Pontos idő: 19 júl. 2025, 17:50

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 204 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 21  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Alap Kérdések Topic
HozzászólásElküldve: 06 feb. 2015, 18:29 

motorasz1989 írta:
csucspi írta:
motorasz1989 írta:
Hali. A magyar vágányzatot hogyan tudom berakni a játékba? az rwp-t leszedtem, az utilities-el be is tettem ,illetve leszedtem a vmw-t is, amit nem tudtam hova kell rakni, viszont kutakodtam, és beraktam az assets/hun/mav mappába, de az editorban nincs benne a vágányzat.

Létrehoztam egy témát a Segítség Topik alatt, leírva hogyan kell beüzemelni a vágánycsomagot. Nézz(etek) be oda.

Köszi, ezt nem tudtam hogy szerkesztőn belül hol kell kiválasztani.
Még egy kérdés. A google maps segítségével való szerkesztésnél az hogy valós méretarányú legyen a szerkesztőben a réteg, azt hogyan tudom beállítani? Mert szerintem a vágány kicsit szélesebb mint a maps szerint.

Ezen nem lehet állítani.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 08 feb. 2015, 20:21 

szép estét mindenkinek.
Valaki tudna akk abban segíteni hogy leszedtem a v43-as vonatot be is sikerült rakni minden nagyon jó csak kellene valami feladat hozzá mert most jelenleg csak olyat tudok csinálni hogy kiválasztok pár vagont utánapakolom és 22-23 km-et kell menni de semmi más.
Ezen felül még érdekelne ha van esetleg valami magyar map és vagonok és hogy a mapot hogy kell belerakni a játékba.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 09 feb. 2015, 16:49 
Állomásfőnök

csabi írta:
szép estét mindenkinek.
Valaki tudna akk abban segíteni hogy leszedtem a v43-as vonatot be is sikerült rakni minden nagyon jó csak kellene valami feladat hozzá mert most jelenleg csak olyat tudok csinálni hogy kiválasztok pár vagont utánapakolom és 22-23 km-et kell menni de semmi más.
Ezen felül még érdekelne ha van esetleg valami magyar map és vagonok és hogy a mapot hogy kell belerakni a játékba.

Szia,

Feladatot tudsz csinálni te is a játékban az editoron keresztül. Pontosan nem vágom hogy működik de ha tényleg nagyon hiányolod akkor egy kis kitartással sima.

itt van némi letöltés ami érdekelhet, pályaalap, gőzös, tehervagon: http://www.railsimulator.hu/download.php

Ismétlem itt is, hogy sajnos NINCS még kiadott magyar pálya. Ha ezt bárki megcáfolja annak csak borzasztóan örülni fogok :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 09 feb. 2015, 20:41 

csucspi írta:
csabi írta:
szép estét mindenkinek.

Szia,

Feladatot tudsz csinálni te is a játékban az editoron keresztül. Pontosan nem vágom hogy működik de ha tényleg nagyon hiányolod akkor egy kis kitartással sima.

itt van némi letöltés ami érdekelhet, pályaalap, gőzös, tehervagon: http://www.railsimulator.hu/download.php

Ismétlem itt is, hogy sajnos NINCS még kiadott magyar pálya. Ha ezt bárki megcáfolja annak csak borzasztóan örülni fogok :D

Rendben köszönöm a segítséged megpróbálkozom vele :) . Egyébként más map esetleg?
Még annyit hogy mapot hogy lehet berakni am?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 10 feb. 2015, 12:46 

Sziasztok!

Mondjuk engem is érdekelne a magyar pálya, akár még lassan dolgozgatnék is vele, haladnék a pályával...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 10 feb. 2015, 22:17 
Állomásfőnök

taurus503 írta:
Sziasztok!

Mondjuk engem is érdekelne a magyar pálya, akár még lassan dolgozgatnék is vele, haladnék a pályával...

Csatlakozom! Legyen elérhető.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 11 feb. 2015, 00:11 

Sajna nem jöttem rá hogy kell feladatott csinálni és ezt az editor dolgot sem leltem meg :/ .

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 11 feb. 2015, 07:30 

csucspi írta:
taurus503 írta:
Sziasztok!

Csatlakozom! Legyen elérhető.

Nekem egy olyan változat van meg, amin már Budaörsöt kijavítottam, viszont sajnos rossz trackrule-t használtam, így nem lehet küldetéseket csinálni rá, de attól még menni lehet. Mindjárt kirakom letöltések közé.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 16 feb. 2015, 13:36 

Hali. Nekem egy olyan bajom lenne, hogy többszörösen kiidegel a szerkesztő. 2014-et használok. Először azzal kezdte hogy szerkesztgetem a kis pályámat. Abbahagyom, majd amikor folytatnám akkor nincs talaj textúra csak kékség. Nem jutottam sokáig a szerkesztéssel így nem jelentett problémát újra kezdeni, de attól még idegesítő, mert mi lesz akkor amikor több heti építés után csinálja ugyanezt. Kezdtem egy új pályát, de ott már indulásnál ilyen volt. Franc essen belé, újra telepítettem a játékot. Most az új heppje hogy szintén amikor abbahagyok egy pályát, majd folytatni akarom akkor csak fekete az egész képernyő. Ezek mitől lehetnek. Előre is köszi.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 16 feb. 2015, 14:50 

motorasz1989 írta:
Hali. Nekem egy olyan bajom lenne, hogy többszörösen kiidegel a szerkesztő. 2014-et használok. Először azzal kezdte hogy szerkesztgetem a kis pályámat. Abbahagyom, majd amikor folytatnám akkor nincs talaj textúra csak kékség. Nem jutottam sokáig a szerkesztéssel így nem jelentett problémát újra kezdeni, de attól még idegesítő, mert mi lesz akkor amikor több heti építés után csinálja ugyanezt. Kezdtem egy új pályát, de ott már indulásnál ilyen volt. Franc essen belé, újra telepítettem a játékot. Most az új heppje hogy szintén amikor abbahagyok egy pályát, majd folytatni akarom akkor csak fekete az egész képernyő. Ezek mitől lehetnek. Előre is köszi.

Szia. A játék elég problémás néha de nem ennyire. Két lehetőség van. Az első hogy nem eredeti és ezért hibás. A második videó kártya hiba. Vannak olyan videó beállítások amit egyes kártyák nem szeretnek, vagyis a játék nem szereti :) Próbálj valami más felbontást állítani vagy a részletességen variálni.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 204 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 21  Következő