I Am Alive


image

Pokoli események dúlják fel Amerika, és sok milliónyi család életét. Főhősünk ismeretlen okokból távol van épp a családjától, amikor bekövetkezik az Esemény.

Olyan, ki tudja milyen okokból bekövetkező események szenvedő alanyaivá válhatunk ebben a játékban, melyek nem egészen a science fiction kategóriába tartoznak, hiszen bolygónk, a Föld bármikor produkálhat ilyeneket.
Főszereplőnk szerettei lakóhelyükön, Haventonban élik mindennapjaikat a pokoli Esemény idején. Sam, kinek szemszögéből az egészet megismerhetjük és átélhetjük, a keleti partról - több mint egy évnyi gyaloglást követően! - tér haza, és szembesül a városban uralkodó, minden más helyen tapasztaltnál rosszabb helyzettel.
Több emeletnyi magasságig húzódó, sűrű és állandóan szálló porréteg és valamiféle hamu szennyezi a kevés belélegezhető levegőt, és emellett utórengések is árulkodnak arról, hogy mi okozhatta a teljes káoszt. Célod: megtalálni Julie-t a feleséged, és Mary-t, a kislányodat. S mindezt már magyar nyelvi támogatással teheted.

Lefordítva (2013):
* 259,653 karakter
* Egyedüli játékos mód

Kompatibilitás:
* A WRZ, és ilyen-olyan verziókkal tökéletesen működik!
* A fordítás a Ubisoft védelme miatt erősen valószínű, hogy az eredeti verzióval gondokat okozhat!

MEGJEGYZÉS:
A honosítás létrejöttét a Xentax-fórumnak köszönhetjük.


JAVÍTÁS:
Két kimaradt, így angolul maradt "Got it", és egy tárgy átadási üzenet javítása letölthető az oldalról. Az önkicsomagoló fájl esetében ugyanúgy add meg a játék elérési útvonalát!


TELEPÍTÉSI ADATOK:
Olvasd el a telepítőben leírtakat!
S neked csak egy kattintás, de nekem jól esne: köszönd meg kérlek a Magyarítások Portál letöltésénél a honosítást :)

KÉPEK A JÁTÉKBÓL:


image

image

image

image

Információk: