Hubertusz vendégház
Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
[ ]
Halak
e="LEFT: 83px; POSITION: absolute; top: 36px" codeBase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,0,0" height="650" width="630" classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000">
Házirend
A Hubertusz vendégház házirendje


Kérjük hogy figyelmesen olvassa el az alábbi házirendet, amely segítséget nyújthat a vendégház megfelelő használatához.

Parkolás: Kérjük, hogy autóikkal az arra kijelölt helyen parkoljanak.

Kert és épületek zárása: Eltvozáskor és éjszakára, kérjük a kapukat és az épület bejáratait kulcsra zárni.

Dohányzás: Az épületben dohányozni TILOS! A kertben van kijelölt dohányzóhely mely fedett terasszal el van látva, valamint kijelölt hely a szalonnasütő környéke.
Kérjük, hogy az elnyomott cigaretta csikkeket ne dobják el a kertben, mert a lenyírt füvet , a házigazda a saját állataival eteti fel. A dohányzásra kijelölt, helyeken hamutartók vannak kihelyezve.

Berendezési tárgyak használata: Kérjük a berendezési tárgyak rendeltetésszerű használatára! A ház régi bútorokkal van berendezve, melyek használata fokozott figyelmet esetleg nagyobb türelmet igényel. A dekorációs célt szolgáló régi használati tárgyakat, képeket ne vegyék le a helyükről és ne adják oda a gyerekeknek játszani, a dísztányérokat sem vegyék le a falról, étkezésre van tányér a konyhaszekrényben. A benti berendezési tárgyakat (ágy, ágynemű, stb) az asztalok és székek kivételével ne vigyék ki a kertbe. A fa asztalokat és székeket, kérjük óvják a nedvességtól, ne hagyják éjjel a szabad ég alatt!
A mikrohullámú sütőbe ne tegyenek be fémet tartalmazó tárgyat!!

Takarítás: A vendégházat a vendégek tisztán kapják meg és ott létük alatt maguknak kell ügyelniük a tisztaságra.

Szemét elhelyezés: Mindhárom apartmanban található szemetes, ha azok megtelnének a vendégek ott tartózkodása esetén, kérjük ürítsék ki az udvaron található nagy kukába.

Fűtés: A szobák fatüzelésű kányhával vannak felszerelve. A tüzifát a házigazda szolgáltatja. A vendégek rendelkezésére álló tüzifán és papíron kívül más anyagok pl.: műanyag égetése tilos! Soha ne hagyják őrizetlenül a tüzet amíg nyitva az ajtaja, ügyeljenek arra, hogy éghető anyag ne maradjon a kályha közelében, nehogy egy kipattanó szikra meggyújtsa azt. Tüzet rakni az arra kijelölt helyen lehet lehet.
Mivel a tűzrakóhely fedett, fa anyagú építmény, fokozott figyelmet igényel a tűzrakás. Nagy tűz esetén az építmény leéghet. Mielött ott hagynák a tűzrakó helyet, kérjük győződjenek meg róla, hogy a tüzet valóban eloltották!!

Kert: A kertet a házigazda gondozza. A kertben található gyümölcsökből a vendégek szabadon szedhetnek. Kérjük ügyeljenek a növény épségére, legyen az virág vagy gyümölcs a kiskertben.
A vendégház nem rendeltetésszerű használatából ill. a házirend megszegéséből származó károkért a vendégek anyagi felelősséggel tartoznak. A vendégek vagyontárgyaikért a házigazda felelősséget nem vállal!
Online
vendég: 1, tag: 0 ...

legtöbb 49
(tag: 0, vendég: 49) - 02 May : 19:00

Tagok: 6
Legújabb tag: judy
Powered By
e107
PHP
MySQL