Ashran PvP bemutató

Szerencsés, hogy a WoW készítői egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a PvP eventek népszerűsítésére. Ennek ékes példája a ma 19:00-kor kezdődő Play with the Blues: Ashran stream, melyet a

http://www.twitch.tv/wow

oldalon lehet megtekinteni. Számos “felkapott” játékos szereplését harangozták be, Hotted, Bajheera, és Treckie van külön kiemelve, de számos más híres streamerről is említést tesznek, akik szintén élőben közvetítik majd az eseményt.  További infó és az eredeti cikk: http://eu.battle.net/wow/en/blog/16520320/play-with-the-blues-ashran-live-stream-28-10-2014

Patch 6.0.2 crowd control infók érkeztek

  For The Alliance

  Sziasztok!

  Igyekszünk majd mindent megosztani ami PvP-vel kapcsolatos. Addig is itt egy kis videó, amit pár héttel ezelőtt csinált a ßanda…(link a videó menüben)

  Megújult a weblap

  Sziasztok!

  Mint láthatjátok  a klános weboldalunk egy kis átalakuláson esett át. Ennek a fő oka az volt, hogy az előző weboldalunk valamilyen rejtélyes módon úgy döntött, hogy Ő köszöni szépen, de nem működik tovább. Így sajnos Őt hátra hagyva tovább kell lépnünk egy új weboldallal, ami az előzővel ellentétben már Warlords of Draenor kinézetű és e107 helyett WordPress motoron megy. Ezzel egyetemben sajnos elvesztek a régi hírek és képek amik a régi weboldalon voltak, de ne csüggedjünk hisz kaptunk egy új, tiszta és szerintem átláthatóbb weboldalt mint amilyen az előző volt.

  Az előző weboldalunkon se volt túl sok értelme a regisztrációnak, így úgy döntöttünk, hogy a mostani weboldalra már nem lehet regisztrálni, inkább a klánnal kapcsolatos híreket, főbb eseményeket és elért céljainkat fogjuk közzétenni, szóval a regisztráció gombot ne keressétek!

  Bármilyen építő jellegű ötletet szívesen meghallgatunk a weblap kapcsán, szóval ha ötleted van ne habozz! Bátran keress minket!

  További jó játékot kíván a Hunok Mantrája vezetősége!