csucspi írta:
TNH írta:
csabi írta:
Üdvözlet mindenkinek.
Én még új vagyok ebben a "szakmában" valaki tudna nekem segíteni ezzel a játékkal kapcsolatban hogy honnan tudok letölteni mozdonyokat és vagonokat mert innen az oldalról csak a v43-ast sikerült leszedni mást nem.
Jelenleg csak az itt fellelhető állomány érhető el, illetve ami a railsimulator.hu -n van. Ezen felül egy fizetős Taurus van csak, mint magyar jármű.
Bár nem magyar, de van köze hozzánk, mégpedig a ZSSK 350. Rohadtjó modell lett, van hozzá vezetőállás is. Innen tudod leszedni:
http://modely-msts.cz/railworks.htmlTNH írta:
csabi írta:
Üdvözlet mindenkinek.
Én még új vagyok ebben a "szakmában" valaki tudna nekem segíteni ezzel a játékkal kapcsolatban hogy honnan tudok letölteni mozdonyokat és vagonokat mert innen az oldalról csak a v43-ast sikerült leszedni mást nem.
Jelenleg csak az itt fellelhető állomány érhető el, illetve ami a railsimulator.hu -n van. Ezen felül egy fizetős Taurus van csak, mint magyar jármű.
Köszönöm szépen a válaszotokat.
Abban tudnátok segíteni hogy leszedtem a v43-as vonatot be is sikerült rakni minden nagyon jó csak kellene valami feladat hozzá mert most jelenleg csak olyat tudok csinálni hogy kiválasztok pár vagont utánapakolom és 22-23 km-et kell menni de semmi más.
Ezen felül még érdekelne ha van esetleg valami magyar map és vagonok meg az hogy képet hogy tudok csinálni? Mert nekem a (C:)-ben csak csinált egy Games mappát és annyi abban van benne minden de sehogy se tudok rájönni hogy képet hogy lehet csinálni vagy hova menti :/ .