan, hol kell jelentkezni frakcióba. Válaszoltak. Valamelyik ezt írta, valamelyik azt. Mondtam nekik, hogy mindenki mást mond, valamelyik admin ezt írja, valamelyik azt. De nem tettem oda semmi egyéb szót. Semmi trágár, csúnya szó, semmilyen szmájli. Aztán tájékoztattak, és letettem asztalra a játékot, hogy elkezdjem írni a jelentkezésem. Majd amikor kilépek, hogy ne AFK-oljak, majd visszalépek, mert eszembe jutott még 1 kérdés, erre ez az üzenet fogad: XYZ bannolt a szerverről: Köszi a szép szavakat. Pedig tényleg nem mondtam semmi csúnyát. Szóval utánanéznétek, mert IP szerint bannoltak, és télleg nem tudom miért. Köszi a segítséget előre is!