FRISSEK, HÍREK

  
November 22.

     ÚJ MODULOK

 Írta: EnCY

Bethany Joy

Hali! :)
Nah, most már biztosra állíthatom, hogy nagyon-nagyon jóra sikerült a hétvégém, és ennek örömére gondoltam megleplek benneteket egy új modullal, amiből kettő lett xD Mind a kettő a Haley menübe került. Remélem örültök nekik :D
Korrepetítor Pompom lány

  
November 21.

     SOK MINDEN

 Írta: EnCY

Bethany Joy
Bethany Joy

Hali! :P
Sorry, hogy nem voltam, de elfoglalt voltam :D Szóval, ameddig nem voltam, elég sok minden történt. Először is: a CW kihozott egy új előzetest, amiben a 7. évad 3 szerelmespárjáról láthatunk jeleneteket, de sajnos csak olyan jelenetet, amit már leadtak :'(.
Aztán arról a bizonyos koncertről előkerült egy videó is, ahogy készülődnek, meg ahogy Joy énekel egyet. Ezt itt tudjátok megnézni, ugyanis ezt nem tudom ide beillesztei.
Aztán: emlékeztek arra a cikkre, amiből lefordítottam nektek nemrég egy részletet? Ugye ahhoz volt egy kép, amin Joy is szerepelt. És most előkerült még egy kép, ami akkor készült :D Ez szerintem jobb lett, sokkal (mármint a kép)
És végül: az Everly Facebookjára feltettek egy versenyfelhívást. Azt írják, hogy szeretnék a műbészek kreativitását előhozni, így egy versenyt hirdetnek, aminek az a lényege, hogy egy képet kell készíteni Twitter igazolványképnek, és a legjobbat felteszik. De nem csak egyet, hanem hetente váltogatják! Ez november 23-án kezdődik! Hajrá mindenkinek. :D Katt ide a cikkért, ha érdekel.
Bethany Joy


  
November 18.

     OTH PROMO + ROSSZ HÍR

 Írta: EnCY

Bethany Joy
Bethany Joy

Hali! :)
Megjelent egy promo a kövi OTH részhez, amiben szerepel Joy is. BÁr nem sokat, de azért benne van, és én ennek nagyon örülök :D
Aztán, az a bizonyos rossz hír: mostanában elég sok szünet lesz. Először most marad ki egy hét, vagyis a következő részt csak kettő két múlva, azaz november 30-án láthatjuk. Aztán ez a rész után megint szünet lesz, méghozzá egy jó nagy szünet: 10 hétig kell majd nélkülöznünk az OTH. Az első vetítét akkor január 18-án lesz. És végül, ezek után még egy szünet lesz: március 1-jén láthatjuk az utolsó részt, majd újabb 7 hétig kell nélkülözni az OTH-t, és utána az első vetítét április 19-én lesz. :'( HÁt, mint ne mondjak: a CW-sek szivatnak minket, de nagyon!

  
November 18.

     EVERLY ÉS FARGATÁSI KÉPEK

 Írta: EnCY

Bethany Joy
Bethany Joy

Hahó! :)
Bocsi, hogy így eltűntem. Egyrészt nem volt friss, másrészt nem volt időm frisselni.
Nah, szóval: új képek kerültek fel az Everly hivatalos Facebookjára, amiken Joy is szerepelt.
Aztán november 16-án volt az OTH 7×13-as részben szereplő koncert felvétele, amibe Haley hatalmas koncertet ad. Erről persze sok kép is készült, amiket már meg is találtok a galériában.
Bethany Joy
Bethany Joy

  
November 14.

     FORGATÁSI KÉP, ÚJSÁGCIKK

 Írta: EnCY

Bethany Joy
Bethany Joy

Hali! :P
Bocs, hogy tegnap nem voltam, de nem volt időm:S De most jöttem, és hoztam nektek egy új forgatási képet, amihez egy cikket tettek. A cikkben Joy is nyilatkozik, azt lefordítottam nektek, aki pedig az egész cikket el szeretné olvasni, kattintson ide.
A fordítás: "Olyanok vagyunk, mint egy család. Több ember is együtt dolgozik egy közösségben, és igazán élvezzük a közös munkát. Aztán megjelenik a végső termék, amit bemutatnak." mondja Galeotti.
Bethany Joy

  
November 12.

     FORGATÁSI KÉPEK

 Írta: EnCY

Bethany Joy
Bethany Joy

Hahó! :P
Végre újabb forgatási képek jelentek meg Joy-ról. Most a 7×13-as résznél tartanak, amiben újabb Haley koncertet láthatunk majd, de ez már jóval nagyobb szabású lesz, mivel szabadban lesz, és a színpad mögött is, meg úgy alapba is hatlamas plakátok vannak. A színpad mögött hatalmas plakáton Hales neve van felírva, és van egy óriásplakát is, amin ő található. Hát... az a Miranda örülhet :D Most jó nagy felhajtás van Haley körül ahhoz képest, ami az 5. és 6. évad alatt volt körülötte.
     Bethany JoyBethany JoyBethany JoyBethany JoyBethany Joy

  
November 11.

     OTH PROMO

 Írta: EnCY

Bethany Joy
Bethany Joy
Bethany Joy

Hali! :)
Jajj, vége! Újra jó a Galéria, így már fel is töltöttem az elmaradott képeket, és az újakat is, ugyanis megjelent az Everly-s fotósorozathoz még egy kép, amihez ide kattintva eljuthattok (sorry a kisképhiányért, de késő van, és fáradt vagyok xD)
És megjelent a hivatalos OTH-s promo is, amiben végre Hales is szerepel, bár csak egy nagyon picit.

  
November 10.

     MAYBE, OTH

 Írta: EnCY

Bethany Joy
Bethany Joy

Hali! :)
Na, most aztán sok minden van. Először is: ugye a tegnapi részben hallhattuk a "Maybe" című számot, így ma már megjelent az egész szám, amit ha akartok ide kattintva názhettek meg, de akár le is tölthetitek a Mediában, vagy a dalszövegét is elolvashatjátok. Nekem nagyon bejön :D De lécci a letöltést ne lopjátok el, mert azt saját magam konvertáltam és töltöttem fel netre, úgyhogy ... akinél meglátom engedély nélkül, az nagyot fog kapni!!!
Aztán ugye tegnap volt az OTH legújabb része, és így megjelent már egy új promó is, amiben sajnos Haley nem szerepel, de akit érdekel, az ide kattintva megnézheti. Neken tetszett ez a rész is, ahogy az összes többi :P Bár ez a Julian/Aley dolog nem igazán jött be. Valahogy nem tudom megérteni, hogy valaki ennyire súroljon egy bizonyos határt. És hát... Julian pont ezt tette. A Clay/Quinn részek viszont tetszettek. Arik együtt :D A Haley-s részeket meg ne is említsem. Azok közül volt szerintem a legjobb, amikor annak a kis felfuvalkodott nőcinek Hales megmutatta a rajongóit. :D Az nagyon bejött.
Az új részről és az új dalról is várom a véleményeket a chatbe :D

B PROJECT

Az oldal 2010. szeptember 12-én fogja ünnepelni első születés napját, amire én már egy ideje készülök érdekes frissekkel, extra dolgokkal és szeretnélek belevonni titeket is. Ha érdekel, olvasd tovább.SZAVAZZ

Bethany Joy
Female Scene Stealer - Joy
Parental Unit - Naley

Bethany Joy

CHAT

* ne káromkodj!
* ne írj más nevében!
* ne hirdess!
* ne kérj szavazást!

OTH FAMILIACsak OTH-val, vagy szereplõivel foglalkozó oldalak jelentkezzenek, más ne!
ELITTE AFFI

Bethany JoyBethany JoyBethany Joy
Alexis BledelGrey's AnatomyIan Harding

Meghívásra! Jelentkezhetsz, de csak nagyon szép és tartalmas oldalak kerülnek ki!
TOP AFFI

HTTP:// Evangeline Lilly és Lost
HTTP:// Christina Aguilera
HTTP:// Casi Angeles
HTTP:// Alexis Bledel
HTTP:// Gyûrûk Ura
HTTP:// Selena Gomez
HTTP:// Jason Dolley
HTTP:// Vanessa Hudgens
HTTP:// Jennifer Love Hewitt
HTTP:// Luke Pasqualino
HTTP:// Ian Somerhalder and Steven R. McQueen
HTTP://
Csak szép, igényes oldalak jelentkezzenek, és akkor is én döntök! ne sértõdjetek meg, ha nem kerültök be!


WELCOME

Üdvözöllek Magyarország egyetlen Bethany Joy Galeotti-val foglalkozó oldalán. Ha meg akarod ismerni a Tuti Gimi című; sorozat rocksztárját, Haley-t alakító színészőt, akkor jó helyen jársz. Nézz körül, érezd jól magad. Jó böngészést kíván a szerkesztő:
                                                             EnCY
ROCKSTAR

Joy, teljes nevén Bethany Joy Galeotti 1981. április 2-án látta meg a napvilágot, Bethany Joy Lenz néven, Hollywoodban. Színésznõ, énekesnõ, dalszövegíró, rendezõ és producer. Pályafutása 3 éves korában kezdõdött, amikor már háromezer ember ember elõtt énekelt. Legismertebb szerepe Haley James Scott, akit a One Tree Hill, azaz Tuti Gimi címû sorozatban alakít.
MÉG TÖBBET AKAROK TUDNI!
NAVIGATION

SITE INFOS

Nyitás: 2009.09.12.
Téma: Bethany Joy
Szerkesztõ: EnCY
Design by: EnCY
Version: #07
Elérhetõségem: @
URL: www www
Ajánlott böngészõ: Mozzilla Firefox
Ajánlott felbontás: 1024*768 pxnél nagyobbNYILATKOZAT

Az oldal nem áll kapcsolatban Bethany Joy-jal, sem senkivel, aki ismeri. Ez csak egy rajongói lap, amit én, EnCY készítettem. Minden, ami az oldalon fel van tüntetve, saját írás, ami pedig gyûjtés, ott fel van tüntetve a forrás. Az oldalról bármilyen szövegi, képi vagy másmilyen lopás SZIGORÚAN TILOS és BÛNTETENDÕ!!!ARCHIVUM

Itt megnézheted a régi frissítéseket. Keresgélj! Minnél régebben volt, annál kisebb számnál találod meg.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10