Pontos idő: 21 júl. 2025, 00:28

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 204 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 21  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Alap Kérdések Topic
HozzászólásElküldve: 27 dec. 2014, 12:01 

TNH írta:
Elnézést, vèletlen Pü-ben küldtem választ...
[/quote]

Maradjunk akkor a pü váltásoknál! Ne itt foglaljuk feleslegesen a helyet.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 02 jan. 2015, 21:42 

Asareus írta:
Atthesz írta:
Sziasztok!
Először is új tagként Üdvözlök mindenkit! :)
Most vettem a fiamnak karácsonyra a TS2014-et és ehhez kérnék egy kis segítséget...
Először is van-e a programhoz magyarítás, és ha van hol? :roll:
Másodszor honnan tudok letölteni járműveket, activityket?
Köszönöm a segítséget!

Szia!
Először is sajnos nincs hozzá magyarítás. Magyar jármű itt az oldalon van. Jelenleg még csak egy, de rajta vagyunk hogy ez változzon.
Nekem is lenne egy kérdésem. Ha most vetted a játékot hogy lehet TS2014-ed? A játék tudtommal steames és ott autómatikusan fel frissíti újabbra. Bár lehet tévedek akkor elnézést kérek előre is :)

Szia!
Bocsi, hogy csak most válaszolok, a kérdésedre. Webáruházból rendeltem meg a játékot és egy kiegészítőt, Németországból hozták meg a TS2014-et.
Ami telepítés után frissítette is magát 2015-re, lefogyasztva a mobilnet keretemet! :evil:
Az a gondom, hogy a kiegészítő (Koeblitzer Mountain Route 3) nem akar elindulni a játékban, hiába telepítettem fel. :roll:
Mi lehet a gond?

Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 10 jan. 2015, 07:24 

Sziasztok!
Új Vagyok még itt,és nem Akartam új topicot nyitni!
Az lenne a Kérdésem,hogy letöltöttem egy pár kiegészítőt,és nem Találom hogy hova kell berakni,hogy a játékban megjelenjen!(V43-as mozdony+kocsik!)Válaszotokat előre is köszönöm!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 10 jan. 2015, 15:36 

Totya írta:
Sziasztok!
Új Vagyok még itt,és nem Akartam új topicot nyitni!
Az lenne a Kérdésem,hogy letöltöttem egy pár kiegészítőt,és nem Találom hogy hova kell berakni,hogy a játékban megjelenjen!(V43-as mozdony+kocsik!)Válaszotokat előre is köszönöm!

Lejjebb már többször leírtuk...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 14 jan. 2015, 21:22 

Szép estét mindenkinek!
A segítségeteket szeretném kérni, mert nem boldogulok a jelzőkkel a Railworks 2-ben.

Megmondom őszintén nem akarok pályát építeni, engem csak a gőzmozdonyok érdekelnek, és azokhoz szoktam saját scenariot gyártani a magam szájízéhez, de már meguntam hogy minden üres. Raktam be AI vonatokat, de innentől soha nem kapok zöld jelet, de volt olyan letöltött scenario is amiben két AI vonat összeütközött, szóval ezért szeretném megérteni ezeknek a "semaphore" jelzők működését.

Már több órát próbálkoztam vele, néztem youtube-on videókat, a tőmondatokban kimerülő angol tudásommal és a google fordítóval nézegettem angol leírásokat, de nem boldogulok vele.

Próbálkoztam egy üres pályán. Lefektettem 2 párhuzamos sínt, ami egymásba torkollik. Ezen próbálkoztam, hátha sikerül kitapasztalni a jelzők működését. Annyit akartam elérni, hogy az A mozdony az 1., a fővágányon közlekedő gép álljon meg a piros jelzésnél, amíg a szembejövő B gép lemegy a 2. mellékvágányra.
Kezdetben csak a 2. gépet engedtem rá, a jelző 0 pontját leraktam az 1. vágányra, a 1. linket meg a vágányon túlra arra a sínrészletre amin a B mozdony áll/jön. A jelző pirosra is vált, csak nem kapcsol vissza soha, mert a 0 pont az 1. vágányon van, nem a másodikon. Próbálkoztam az A mozdonnyal is, de hiába piros a jelzés, nem áll meg a 0 pontnál, hanem vígan pöfög tovább.

Próbálkoztam egy sima kereszteződéssel, az se működött, megmondom őszintén egyszer kínomban felhajigáltam mindenféle jelzőt, hogy majd hátha valamelyiknél megáll az A vonat, és legnagyobb meglepetésemre működött. Elindult az A vonat, átment egy csomó piros jelzésen, aztán megállt a legelső jelzőnél amivel a kezdetektől próbálkoztam, elment a B vonat, megkapta a zöld jelet, továbbment. Óóó egy álom, gyorsan megnéztem a jelző beállításait kivettem a többi jelzőt amiken átment a vonat és többet megint nem működött.... Visszadobáltam megint párat, de nem, nem tudom mire hibázhattam rá, mert csak egyszer láttam ezt a csodát, így már totál össze vagyok zavarodva...

A jelzők most a következő jelzőig érvényesek vagy a sínblokkokra érvényesek, mert látom a videókban hogy darabolják a síneket, hogy védjék a 0 pontot, a váltót stb.

Ha valaki tudna nekem egy kis segítséget nyújtani, tanácsokat az alapokról, annak nagyon nagyon megköszönném, mert nekem nem megy.
Nem akarom offolni a topicot ilyen alap szintű kérdésekkel, ezért privát üzenetben, vagy emailen is nagyon szépen köszönök bárminemű segítséget.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 15 jan. 2015, 10:31 

Üdvözlök mindenkit!

Szeretném megkérdezni, hogy ha veszek egy ts 2014 dobozos kiadást akkor abban tudom feltölteni a magyar és egyéb pályákat és járműveket? Esetleg valami tipp, hogy hol lehet megvásárolni? Használt is érdekelne. Köszönöm!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 21 jan. 2015, 16:26 

Szia mindenki!
Tud valaki kisvasúti mozdonyokat? Gőz, dízel egyaránt érdekel.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 22 jan. 2015, 11:14 
Ügyeletes Tiszt

Railfriend írta:
Szia mindenki!
Tud valaki kisvasúti mozdonyokat? Gőz, dízel egyaránt érdekel.

http://pikku.msts.cz/railsim.html

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 24 jan. 2015, 15:43 

Sziasztok!
Keresek olyan topicos "kollégát"., aki megvette a HRQ taurusokat. Segítségre lenne szükségem a vásárláshoz!

Előre is köszönöm! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 24 jan. 2015, 21:33 
Ügyeletes Tiszt

taurus503 írta:
Sziasztok!
Keresek olyan topicos "kollégát"., aki megvette a HRQ taurusokat. Segítségre lenne szükségem a vásárláshoz!

Előre is köszönöm! :)

Milyen Segítség kell a vásárláshoz?

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 204 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 21  Következő