Bejelentkezés     Fordítások    Információ    Regisztráció    Elfelejtett jelszó   
     

    Információ
 
Az oldal célja
Az oldal célja, hogy a társasjátékok szabályainak (és egyéb típusainak) fordításait és annak változásait nyomon lehessen követni. Minden változást rögzíteni lehet, így elejétől a végéig lehet majd látni, hogyan halad a fordítás, kb. mikorral lesz kész.
Az oldal figyelésével elkerülhető az, hogy egy adott szabályt több fordító is elkezdjen, így fölösleges energiát fektetve a fordításba.
Fontos, hogy az oldalra magát a fájlt (szabály, segédlet, stb.) nem kell, és nem is lehet feltölteni, azok feltöltése elkészültük után továbbra is a megszokott oldalakra (BGG, Ketaklub) történik.
 
Regisztráció, bejelentkezés
A fordítások feltöltéséhez, módosításához, törléséhez regisztrációra, majd azt követően bejelentkezésre van szükség. Regisztrációhoz csak egy felhasználónév és egy jelszó szükséges, így minden fordításnál a módosításokat csak a fordító tudja elvégezni.
Mivel az oldalon nincs pótolhatalan adat, így jelszó megadásánál nincs semmi megkötés (jelszó hossza, kis- és nagybetűk, stb.), így akár 'aaa' is lehet a jelszavunk. A fordítások aktuális állapotának megtekintéséhez sem regisztrálni, sem bejelentkezni nem szükséges, így bárki csak egy oldalbetöltéssel tudja ellenőrizni, hogy az általa várt szabály fordításával hogy halad a fordító.
 
Jelszómódosítás, Elfelejtett jelszó
Jelszómódosításra bármikor lehetőség van, bejelentkezés után. Elfelejtett jelszó esetén az aktuális jelszót nem tudom visszaadni, mivel az adatbázisban a jelszavak tárolása titkosítottan (sha1) történik. Ebben az esetben egy új, ideiglenes jelszót tudok adni, amit első belépéskor módosítani kell.
 
Új fordítás felvitele
Amikor új fordítás készül, annak felvitelekor a következő adatokat kell megadni:
  • Játék neve, Játék BGG linkje, Fordítás típusa, Fordítás állapota
  • Várható befejezési dátum, Megjegyzés (ezek nem kötelezőek, csak tájékoztató jellegűek)
Egyszerre egy fordító neve alatt több fordítás is megadható. Érdemes az elkészült fordításokat is fent hagyni pár napig, hogy mindenki lássa, készen vannak, a fentebb említett oldalakról letölthetőek.
 
Fordítás adatainak módosítása, fordítás törlése
Ezen műveletek elvégzéséhez be kell jeleztkezni.
Módosítás a következőknél lehetséges: Fordítás állapota, Várható befejezési dátum, Megjegyzés (utóbbi kettő megadása nem kötelező).
A fordítás törlése egy kattintással elvégezhető a kívánt fordításnál.
 
Elérhetőség
Amennyiben kérdésed, észrevételed van, az LFG fórumán, vagy a BGG oldalán megtalálsz.
Felhasználónév: pityka
 


www.jatekszabaly.atw.hu | Készítette: pityka | 2012-2021