The Cave


image

A Double Fine híres arról, hogy vagy a megszokott stílusoknak ellentmondó, egyedi stílusban adják elő fantasztikus ötleteiket, vagy direkt szétrúgják a határköveket, és még annál is messzebb mennek - nem altáji humor, egyedi grafika, ötletesség, és kihívás: ezek jellemzik többnyire a játékaikat.

A Psychonauts, a Brütal Legend, a Costume Quest, és a Stacking (stb.) fejlesztőinek igazán elgurult a gyógyszere, amikor a The Cave fejlesztésébe fogtak.
A hét és teljesen különböző karakterű, képességekkel bíró választható karakter közül 3-at kell csapatba kell toboroznod és meghódítanod a Barlang mélységeit, felfedezve annak veszélyeit, titkait, és egyúttal a kalandorok életének misztériumát is.
A játékban logikai és platformer elemekkel találkozhatsz, meghintve humoros helyzetekkel, kikacsintásokkal. Amennyiben minden eredményt (achievements) el szeretnél érni a játékban, a STEAM fiókodban, bizony minimum 5 alkalommal kell végigjátszanod a játékot :)

Lefordítva (2013):
* 189,813 karakter
* Egyedüli játékos mód
* Kooperatív játék mód

Kompatibilitás:
* A fordítás a STEAM-es verzióra készült, azzal 100%-osan működik!
Fontos, hogy amennyiben a játék frissítést kap a rendszerben a honosítás esetleg nem működhet tovább!
* A WRZ, és ilyen-olyan verziókkal problémáid adódhatnak!

MEGJEGYZÉS:
A telepítőben majd olvasható, hogy a honosítást Bandris fórumozótársam (Magyarítások Portál) által kitaposott ösvény mentén készítettem.


TELEPÍTÉSI ADATOK:
Olvasd el a telepítőben leírtakat!
S neked csak egy kattintás, de nekem jól esne: köszönd meg kérlek a Magyarítások Portál letöltésénél a honosítást :)

KÉPEK A JÁTÉKBÓL:


image

image

image

image

Információk: