Pontos idő: 01 nov. 2025, 01:52
Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák
 Fórum kezdőlap » ► » Segítség

|     | Oldal: 1 / 1 
 | [ 4 hozzászólás ] |  | 

| Szerző | Üzenet | 

| bowling | 

|  Hozzászólás témája: Küldetés szerkesztése  Elküldve:  11 márc. 2016, 18:13  |  | 

| Csatlakozott: 06 márc. 2016, 00:06
 | 

| Sziasztok!
 Meg lehet azt oldani, hogy egy meglévő küldetést szerkesztek úgy, hogy kicserélem a szerelvényt? Amikor kitörlöm az eredeti vonatot és kicserélem akkor már nem tudom használni a küldetést.
 A V43-ast szeretném kipróbálni küldetésben. Tudok segíteni? Illetve található már előre megszerkesztett küldetés a vonathoz?

Segítséget előre is köszönöm!

|  | 

|  |   | 

| BarnaMedve02 | 

|  Hozzászólás témája: Re: Küldetés szerkesztése  Elküldve:  11 márc. 2016, 19:39  |  | 

| Csatlakozott: 05 szept. 2015, 15:11
 | 

| Igen meg lehet oldani.Úgy kell hogy lerakod azt a mozdonyt amivel játszani akarsz (jelen esetben a V43-ast) raksz fölé mozdonyvezetőfejet vagy minek nevezik, a meglévő mozdonyon lévő mozdonyvezetőfejet kijelölöd (hogy piros legyen) és jobb vagy bal klikkel áthúzod a "parancsokat" de sajnos mindig összekeverem melyik klikkel kell megcsinálni. De ha az egyikkel megy akkor a másikat már ne próbáld ki.
 Remélem nem mondtam hülyeséget és meg tudod majd csinálni. Ha rosszat mondtam akkor bocs, és ha rosszat mondtam ne legen belőle közfelháborodás.

Szívesen és Köszi!

|  | 

|  |   | 

| bowling | 

|  Hozzászólás témája: Re: Küldetés szerkesztése  Elküldve:  11 márc. 2016, 20:33  |  | 

| Csatlakozott: 06 márc. 2016, 00:06
 |  | 

|  |   | 

| BarnaMedve02 | 

|  Hozzászólás témája: Re: Küldetés szerkesztése  Elküldve:  12 márc. 2016, 09:13  |  | 

| Csatlakozott: 05 szept. 2015, 15:11
 | 

| Még egyszer Szívesen  

|  | 

|  |   | 

|     | Oldal: 1 / 1 
 | [ 4 hozzászólás ] |  |