Neve:Nagy_Benjamin
Születési helye, ideje:-Las Venturas; 1980 Augusztus 4.-
Mióta él a városban? 1-éve élek a kis varosban
Neme:-Férfi.-
Állampolgársága:-Magyar állampolgár.-
Ismer valakit a Los Santos Police Department köreibol?-Nem.-
Lakcíme:-jelenleg nincsen
Szolgált már valaha más rendvédelmi szervezet köreiben?-Igen szolgáltam.-
Miért pont maga legyen akit felveszünk?(ajánló levél 4-5 mondat)-Úgy gondolom , hogy jól bánok az emberekkel , és ha kell a fegyverrel is.
Jó a beszélokém ,és éles helyzetben hamar vág az eszem,És szeretném magam kipróbálni.-
Jelenlegi munkahelye:-Jelenleg civilként élem mindennapjaim.-
Korábbi munkahelye(i):-
-Class City Fire Department.
-Class Oktatási Központ.
-Nemzeti Adó- és Vámhivatal.
-Class City Military Forces.-
Miért szeretne a Los Santos Police Department köreiben szolgálni?(3-4 mondat)-Édesapám, mindig a jóra és a becsületre tanított,
itt úgy gondolom elérhetem azt amit édesapám kért tollem-
Elfogadja hogy szükség helyzetben akár 24 órás szolgálatban kell lennie?-Természetesen, igen.-
~Önéletrajz(15-20 mondat)~
Nagy_Benjamin a nevem és 1980 Agusztus 4.-én születtem a Las Venturasi korházba. Apám, Mark D Aquies a sárkány
kaszinót vezette,de sajnos elhunyt egy ismeretlen betegségben. Édesanyám , Kovács Margit , o nem dolgozott mert
apám eltartotta a családot. Anyám születésemkor meghalt. Apám nevelt fel nagyszüleimmel együtt.
Apám,halála után a Sárkány kaszinót nem én vettem át,hiszen volt egy nagyobb korú unokatestvérem,és övé lett a cég.
Mivel unokatestvérem nem szeretett , kiközösített a családból,és a magam útját kellet járnom.
Elköltöztem Los Santosba , ahol most is élek és beálltam egy úttisztítói vállalatba. Két évig itt dolgoztam,de itt
a fonököm bunkó módon elhajtott, mert nem kedvelt, és kellet a kifogás.Mindezek útán beálltam kamionsofornek.
Ez igazán tetszett, sok bejövetelem volt és kevés kiadásom. A sok bejövetel miatt , tudtam magamnak egy hotelben
szobát kivenni. Ezek elött az úttisztítói vállalattól kapott kis lakásban aludtam, és a kamion fülkében.
A söforködést sokáig muveltem, mert szerettem bejárni a Városokat. A rádiókban sok balesettrol hallottam,
és gondoltam megpróbálom kivenni a részemet abban , hogy beállok tuzoltónak. Be is álltam, de sokáig nem dolgoztam
ott. Sokáig munkanélküli voltam, de most rátalátam az én szakmámra,mégpedig a favágóra. A Favágást muvelem most is.
Favágs közben sokat hallom a rendor autókat elszáguldozni az utakon szirénázva.Most újra visszaálltam a kamionos
vállalathoz, és szabadidomben a detektív szakmát sajátítom el.
Sok gondolkodás után úgy döntöttem , hogy én is szeretém magam kipróbálni.
Ezért jelentkezem ide a Los Santos Police Department-ba.
~Speciális kérdések~
Hogy zajlik le egy szakszeru igazoltatás, lépésrol, lépésre?-Bekapcsolom a szirénát és megafonba leszólítom az illetot , hogy húzódjon le a szegély mellé. Ezek után járortársam elkéri az iratait miközben én az illeto jármuve elott állok a járorkocsival. Ha megfelelt minden papír és az illetonél sem volt illegális dolog, akkor szép napot kívánunk és továbbhajtunk.-
Minként fog el egy menekülo jármuvet?-Bekapcsolom a szirénát és a megafonba felszólítom a gyanúsítottat , hogy húzódjon félre, ha nem teszi harmadik felszólításom után sem, erosítést kérek és elkapjuk a bunözot. Adott esetben fegyveremmel a jármu gumijait próbálom roncsolni, hogy el tudjuk csípni.-
Jellemezze az MP5 típusú gépfegyvert:-Gyors és pontos, sok loszer elfér a tárban , erosnek nem mondanám de elég ahhoz hogy a megfeleo helyen és idoben használni tudjuk a megfelelo módon és célpontra.-
Jellemezze az M4A1 típusú gépkarabélyt:-Hasonlóan jellemezném mint az MP5 típusú fegyvert, azonban ez mindenben jobb és nagyobb teljesítményt nyújt akár mivel szemben.-
Miként cselekszik egy bankrablás folyamán?-Eloször is lezárni a helyszínt , hogy a civilek ne sérüljenek meg.
Ezek után ha esetleg valaki tud információkat kikérdezni,hányan vannak, hol vannak a házon belül, vannak e túszok.
Mindezek után beküldeni egy egységet akik tárgyalnak a huligánokkal. Be kell menni és kihozni a túszokat és a rablókat elkapni, lebilincselni és bezárni oket a rács mögé , amit megérdemelnek.-