Xilitol és Floridos fogkefe

A nyírfából kinyert xilitolt a FAO/WHO a fogszuvasodás fő okozója, a streptococcus mutáns baktérium növekedését gátló anyaggá nyilvánította

Főbb jellemzői:

Az IRISANA fogkefék szálaiban elhelyezett antibakteriális összetevők – xilitol – kulcsfontosságúak a fogszuvasodás megelőzésében.

A fluorid beépülve a fogzománcba ellenállóbbá teszi azt a fogszuvasodással szemben, másrészt gátolja a foglepedékben található baktériumok fejlődését. 

A fogkefét akkor kell cserélni, amikor a szálak láthatólag deformálódtak. Használat után mossa meg, és tartsa egy pohárban, míg megszárad. Soha ne tartsa a fogkefét zárt dobozban vagy vízben, ez ugyanis kedvező táptalajt biztosít a gombák és baktériumok kifejlődésének.
Próbálja ki, és érezni fogja a különbséget