Wolfenstein (2009)


image

A 2009-es - vélhetően egy új éra első része - Wolfenstein folytatja a "Return to Castle Wolfenstein" által szabott hagyományt, modernebb köntösben.

Története során a régi ismerős, a nácik orra folyamatosan borsot törő amerikai titkos ügynök a Szövetségesek újabb feladatát hajtja végre Isenstadt kisvárosában, ahol egy okkult tudományok által igazolt, hatalmas erejű régiséget, és az általa táplált végtelen erejű fegyvert kell elpusztítania, ahogy tette az Über Soldat és a Feltámadás Hadműveletek ellenében is, korábban. A játékban misztikus erők, fegyver feljavítások, furcsa dimenziók közötti utazások, időmanipulálás, újabb furcsa kísérletek és katonák, szörnyek kerülnek kapcsolatba B.J. Blazkowitz-al. A fegyverek száma (hál' Istennek) nem végtelen, de így is találunk, vehetünk szép számmal, és természetesen, most is akad hatalmas erejű kütyü a kezünkbe - még a Hal Life 2-ből megismert gravitációs puskához hasonlót is használhatunk.

Lefordítva (2009):
* Egyedüli játékos mód
* Kooperatív játék mód

Kompatibilitás:
* A fordítás a dobozos verzióra készült, azzal 100%-osan működik!
* A WRZ, és ilyen-olyan verziókkal problémáid adódhatnak!

MEGJEGYZÉSEK:
* A honosítást az 1.0-ás és az 1.1-es verziókra egyaránt telepítheted, mert a telepítő csak egy szövegeket tartalmazó csomagot helyez el a játékban.
* A magyarítás csak és kizárólag szöveges fordítást tartalmaz, sem grafikai módosítás, sem szinkron nem készült a játékhoz!
* A feliratozást az Játékban, a Főmenüben tudod beállítani, mégpedig ezen az útvonalon: „Opciók” – „Játékmenet” – „Feliratozás” – „Bekapcsolva”
* A Játék alapvetően nem minden hosszú ékezet kezel megfelelően, ezért az "Ő/Ű/ő/ű" betűk helyettük azok rövid változatát használtam.
* A játékban olvasható "Scribe" itt nem azonos a jelentésével bíró Írnokkal - a történetben a vallató és különleges, kifejezetten a Thule Projektre vezérelt különleges SS ügynököket takarja.


TELEPÍTÉSI ADATOK:
Az itt olvasottak ellenére, olvasd el a telepítőben leírtakat!
Telepítő készlet: Tom Evin

+ A HONOSÍTÁS LETÖLTÉSE (2 MB)

A honosítással kiegészített játékhoz jó szórakozást kívánok! :)


.:i2k:.

KÉPEK A JÁTÉKBÓL:


image

image

image

image

Információk: