TNH írta:
Én pl. ezt nem markerekkel oldottam meg. Editorban belépsz a 2D térképre (9es gomb, nem numpad), odamész, ahol szeretnél dolgozni, felviszed a képernyő tetejére és közepére az egeret, majd megnyomod a narancssárga nyilat, és kilépsz a 2D térképből. Voile, és ott is vagy. Egy Berlin-Wittenberg táv úgy 10-15mp.

Szerk1.: Érdekes, ma kipróbáltam, és nem működött. Elvileg már kell valami billentyűkombináció, most keresem azt a videót, amiben említették.
Szerk2.: Megtaláltam

:
https://www.youtube.com/watch?v=Xy0qaW8mU6sPont így dolgoztam mostanáig, de nem erre gondoltam. Van úgy, hogy nincs meg a vágányzat és pl. 200-300 km-el kell messzebb kezdenem egy pályát, de nem tudom hova mozduljak, mert nem látom. Csak Google map-ra hagyatkozhatok editorban. A Magyar alapra dolgozom, ezért az alap kiinduló pontot nem mozdíthatom el, mert később a többi magyar pályát csak ezzel a kiinduló ponttól függően lehet egyesíteni.
Éppen ezért szeretném a Markeres megoldást, amely ablakában az általam megadott (állomás)nevekre kattintva a koordinátájára ugrik és már ott is vagyok. Ennek előnye a sok ki- és belépéseknél van editorból, magyarul kényelmesebb és hatékonyabb.