Kezdőlap
Hírek
Dalszövegek

Demo
Jericho
A Torzszülött

Video

Fotóalbum
KoncertfotókE-mail

 

 

 

A Jericho története...  
 

A Jericho együttes 1998-ban alakult, azóta folyamatosan működik, néhány tagcserével kísérve. A jelenlegi felállás 2009 nyarán alakult ki.

 

A zenekar jelenlegi tagjai:

 

Reaper: Ének

Attila: Bass

Pogi: Dob

Balázs: Gitár

Liu: Gitár

 

A zenekar 1999-óta folyamatos mozgásban van, mindenhol fellép, ahol lehetőség adódik rá.

Az első demo felvétel 2001-ben készült el, és jó visszhangja volt mind a szaksajtó, mind a közönség részéről. A következő demo felvételére 2003-ban került sor. Ez nem került terjesztésre, kizárólag promóciós célokat szolgál. Érdekessége, hogy 3 óra alatt, élőben került felvételre.

A zenekar repertoárjában a saját szerzemények mellett számos magyar és külföldi feldolgozás szerepel, így például Kinks, Black Sabbath, Dinamit, P. Mobil és P. Box dalok is.

Referenciaként említhetőek azon zenekarok, akikkel az együttesnek működése során alkalma volt előzenekarként együtt játszani, közülük néhánnyal többször is: P. Box, Lord, Kalapács Band, Tunyogi Rock Band, Blues Company, Beatrice, és sokan mások. Fennállásának kezdete óta a zenekarnak számos motoros találkozóra is sikerült eljutnia, és jó kapcsolatot kiépítenie a rendezoséggel, melynek köszönhetoen azóta többnek állandó vendége is. Ezek közül a jelentősebbek: Devils MC Debrecen, Ghost’s MC, Speed Riders, Condors Of The Road, és a Gas Killers találkozói.

     
Made by: Liu