Tagokat keresünk!

2009. július 6.

Az 5. Sz.a.r. Fesztiválon lépett fel utoljára az Ironside zenekar Jancsovics "Janicsár" Máté dobossal és Bajusz "Bástya" Gábor gitárossal,akik kisegítő zenészként segítették a zenekart. Munkájukat köszönjük mindkettejüknek,a közös próbák,koncertek örök emlékként szolgálnak. Ezuton is kívánunk Nekik eredményes munkát sikereket és örömöt a zenélésben.
Ebből adódóan keressük ( még mindig) állandó posztra dobosunkat és szólógitárosunkat. Aki érez magában annyi tököt,az ne habozzon,akinek meg van ismerőse akit érdekelne a dolog,az külde hozzánk.
Mindenkinek nagy adag fémet az arcába!!!
A megmaradt Ironside: Jozef, Lecsó és Oszi

Elkészült az új weboldal!

2009. május 19.

Sziasztok! Ezennel köszönök minden kedves régi és új ismerőst a vadonat új IronSide weboldalon! Remélem tetszik az új dizájn, mi nagyon meg vagyunk vele elégedve! Köszönet érte a szabadszállási JAMMworks webstúdiónak!
Az oldal tartalma feltöltés alatt van, ezért előfordulhat, hogy egy-két funkció még nem elérhető. Igyekszünk minél rövidebbre fogni az átállás idejét.
Addigis ne feledjétek, hogy május 26-án Budapesten a Rocktogonban, május 29-én pedig Szabadszálláson a Vasúti Sörözőben játszunk a kiskunfélegyházi Black Szakadt (Black Sabbath tribute) társaságában!